info@felnottkepzes24.hu

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

MEGNÉZEM A TÖBBIT

ETIKUS KUTYATENYÉSZTŐ levelező + e-learning HIBRID képzés (128 óra)

B2020/000011/

KUTYÁK KÖZÖTT ÉRZED IGAZÁN OTTHON MAGADAT? ÉRDEKEL A KUTYATENYÉSZTÉS HIVATALOS, ETIKUS FORMÁJA, ÉS JÓ LENNE A LEGJOBBAKTÓL MEGSZEREZNI A LEGFRISSEBB KUTATÁSOKON ALAPULÓ INFORMÁCIÓKAT? LEGYÉL ETIKUS KUTYATENYÉSZTŐ! ÚJ KÉPZÉS AZ IGAZÁN ELHIVATOTTAKNAK! SZEREZD MEG A TENYÉSZTÉSHEZ SZÜKSÉGES TUDÁST, ÉS LEGYEN A HOBBID A HIVATÁSOD! A KÉPZÉST SAJÁT IGÉNYEIDRE SZABHATOD! IGÉNY SZERINT VÁLASZTHATÓ CSOPORTOS GYAKORLATTAL VÁRJUK AZ ÁLLATBARÁT RÉSZTVEVŐINKET! KÉPZÉSÜNKHÖZ KAPCSOLÓDÓ CSOPORTOS GYAKORLATI LEHETŐSÉG A “HIBRID”, MELY SEGÍTI A SZAKMA ALAPJAINAK MÉLYEBB ELSAJÁTÍTÁSÁT. IGÉNY ESETÉN MEGVÁSÁROLHATÓ HÉTVÉGI SZEMÉLYES MEGJELENÉST IGÉNYLŐ GYAKORLATI CSOMAG, DE NEM KÖTELEZŐ A KÉPZÉS TELJESÍTÉSÉHEZ.

A korábbi, “LEVELEZŐ” képzéseinkhez képest ebben a HIBRID képzésben igény szerint választható csoportos gyakorlat, személyes jelenléttel azoknak, akik szeretnék a szakma fortélyait élőben elsajátítani.

A Murmuczok Oktatási Centrum által kidolgozott „LEVELEZŐ” képzési forma a résztvevők idejét és pénztárcáját kímélő egyedi, intézményünk által – szakértők bevonásával – kifejlesztett tanítási, tanulási eljárás, amely ötvözi a csoportos tanulás és a távoktatás ismert módszereit. Így az általunk szervezett képzés távoktatási módszereket tartalmazó csoportos „LEVELEZŐ” képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy a képzési idő jelentős részében lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

ELSŐ képzésünk 2025-ben indul. Hamarosan közzé tesszük a képzési időpontokat. Addig is, nézz körül hamarosan induló képzéseink között!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

🐾 8 tappancsos garancia

Hogy miért érdemes pont minket választanod, arra választ ad a 8 tappancsos garanciánk!

 • Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.
 • A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
 • Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 10 év alatt 500 diákunk támasztja ezt alá.
 • Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.
 • Felnőttképzési intézményünk szigorú törvényi kereteken belül működik, melyet több sikeres hatósági ellenőrzésünk is bizonyít.
 • Első képzési napunk után 3 napig még elállhatsz a részvételtől, és visszafizetjük befizetett tandíjadat.
 • Befizetett regisztrációs díjadat 1 éven belül bármelyik induló csoportunknál felhasználhatod.
 • A képzést záró utolsó oktatási/vizsga nap után számított fél éven belül intézményünk további vizsgalehetőséget biztosít a túlcsúszóknak.
📍 Helyszín (akár KÜLFÖLDRŐL is!)

