Eredmények

A MURMUCZOK KFT. a 2018-as évben alapított, és először megrendezésre kerülő Az év Állatgyógyászati Asszisztense díjat a következő év tavaszán megrendezésre kerülő HSAVA konferencián, meghatározott időpontban, a közvélemény tájékoztatásával, ünnepélyes keretek között adja át. A HSAVA konferencia következő dátuma 2019. március 8-10. Helyszíne: Állatorvostudományi Egyetem (1078, Budapest, István u. 2.), ezt követően is minden év tavasza.

Az év Állatgyógyászati Asszisztense bruttó 250 000 Ft értékű jutalmat kap a Boehringer Ingelheim gyógyszeripari cég felajánlásaként, valamint a MURMUCZOK Kft. által felajánlott díjat és oklevelet kap elismerésként.

Az online közönségszavazás nyertes asszisztense a MURMUCZOK Kft. által felajánlott továbbképzést, oklevelet és könyvcsomagot kap 50 000 Ft értékben.

Az ajánlásban résztvevő praxisok közül azt a praxist, amely a szakmai nyertes asszisztenst ajánlotta a díjra, egy 100 000 Ft értékű csapatépítő támogatással vagy egy 100 000 Ft értékű saját Boehringer termékekből összeállított gyógyszercsomaggal segíti a Boehringer Ingelheim.

A hivatalos díjátadást követő héten itt tesszük közzé az eredményeket.