Kápolnás Viktor

Kápolnás Viktor

Hány éve dolgozik a praxisban
4
Hány éve asszisztens
6
Történet, jellemzés, ajánlás

Viktor 4 éve dolgozik rendelőnkben. Munkáját igen precízen, lelkiismeretesen látja el. Szereti az állatokat, a tulajdonosokkal jól kommunikál, a rendelőben rendet és tisztaságot tart. Sokat segít a könyveléssel kapcsolatos teendők ellátásában is. 

Egyéb információ

A jövőt illetőleg két igen releváns gondolat fogalmazódott meg bennem. Szeretnék egy kutyamenhelyet létrehozni amerikai mintára, ahol a gondozók felfüggesztett büntetésüket töltött emberek illetve addiktológiáról kikerült emberek lennének. Így elősegítvén a társadalomba való visszailleszkedésüket, mert szentül hiszem, hogy mindenkinek jár egy második esély.

Ebben pedig a legnagyobb segítséget a kutyáktól kaphatják. A másik nagy álmom egy mobil rendelő létrehozása, mely kizárólag vidéken működne és a kötelező védőoltások és a kutyák ivartalanítása lenne a fő feladata.

Jelölt bemutatkozása

Nevem Kápolnás Viktor 44 éves vagyok, Budapesten születtem. Jelenleg a Talpas Állatorvosi Rendelőben dolgozom, mint asszisztens. Eredeti szakmámat tekintve könyvelő volnék, de 12 év multinacionális cégnél eltöltött idő alatt rájöttem, hogy az állatokkal való foglalkozás, mely gyerekkorom óta elkísér, az életem egyik fő célja. Így kerültem a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság Illatos úti Ebrendészeti Telepére, mint állatgondozó.

Az itt eltöltött 2 év alatt lettem ebrendész és jelöltek az év ebrendész díjára, melyet nem kaphattam meg, mivel a 3 éves munkaviszony feltétel volt. A következő évtől sajnos a díjat eltörölték. 2013 év közepén dr. Papp Antal felesége örökbefogadott egy kutyát a Telepünkről. Beszélgetésünk eredményeképpen egy próbanap keretén belül kipróbálhattam magam a praxisukban. A próbanapot követték műtéti látogatások és az év harmadik negyedévében már elmondhattam magamról, hogy a korábban megálmodott munkahelyen dolgozom. Jelenlegi munkahelyem családias hangulata rettentő fontos a számomra, mivel egy helyen koncentráltan kapom meg amire vágytam. Itt éli mindennapjait a család 8 kutyája, 3 cicája, egy általuk megmentett póni és ara papagája. Doktor úr felesége többek között lelkes állatvédő is. A közösségi média lehetőségeit kiaknázva évi szinten több mint 150 árva kiscicát juttatott szerető gazdihoz. Számtalan elárvult, megkínzott és nagyon rossz körülmények között tartott kutya, ló és egzotikus állat köszönheti neki megmenekülését és gazdisodását. Az Illatos úti telephelyen tanultak és az időközben a saját kutyámmal elvégzett Tükör módszeres kutyasulik, Korom Gábor vezetésével, rettentő sokat segítettek nekem a kutyák viselkedésének megértésében. A jelenlegi munkahelyemen szerzett tapasztalok igen sokrétűek, mivel Papp doktor úr ortopéd sebész, kisállatgyógyász szakállatorvos és az egzotikus állatok szakállatorvosa is. A praxisban lévő gazdikkal való kommunikálás illetve az ügyfélkörünk koordinálása és az új gazdik eligazítása terén a multinacionális cégnél szerzett tapasztalataimat nagyszerűen tudom kamatoztatni.

Praxis
Talpas Állatorvosi Rendelő
Budapest XI. ker.
Jelölő neve
dr. Papp Antal
Jelölő beosztása
praxisvezető állatorvos