Szegedi Szilvia

Szegedi Szilvia

Hány éve dolgozik a praxisban
1
Hány éve asszisztens
3
Történet, jellemzés, ajánlás

Szilvi 2015 óta segíti a Zöldövezet Állatorvosi Rendelőt. Kezdetben csak beugró műtéti asszisztencia kapcsán jött hozzánk, de ahogy telt az idő, világossá vált, hogy kiváló képességei, kedves személyisége, és elhivatottsága nagyon ideális munkatárssá teszi. Jelenleg állandó és egyetlen munkatársam, és segítsége nélkülözhetetlen az igényes állatorvosi munkához. Állatszeretete átütő, ezért hitelesen és empatikusan kommunikál a gazdikkal, mosolya és kedvessége mindenkit jobb kedvre derít. Nyúltartóként nagy segítséget jelent a nyuszik megfogásánál, kezelésénél, és a tartástechnológia ismerete révén sokat segít a gazdiknak. Kiváló marketing érzékkel állítja össze a rendelő facebook oldalának tájékoztatóit, ötletei kifogyhatatlanok. Hatékony segítség továbbá az adminisztrációban, a beteg szakszerű lefogásánál, a rend és tisztaság helyreállításában, a telefonok kezelésében, valamint műtéti asszisztensként. Igazi kincs a számomra.

Jelölt bemutatkozása

Szegedi Szilviának hívnak. Gyermekként olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy bár a belvárosban laktunk szüleimmel és testvéremmel egy polgári lakásban, apukám állatszeretete nagyon erősen meghatározó volt egész életünkben.

Mindenféle háziállat megfordult nálunk életvitelszerűen amit anyukám szó nélkül tűrt, pedig rövid ideig még egy csirke is élt velünk. Voltak kisrágcsálók, madarak, akváriumi állatok többféle fajtája, kutyák, nyúl. Mindig csodáltam, hogy mennyire jó érzékkel bánik az állatokkal, cserébe pedig őszinte szeretettel és bizalommal közeledtek hozzá házikedvenceink, sőt a környék összes állatkája. Kislányként nagyon sokat sündörögtem körülötte és észrevétlenül szívtam magamba az ismereteket és ennek a csodálatos miliőnek az energiáját.

Bár egészségügyi végzettségem után mégis a pedagógia pálya felé kanyarodva szereztem diplomákat, lehetőségem nyílt újra visszakanyarodni eredeti szakmám irányába, és Dr. Kassay Viktória szárnyai alatt új ismerek megszerzése után 2018 tavaszától én is A Zöldövezet Állatorvosi Rendelő csapatát erősítem, mint asszisztens. Jelenleg egy csapat különböző akváriumi élőlény, egy nyuszi és egy sűrűn nálunk vendégeskedő cica színesíti kis családunk életét.

Praxis
Zöldövezet Állatorvosi Rendelő
Budakalász
Jelölő neve
dr. Kassay Viktória
Jelölő beosztása
praxisvezető állatorvos