Baráth Ágota

Baráth Ágota

Hány éve dolgozik a praxisban
1
Hány éve asszisztens
1
Történet, jellemzés, ajánlás

Ágó 2017 eleje óta dolgozik velünk a rendelőben, és a közel két év alatt rengeteget fejlődött, mint szakmailag, mint a tulajdonosokkal való kommunikációban. Korábban nem állatorvosi rendelőben dolgozott, így ez új közeg volt neki, de nagyon hamar tanul, és mivel nagyon érdekli ez a világ, szívesen utána néz dolgoknak és foglalkoztatja, hogy mit miért fontos elvégezni. Évek óta (már mielőtt nálunk kezdett dolgozni) egy állatmentő szervezetnél (Állatmentő Szolgálat Alapítvány) önkénteskedik, főleg macskák mentésével foglalkozik, de minden állatfaj sorsát a szívén viseli. A rendelőnk alapítványának munkájában is kérés nélkül besegít, különös érzéke van a leendő gazdik „castingolásában”, a gazdi kereső állataink igényeit és biztonságát szem előtt tartva, maximálisan megbízunk a véleményében, hiszünk aggályaiban. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy nagyon türelmes és alapos. Tulajdonosokkal mindig nyugodtan, illedelmesen beszél, igyekszik őket a lehető legjobban tájékoztatni a szükséges teendőkről, információkról, készségesen válaszol kérdéseikre. Nagyon empatikus. Problémamegoldó képessége kiemelkedő, rengeteg terhet levesz a vállunkról, ha már ismert szituációval találkozik, önállóan megoldja, ha bizonytalan, mindig minket kérdez, mielőtt válaszolna.  Macskatartási tanácsokban verhetetlen. Munkája iránt nagyon elhivatott, igényes, alaposan fertőtlenít, takarít mindent, mert tisztában van a kórokozók terjedésével, és hogy azt hogyan lehet minimalizálni. A benn lakó állatoknak mindig igyekszik otthonossá varázsolni a legszűkebb ketrecet is, szabad perceiben pedig szeretgeti őket, foglalkozik a lelkükkel is, hogy jobban érezzék magukat nálunk. Munkánkat igyekszik segíteni az adminisztrációk elkészítésével (Petvetdata, áruk átvétele, bevételezése, minták előkészítése laborba küldésre), és bár inkább macskás beállítottságú, a kutyákkal is egyre jobban megtalálja a közös hangot. Műtéti előkészítést és altatás alatti monitorozást is sikeresen elsajátította, alapossága itt is példaértékű.

Baráth Ágotát ajánló állatorvosok: Dr. Kiss Dominika, Dr. Daróczi-Hauser Zsófia, Dr. Kárpáti Csilla, Kövérné Dr. Szekeres Erzsébet

Egyéb információ

Szakmai fejlődését fontosnak tartja, szívesen néz utána a munkával kapcsolatos dolgoknak. A jövőben tervezi asszisztensi továbbképzéseken való részvételét is.  A jelölő állatorvos társaimmal egyetértünk abban, hogy Ágota érkezése a csapatunkba nagyon jó hatással volt a rendelő munkájára, nagyon megérdemelné ezt a díjat, hatalmas lendületet adna neki az elismerés, ami ezzel járna.

Praxis
Állatorvosi rendelő a sánta kutyához
Budapest IX. ker.
Jelölő neve
Dr. Kiss Dominika
Jelölő beosztása
praxisvezető állatorvos