Lankáné Umführer Judit

Lankáné Umführer Judit

Hány éve dolgozik a praxisban
16
Hány éve asszisztens
16
Történet, jellemzés, ajánlás

Lankáné Umführer Judittal lassan két éve dolgozom napi szinten együtt és hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen kollégám van. Maximális felkészültségével, segítőkészségével, szakmai tudásával, emberi hozzáállásával nagyban megkönnyítette a beilleszkedésemet. Több év tanulása és 16 év tapasztalata van a háta mögött, amit igyekezett és a mai napig igyekszik átadni. Ezt a tudást továbbképzésekkel folyamatosan fejleszti. 2002 óta munkatársam. Az Állatorvosi kamara asszisztensi névjegyzékébe bejegyzett állatorvosi asszisztens, 2013 óta. Megbízható, munkájára igényes kolléga, aki kreativitásával, szaktudásával hozzájárul a rendelő elismertségének megteremtéséhez. Részletes jellemzését a pályázati anyag tartalmazza… Nem csak a kollégákkal, hanem a gazdikkal is jó kapcsolatot ápol. Bármikor, bárki, bármit kérdezhet tőle, biztos, hogy mindig a legnagyobb tudásával fog válaszolni, segíteni. Nyitott az új dolgokra, legyen az elméleti, gyakorlati vagy technikai újdonság. Munkaidőn túl is segíti a rendelő munkáját a legnagyobb természetességgel, ha szükséges. Nagy gondot fordít a gazdik, különösen a gyerekek felvilágosítására felelős állattartás, állatvédelem terén. Örülök, hogy ilyen kolléga, barát mellett dolgozhatok!

Egyéb információ

Hat évvel ezelőtt úgy nézett ki, hogy kettétörik pályafutásom; kisebbik gyermekemnél daganatos betegséget diagnosztizáltak. 1 éves kemény küzdelem volt ekkor az életünk. Nem mehettem dolgozni, a kötelesség máshová szólított. Egy év eltelte után szerencsémre gyermekem betegsége is elmúlt, és a kezelései véget értek, ráadásul visszamehettem ugyanazon rendelőbe dolgozni, megvártak engem. Gyermekem betegsége rengeteg mindenre megtanított. Akkor ugyanis mi voltunk a "másik" oldalon. Minket kellett tájékoztatni, felvilágosítani, és megnyugtatni, ami nem mindig sikerült. Ez motivál azóta is munkám folyamán, hiszen a gazdik nincsenek tisztában mindig azokkal a dolgokkal, ami éppen történik az Ő "kis családjukban". Mind a beteget, mind a családot a legjobb tudás és empátia mellett kell kezelni, tájékoztatni. A jövőben is a lehető legtöbb továbbképzésen szeretnék részt venni, és minél több újdonsággal találkozni, amit a praxisunkban is használni tudok. Nagy-nagy örömömre szolgál, hogy az év Állatorvosi asszisztensi díjra jelölést kaptam, és büszkeséggel tölt el. Terveim szerint a jövőben még inkább szeretném bővíteni tudásomat, illetve átadni azt mindenkinek, akinek csak tudom.

Jelölt bemutatkozása

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a megmérettetésen. Lankáné Umführer Judit vagyok Tatabányáról, Origo Állatorvosi Szakrendelőben dolgozom több mint 16 éve. A Jávorka Sándor Mezőgazdasági Szakközépiskola és Technikumban végeztem állattenyésztő és állategészségügyi technikusként. Legtöbb osztálytársamhoz hasonlóan, én is az állatok gyógyításával szerettem volna foglalkozni.

Iskolai éveim alatt, a nyári szünidőket Dr. Bogár István állatorvosi rendelőjében töltöttem, pusztán hobbiból. Az iskola sikeres elvégzése után dolgozni kezdtem, igaz teljesen más irányban. Hamarosan anyuka lettem, 3 év különbséggel született a két gyermekem. Amint a kisebbik is óvodába került, hatalmas szerencsémre éppen üresedés volt a kedvenc nyári "gyakorlatom" helyén. Újra álmaim munkahelyén végezhettem a munkámat. Az elmúlt 16 évben több állatorvosi asszisztenssel dolgoztam együtt. Az egyik legjobb tanítóm, akitől a szakma alapjait elsajátítottam, sajnos pár év után másik munkahelyre ment dolgozni. Ezután minden új asszisztensnek nekem kellett átadni a TUDÁST, miközben engem is megtanítottak tanítani. A legtöbb továbbképzési lehetőséget megragadom, minden újdonságra nyitott vagyok. Fontosnak tartom, hogy ne csak a kis kedvencekkel foglalkozzunk. A gazdik felvilágosítása, gyerekeik tanítása, megnyugtatása és maximális tájékoztatása bármilyen kérdésben kulcsfontosságú. Rendelőnk egyik kiemelt feladata a rendelési időn kívüli telefonos asszisztensi tanácsadása.

Praxis
ORIGO Állatorvosi Szakrendelő
Tatabánya
Jelölő neve
Dr. Bogár István
Jelölő beosztása
praxisvezető állatorvos