Orosz Gabriella

Orosz Gabriella

Hány éve dolgozik a praxisban
2
Hány éve asszisztens
2
Történet, jellemzés, ajánlás

25 éve dolgozunk asszisztensekkel. Orosz Gabi az állatok szeretetére és gondoskodására született. Zsigereiben van az állatok segítése. Szakmailag képzett, állandóan érdeklődik az új megoldások iránt. Kollégáival és a gazdikkal jó kommunikációs képességének köszönhetően kiváló kapcsolatot tud létesíteni. Konfliktust tűrő és megoldó képessége példamutató. Terápiás kutyamasszőr, reflexológus, elektroterápiás kezeléseket önállóan abszolválta. Minden állatorvos emberileg és szakmailag ilyen asszisztensről "álmodik".

Ajánlók: ifj. dr. Puskás Gábor, dr. Horváth Tibor, dr. Pál Petra, dr. Hudák Rita

Jelölt bemutatkozása

Orosz Gabriella vagyok, eredetileg gazdasági és agrármérnökként végeztem, de jelenleg állatorvosi asszisztensként érzem jól magam.

2 éve dolgozom a Miskolci Állatkórházban. Előző munkahelyemen is évekig állatokkal foglalkoztam, így gyorsan sikerült az új munkámban is feltalálni, otthon érezni magamat.

Gyerekkorom óta tartok állatokat, így legfontosabb számomra 3 kutyám. Rajongom az egzotikus madarakért is, jelenleg egy 20 fős kanári tenyészet színesíti otthonomat.

Hobbyból elvégeztem a terápiás kutyamasszőr képzést Budapesten, ezt leginkább napi szinten saját kutyáim élvezik, főként sprotkutyám, akivel együtt biciklizünk, túrázunk.

Szeretem a munkámban, hogy nap mint nap változatos, új állatokkal, új gazdikkal, esetekkel találkozhatom, melyekben legjobb tudásom szerint tudok segíteni.

Praxis
Miskolci Állatkórház Kft.
Miskolc
Jelölő neve
Dr. Puskás Gábor
Jelölő beosztása
praxisvezető állatorvos