A kontaktórák képzési helyszíne: 1184 Budapest Lenkei u. 5. vagy ONLINE ZOOM

„LEVELEZŐ + E-LEARNING” HIBRID–Etikus kutyatenyésztő képzés KÜLFÖLDRŐL/OTTHONRÓL ONLINE is elvégezhető az alábbi feltételekkel:

 • Képzésünk nyelve magyar, így a bemeneteli iratokat is magyarul kérjük
 • Külföldi gyakorlati hellyel kapcsolatos dokumentációt is magyarra fordítva tudjuk elfogadni
 • Külföldi címre küldött képzéshez kapcsolódó iratok, dokumentumok, jegyzetek, könyvek postai költségét a képzésben résztvevőnek kell kifizetni számla ellenében.
📕 A képzés tartalma

Kinek ajánljuk?

A fajtatiszta kutyák nem csak küllemükben nyújtanak biztonságot (mondhatni: „látszik rajta, hogy szamojéd”), természetük, viselkedésük is öröklött, adott fajtára jellemző, amit egy keverékről nem lehet elmondani.

Minden keveréket igyekszünk valamilyen fajtához hasonlítva beazonosítani, és reménykedünk, hogy a tacskó/labrador/agár – szerű kutyák majd úgy is viselkednek, mint a tacskók/labradorok/agarak. Csakhogy ez nem mindig sikerül.

A tenyésztői munka nem csak abból áll, hogy a szukát és a kant összeengedem, és a természet elvégzi a dolgát. A tenyésztés – szelekció!

A szelekcióhoz tudás kell! Ismerni kell a fajtát, nem csak a küllemét, a temperamentumát is. Nem elég az sem, hogy van törzskönyve a kutyának – ettől még nem lesz tenyész-egyed! Az alomból tudni kell szelektálni. És nem az egészséges/beteg állatok között kell tudni választani, az már régen rossz, hanem az egészségesek közül kell tudni kiválasztani az ÍGÉRETEST, aki a tenyésztési elvünknek a legjobban megfelel.

A tenyésztés továbbá szocializáció. Akkor és ott, ahol ez a leginkább meghatározó – az első hetekben. Elképesztően jó/rossz eredményeket lehet elérni ugyanolyan adottságú kölyköknél attól függően, hogy valaki ért vagy nem ért hozzá. Nem mindegy, hogy egy kiegyensúlyozott vagy egy bizonytalan=ideggyenge kölyköt nevelünk, és adunk ki gazdákhoz! (a fajta itt irreleváns)

A tenyésztés mindezek mellett állategészségtani, állatjóléti, állatvédelmi, genetikai, szaporodásbiológiai, takarmányozástani, etológiai, anatómiai, élettani, állategészségügyi, kinológiai, jogi, vállalkozási ismereti, és még ki tudja, mi minden féle naprakész tudást követel – állandó tanulással!

„LEVELEZŐ + E-LEARNING” HIBRID csoportjainkban a résztvevők:
  • a képzési idő több mint felében (51%-ban) jelenléti képzésen, azaz hagyományos (elméleti és gyakorlati) tanórákon/kontaktórákon vesz részt;
  • egyéni igény szerint részt vehet 24 óra csoportos gyakorlaton a MURMUCZOK OKTATÁSI CETRUMBAN;
  • képzési idő kisebb részében (49%-ban) pedig lehetőség van egyedül, önállóan, a távoktatási tananyagba épített iránymutatás mellett tanulni.

Ezért az intézményünk által szervezett “Levelező” képzés sem nem „tiszta távoktatás”, sem nem „vegyes képzés”, hanem távoktatási módszereket alkalmazó csoportos (ún. „irányított”) képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy képzési idő kisebb részében lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

HIBRID OKTATÁS – RÁD SZABVA 

EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG

Csoportos gyakorlat a Murmuczok Oktatási és Állatgyógyászati Centrumban  24 tanóra (hétvégi napokon, szombat és vasárnap 09:00-14:00 között).

A képzés fő témakörei:

 • EKT-01 Tenyésztés a gyakorlatban (ügyvitel, marketing)
 • EKT-02 Állategészségügyi alapismeretek
 • EKT-03 Kisállatok takarmányozása
 • EKT-04 Viselkedéstan és szocializációs alapismeretek
 • EKT-05 Szaporodásbiológia és genetika
 • EKT-06 Állatvédelem a tenyésztési gyakorlatban

FontosEz a képzés hivatalosan bejelentett felnőttképzés! A 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) 1. § (1) bekezdés a) pontja szerinti oktatás és képzés, a Murmuczok Oktatási Centrum saját, felnőttképzési rendszerben FAR bejelentéssel megvalósuló ÁFÁ-s szakmai képzése.

