Állatorvosi asszisztens díj

Az év Állatorvosi asszisztense díj 2018.

A MURMUCZOK Kft. az állatorvosi asszisztens szakma megbecsülésére, a kisállatorvosi szakasszisztens hivatás elismerésére 2018-ban díjat alapít, melyet a következő év tavaszán a HSAVA konferencián, meghatározott időpontban, a közvélemény tájékoztatásával, ünnepélyes keretek között ad át.

A díjat a Magyarországon állategészségügyi szolgáltató helyen dolgozó asszisztensek részére adományozzuk.

Az év Állatorvosi asszisztense díjat 2018-ban hozta létre a MURMUCZOK Kft., stratégiai partnerével a Boehringer Ingelheim világméretű, kutatásorientált gyógyszeripari vállalattal, amely 2018-tól meghatározó piaci szereplővé lépett elő a hazai állatgyógyászat területén. A díj azzal a céllal jött létre, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó asszisztenseket, és ezzel is emelje e fiatal szakmát választók megbecsültségét hazánkban. A szakképzett állatorvosi asszisztensek itthon nem csak egy-egy praxis mozgatórugói, de az ügyfelek felé is a leghitelesebb közvetítők az állatgyógyászati kérdésekben.

Keressük az ország legjobb állatorvosi asszisztensét, aki elkötelezett szakmája iránt, és már legalább két éve ezen a területen dolgozik kollégái és a gazdik megelégedésére is.

A díjra állatorvosok, állatorvosi asszisztensek és praxisban segítők is jelölhetik kollégájukat (a továbbiakban: jelölt).

MENETREND a 2018 év Állatorvosi díj átadására

  • Meghirdetés: 2018. szeptember
  • Jelölési időszak: 2018. november 30-ig
  • Szakmai bizottság értékelése 2018. december
  • Online közönségszavazás 2018. december 15-től 2019. február 28-ig
  • Az öt legtöbb szavazatott kapott jelöltből a szakmai bizottság választja ki a nyertest 2019. március elején.
  • Hivatalos ünnepélyes díjátadó: HSAVA tavaszi konferencián 2019. március 8-10.