Varró Tímea

Varró Tímea

Hány éve dolgozik a praxisban
12
Hány éve asszisztens
12
Történet, jellemzés, ajánlás

Kolléganőnk kezdettől fogva lelkiismeretesen végzi munkáját. Női fodrászból lett állatorvosi asszisztens, és ezt a munkakört maximális precizitással végzi.  Ha túlórázni kell, vagy valakinek be kell ugrania, mindig lehet rá számítani. A rendelő munkáját rendszeresen kreatív ötletekkel segíti, és ezek megvalósításában tevékenyen részt vesz.  A rend a tisztaság fenntartásának fő pillére, sokszor a kollégák helyett is ő biztosítja a tiszta , rendezett környezetet. A tulajdonosokkal való kommunikációja kiváló, mindig megtalálja velük a közös hangot.  Az állatokkal szeretet teljesen bánik, de a vele dolgozó állatorvos mindig maximális biztonságban érezheti magát. A munkahelyi jó hangulat megteremtésében jó kedvével, vidám természetével jelentős szerepet vállal. Mind állatorvos, mind asszisztens kollégái felnéznek rá a munkához való hozzáállása, emberi tulajdonságai, és az emberekhez, állatokhoz való hozzáállása miatt.

Egyéb információ

Az, hogy számomra és a rendelő számára milyen fontos, talán a következő történet bizonyítja legjobban. Idén, amikor szeretett 13 éves németjuhász kutyáját elvesztette, érzelmileg olyan mélyre került, hogy felmondott. A rendelő 25 éves történetében Ő volt az első alkalmazottam- az orvosokat is beleértve-, akit megpróbáltam maradásra bírni. Szerencsére átgondolta döntését, és maradt. Azóta is lelkiismeretesen végzi munkáját, mindenki megelégedésére.

Jelölt bemutatkozása

Varró Tímea vagyok, 44 éves. A párommal élek 17 éve. Szeretem az állandóságot. Természet közeli vagyok, körülöttünk erdő, madarak, szarvasok és csend. Eredeti szakmám fodrász, de mint ahogy a víz is megtalálja az útját velem is ez történt amikor egy véletlen folytán az állatgyógyászatba csöppentem, mint asszisztens.

Ennek lassan 12 éve, de nem tűnik annyinak mert szeretem és élvezem a munkám. Hogy miért? Ez egy nagyon összetett feladat. Egyszerre kell sok mindenre figyelni, ott lenni amikor kell, de visszahúzódni ha az adott szituáció úgy kívánja pl. egy eutanáziánál. Figyelni minden pillanatban úgy, hogy már fel sem tűnik az embernek. Megtanulni az állatok testbeszédét, hogy mikor kell határozottnak lenni és mikor gyengédnek. A gazdival sokszor ugyanannyit kell foglalkozni, mint a betegekkel. Meg kell őket nyugtatni, biztatni, vigasztalni, vagy akár segíteni olykor a nehéz helyzetekben. Ez a munka stresszes, fárasztó, de a sikerélmények a változatosság és az, hogy mennyit tanulhatok ezek mindenért kárpótolnak. A rendelő ahol dolgozom Siófok-Kilitin van, elhelyezkedéséből adódóan nagy betegszámmal bír. A klinika jól felszerelt, röntgen, ultrahang, laborgépek, endoszkóp, altatógéppel történő altatás. Ennek köszönhetően magas szakmai színvonalon tudjuk ellátni a betegeket. Bármelyik területen vagyok éppen, legyen az műtő, kezelő vagy a shop, esetleg a reagensek vagy a gyógyászati kiegészítők összeírása, a munkámat precízen és odaadással végzem. Az emberekkel való kapcsolatom az őszinteségen a korrektségen alapul. Könnyen teremtek kontaktust, a tíz év alatt még nem érkezett rám panasz tudomásom szerint. A munkatársaimmal törekszem a kiegyensúlyozott, egymást segítő jó kapcsolatra. Hogy mennyire sikerül erről őket kell megkérdezni?. Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a főnökömnek dr. Benedek Pálnak, hogy rám gondolt ezzel a díjjal kapcsolatban és bárkit is fognak kiválasztani én már akkor is nyertem.

Praxis
Siófoki Állatgyógyászati Centrum
Siófok
Jelölő neve
Dr. Benedek Pál
Jelölő beosztása
praxisvezető állatorvos