A felnőttképzési tv. szerint szakmai képzésünk nyilvántartási száma:  B/2020/000011

‼️ A jelentkezés feltételei

1. Jelentkezési lap kitöltése és regisztrációs díj befizetése

2. Tandíj fizetése a határidők betartásával 

 • A képzés díja 3 vagy 4 tételből áll: REGISZTRÁCIÓS DÍJ + TANDÍJ+ EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT  + VIZSGADÍJ
 • A képzési díj befizetésénél a legfontosabb a határidők betartása.
 • Válaszd azt a lehetőséget, amely a kedvezmények kihasználásával a neked legmegfelelőbb!
 • Lehetőség van készpénzes fizetésre, illetve átutalással való teljesítésre is. Készpénzzel fizethetsz a Murmuczok Oktatási Centrum Ügyfélszolgálatán, átutalással pedig a következő számlaszámra: OTP 11718000-20400529 (A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a képzésen résztvevő nevét!)
 • A képzés modulzáró vizsgákkal és a Tanúsítvány átadásával zárul, amely tartalmazza a vizsgákon elért százalékos eredményt, és az összesített minősítést is!
 • Az online  vizsgák díja egyben 38 000 Ft.
 • A képzés sikeres elvégzéséről a felnőttképző a FAR-on keresztül TANÚSÍTVÁNYT állít ki, amelyet a képzésben részt vevő személy választása szerint elektronikus úton vagy papíralapon a képzésben részt vevő személy rendelkezésére bocsátja.
 • A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra. Maximum 8 pótvizsgád lehet.)
   ⏳ Időbeosztás

   ELSŐ KÉPZÉSÜNK 2025-BEN INDUL!

   A képzés időbeosztását hamarosan közzé tesszük.

   EKT Etikus kutyatenyésztő 128 óra 

   Képzés tervezett kezdése: 2025.

   Képzés tervezett vége: 2025.

   TERVEZETT KONZULTÁCIÓS NAPOK:

    

   A változtatások jogát fenntartjuk!

   💰 Áraink

   Tanfolyami díjaink jellemzően 3-4 fő részből állnak: Regisztrációs díj + Tandíj + Vizsgadíj + HIBRID (EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT igény szerint)

   1: Regisztrációs díj: 38.000,- Ft

   A regisztrációs díj tartalma:

   • Igénybe veheted felnőttképzéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatásainkat is: képzési szükséglet felmérése és képzési tanácsadás.
   • Ezzel kiemelt helyet foglalhatsz magadnak az induló csoportban a sok érdeklődő között.
   • Regisztráljuk és kezeljük az adataidat, elkészítjük a képzéshez tartozó kötelező adminisztrációt és adatszolgáltatást.
   • Csatlakozási lehetőséget és segítséget kapsz online oktatási és vizsgafelületeinkhez.
   • Aktív kapcsolattal segítjük tanulmányaidat az ügyfélszolgálaton, telefonon és online is.
   • E-mailben tájékoztatunk a legfontosabb határidőkről és feladatokról.
   • Tartalmazza a tudásfelmérő felvételi vizsga és a pályaalkalmassági elbeszélgetés díját is.
   • Tartalmazza a tananyag és jegyzetek előállítási költségét.

   FONTOS!

   A képző intézmény a befizetett regisztrációs díjat csak akkor fizeti vissza, ha a képzés az intézmény hibájából végleg meghiúsul, és a jelentkezőt azonos tartalmú oktatásra – maximum egy éven belül – nem tudja beosztani.  A regisztrációs díj sikertelen felvételi esetén nem jár vissza.

   2: Tandíj: 288 000 Ft

   Csomag tartalma:

   • 128 óra, melyből 63 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás,
   • 65 tanóra hétvégi és hétköznap esti kontaktóra (élő, online kapcsolattal).
   • 40 óra gyakorlat, a MEOESZ szakmai irányítása alapján.
   • 40 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
   • Saját oktatóink által fejlesztett jegyzetek az előadásokhoz tematikai egység szerint.
   • 6 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
   • Online modul- és témazáró vizsgák.
   • Személyes és online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint.
   • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
   • „Korán ébredők” regisztrációs kedvezménye 5 %
   • MEOESZ ajánlással/igazolással résztvevő 5%
   • Magyar fajták tenyésztői MEOESZ ajánlással/igazolással: 15%
   • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %

   Kedvezmény összevonható maximum 20 %-ig!

   LEGKEDVEZŐBB ÁR: 230 400 Ft

   4: Vizsgadíj:  38.000,- Ft

   Vizsgadíj tartalma:

   • online segítséget adunk a képzéshez szükséges informatikai felületek használatához
   • online csoportos és egyéni vizsgafelkészítő konzultációt biztosítunk
   • vizsgára felkészítő (online) feladatlapokat adunk ki
   • modulzáró vizsgákat szervezünk (választható online is)
   • szakmai fejlődést támogató beadandó feladatokat adunk ki és értékeljük ezeket
   • szóbeli vizsgára felkészítő kommunikációs gyakorlatot biztosítunk
   • szóbeli záró beszámoló vizsgát szervezünk
   • részletes modulzáró eredményeket tartalmazó tanúsítványt adunk
   • 2 db díjmentes pótvizsga lehetőségét biztosítjuk

   A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra! Maximum 8 db lehetséges!)

   👩‍🏫 HIBRID - Extra csoportos gyakorlat kiegészítő csomag

   Ezt a csomagot azoknak fejlesztettük ki, akik szeretnék az online tantermi találkozásokat élő csoportos gyakorlattal is kiegészíteni.

   Extra csoportos gyakorlat helyszíne: a Murmuczok Oktatási és Állatgyógyászati Centrumban (Budapest, Lenkei utca 3-5.) vagy külső helyszínen.

   24 tanóra (négy hétvégi nap, szombat és vasárnap 09:00-14:00 között)

   Ára: 108 000 Ft (melyre érvényesíthető a tandíj csomaghoz kapcsolt kedvezmény is max 15%)

    A részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!

   ❗️ Fizetési határidők

   Regisztrációs díj: 38 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő, ezzel lehet helyet foglalni az induló csoportba.                

   Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 % 

   I. részlet / tandíjat egyben fizetők: 

   II. részlet:

   III. részlet:

   Vizsgadíj: 38 000 Ft.

   HIBRID csoportos gyakorlatra csak 18 fő jelentkezését tudjuk fogadni, így a beérkező díjak sorrendjében tudjuk a helyeket kiadni.                

   🤔 Jelentkezés előtt...

   Itt a helyed NÁLUNK, ha:

   szeretsz állatokkal foglalkozni
   segíteni szeretnél azokon, akik a legelesettebbek és leghálásabbak is egyben
   készen állsz arra, hogy időt, energiát és pénzt áldozz erre az új szakmára
   neked is fontos, hogy minél többet fejlődj
   ebben a szakmában az egyik legjobb szeretnél lenni

   Kérlek NE iratkozz be hozzánk, ha:

   tenni nem akarsz az álmaidért, csak mesélni róla
   tudásra és megfelelő szakmai alapokra nem vágysz, csak papírt akarsz
   szerinted csak a papír kell, és az máshol olcsóbb, és azzal is lesz jó munkahelyed
   állatokkal foglalkozol és úgyis tudsz már mindent
   papírt és tudást is szeretnél, de tanulni nincs időd vagy kedved
   nem a legjobbaktól akarsz tanulni, és nem a tudásra és tapasztalatra vágysz

   Vizsgára bocsátás feltételei

   Beadandó feladatok /Modulzáró vizsgák megírása 60% feletti eredménnyel
   Önálló feladatok beadása a határidők betartásával
   Vizsgadíj befizetése– határidő betartásával
   A képzés során a hiányzás mértéke nem lépheti túl a tanórák 20%-át, „LEVELEZŐ – irányított önálló tanulással” képzés esetén a kontaktórák 20%-át

   A csoportok maximum 38 fővel indulnak!
   Várólistára 3 főt tudunk regisztrálni.

   ⚖️ Jogszabályi háttér

   2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről

   11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról

   Felnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vétel:
   A Pest Megyei Kormányhivatal, mint a felnőttképzési államigazgatási szerv az Ügyfelet B/2020/000011 nyilvántartásba vételi számon a felnőttképzők nyilvántartásába regisztrálta, 2020. július 31-én.

   🙋‍♀️ Miért minket válassz?
   • Elhivatottságot igénylő, szép szakmákat tanulhatsz.
   • Fiatal, naprakész ismeretekkel rendelkező oktatóink és a szakma nagyágyúi is segítségedre lesznek.
   • Kis iskola vagyunk, speciális képzési palettával: mi igazán értünk az állatokhoz kapcsolódó képzésekhez!
   • Nem csak 1 tanuló vagy a több 100-ból, így a beiratkozástól a gyakorlati képzésig személyes kapcsolatban vagyunk.
   • Élményoktatás! Az E-learning felületünk igényes, jól követhető, naprakész anyagokkal segíti a felkészülésedet, az ONLINE konzultáción az oktatóktól személyesen kérdezhetsz.
   • A képzéshez szükséges (saját fejlesztésű) tankönyveket, jegyzeteket már a képzés elején megkapod, és nem kell külön fizetned érte!
   • Tanfolyamunk díját kamatmentes részletekben is fizetheted!
   • Csoportos gyakorlati óráinkon saját, jól felszerelt, tiszta és modern berendezésű termeinkben vehetsz részt.
   • Kevés iskola működik közvetlenül egy Állatgyógyászati Centrum mellett, így az elméleti ismereteken túl a napi munkafolyamatokban felmerülő gyakorlati tapasztalatokat is átadjuk csoportos gyakorlati foglalkozásainkon.
   • Az online konzultációkat és a vizsgákat is a „hagyományos” munkaidőn kívül, hétvégén tartjuk.
   • Zárt FB csoportunkban folyamatosan tájékoztatunk aktuális állásajánlatokról.
   🤩 Nekünk tényleg fontos, hogy elégedett légy!

   Eleged van a nemtörődöm, elfogadhatatlan minőségű nagyüzemi ügyfélkezelésből; a bérelt, koszos, kényelmetlen középiskolai tantermekből; az egy-két oktatóra bízott, bizonytalan szakmai háttérből? 

   Akkor gyere a Murmuczokba tanulni!

   Egyre több visszajelzést kapunk a fenti problémákról, ezért fontos kiemelnünk, hogy nálunk:

   • ténylegesen kedves, személyre szóló és megoldásközpontú az ügyfélkezelés,
   • a tandíjadért mi is megdolgozunk:
    • saját szerkesztésű, lektorált szakmai jegyzeteket, tankönyveket adunk
    • kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy mindenkire elegendő figyelem jusson,
    • A hatékonyabb oktatás a cél, ezért mentorok is segítenek, ha bármi baj van!
    • Hallgatói elégedettségünk pontosan dokumentált és magas,
    • a tanítást szerető, naprakész, gyakorlatias oktatók, és a szakma „nagyágyúi” egyaránt segítségedre lesznek
    • a gyakorlati ismeretek elsajátításában is segítünk,
    • a tanfolyam befejezésével sem hagyunk magadra!

   Mi azért dolgozunk, hogy minél mélyebb tudást adjunk át Neked. Ezért kísérünk el az alapoktól a gyakorlatodig, és ezért támasztunk reális követelményeket a képzéseinken résztvevők elé.
Ne feledd!

   Mi nem csupán papírt adunk, hanem tudást! Gyere, és jelentkezz a MURMUCZOK Oktatási Centrumba!

   ⚠️ Néhány jó tanács, mikor felnőttképzési intézményt választasz...

   ⚠️ Gyanúsan sokféle képzést kínál: ahol manikűröstől targoncakezelőig bármit tanulhatsz, ott jellemzően külső óraadók, nagy eséllyel változó szakmai színvonalon oktatnak, sokszor igazi személytelen nagyüzemi formában.

   
Tanács: nem véletlenül „csak” az állategészségüggyel/állatvédelemmel foglalkozunk. Azt oktatjuk, amihez értünk és a gyakorlatban is évtizedek óta alkalmazzuk. Válassz szakmailag felkészült képző intézményt!

   ⚠️ Képzési idő: A rapid képzések, néhány hetes oktatással, valószínűleg nem tudják megfelelően átadni a tudást. Itt vissza is térhetünk az előző pontra.

   Tanács: Figyeld a meghirdetett képzések hosszát, és tematikáját! Ha egy nap alatt 4 témát akarnak feldolgozni, valószínűleg otthon rengeteg energiát kell fordítanod a tananyag megértésére. Ha ez neked rendben van, akkor jó. Ha szeretnéd, hogy valaki fogja a kezed, lépésenként vezessen végig a tananyagon, állandó visszajelzéseket kapj a haladásodról, és ne egyszerre kelljen mindent megtanulnod, akkor válassz minket.   ⚠️ Vizsgagarancia, biztos bizonyítvány: Mi ilyen nem akarunk ígérni, és ugye ezt te sem gondolod komolyan? A vizsga sikeressége nem csak rajtunk múlik.

   Tanács: A sikeres vizsgának több feltétele van, ennek csak egy része a jó felkészítés: megfelelő tanításmódszertan, jól kezelhető online tanulástámogató rendszerek, szakmailag igényes jegyzetek. A másik, bizony nagyobb feladat a biztosított tudásanyag elsajátítása: önálló feldolgozása, megértése, ismétlése egészen addig, amíg biztosan rögzül az ismeretanyag.  Bármelyik lába hiányzik ennek az építménynek, összedől. Akkor leszel sikeres a vizsgán, és ami valójában fontos: a szakmában, ha megfelelő felkészítés mellett te is beleteszed magad. Mi vállaljuk a tudás átadását, de aki nem tanul, az sajnos nagy valószínűséggel megbukik a vizsgán. Ezért mi nem ígérünk valótlant, inkább támogatjuk a tanulásodat.  

   ⚠️ Szeretnénk megmutatni azt, hogy a felnőttképzés Magyarországon is szólhat a résztvevőkről! Nálunk nem csak száraz tudásanyagot kapsz, messziről magyarázó tanároktól, hanem szívvel-lélekkel készített jegyzeteket, tankönyveket, kellékeket a későbbi munkádhoz. “Murmuczokosnak” lenni kiváltság, és erre büszkék vagyunk!

   🆗 A képzési program, szerzői jogok
   Felhívjuk a figyelmet, hogy a képzési programok szerzői jogi védelem alatt állnak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 1. § (2) bekezdés és (3) bekezdésének a.), h.) és p.) pontjai értelmében. A tartalmak jogtulajdonosa nem járul hozzá e közzétett tartalmak engedély nélküli másolásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez, felhasználásához, közléséhez, terjesztéséhez. A szerzői jog megsértőivel szemben a jogtulajdonos az Szjt. 94. § (1) bekezdése szerinti jogkövetkezmények érvényesítése érdekében minden esetben jogi lépéseket tesz.

   A MURMUCZOK OKTATÁSI CENTRUM az általa szervezett képzéssel kapcsolatban elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak is tulajdonosa. E képzési programot a velünk szerződéses jogviszonyban álló magas szinvonalat képviselő egyetemi oktató csapat dolgozott ki. Ügyfélszolgálatunkon megtekinthető: 1184 Budapest Lenkei utca 5.