info@felnottkepzes24.hu

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

MEGNÉZEM A TÖBBIT

KISÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS  levelező + e-learning képzés (288 óra)

B2020/000011/K/2022/106034

ÚJ KÉPZÉS AZ IGAZÁN ELHIVATOTTAKNAK, KISÁLLATOKRA SPECIALIZÁLVA, CSAK A MOC-BAN! AZ ELMÚLT 8 ÉVÜNK KÉPZÉSI TAPASZTALATAIT SŰRÍTETTÜK BELE EBBE AZ ÚJONNAN INDULÓ, DE TEMATIKÁJÁBAN JÓL ISMERT KÉPZÉSÜNKBE. BŐVÍTETT, FRISSÍTETT TANANYAGGAL VÁRJUK AZ ÁLLATBARÁT RÉSZTVEVŐINKET.

Új képzésünkkel az állatorvos mellett dolgozni vágyók igényeihez szeretnénk maximálisan igazodni. A korábbi, „LEVELEZŐ” képzéseinkhez képest ebben a HIBRID képzésben igény szerint választható csoportos gyakorlat, személyes jelenléttel azoknak, akik szeretnék a szakma fortélyait élőben elsajátítani. Képzéseinkre továbbra is a már állatorvosi asszisztensként dolgozók vagy dolgozni vágyók jelentkezését várjuk, de az itt megszerzett tudás sokat segíthet a felelős állattartással, az állatvédelemmel és a fajtamentéssel foglalkozóknak is. Képzésünk központjában a társállatok közé tartozó KEDVENCEK állnak. A tematikában szereplő témákhoz saját jegyzeteket, könyveket biztosítunk.

A Murmuczok Oktatási Centrum által kidolgozott „LEVELEZŐ” képzési forma a résztvevők idejét és pénztárcáját kímélő egyedi, intézményünk által – szakértők bevonásával – kifejlesztett tanítási, tanulási eljárás, amely ötvözi a csoportos tanulás és a távoktatás ismert módszereit. Így az általunk szervezett képzés távoktatási módszereket tartalmazó csoportos „LEVELEZŐ” képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy a képzési idő jelentős részében lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

Következő képzésünk 2024. november 22-én indul. A korán ébredők regisztrációs kedvezményét (így akár -15%) július 31-ig tudod igénybe venni. Ne maradj le!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

🐾 8 tappancsos garancia

A piacon több képző intézménynél is elérhető az állatgyógyászati/állatorvosi asszisztens képzés. Hogy miért érdemes pont minket választanod, arra választ ad a 8 tappancsos garanciánk!

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.
A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 10 év alatt 500 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.
Felnőttképzési intézményünk szigorú törvényi kereteken belül működik, melyet több sikeres hatósági ellenőrzésünk is bizonyít.
Első képzési napunk után 3 napig még elállhatsz a részvételtől, és visszafizetjük befizetett tandíjadat.
Befizetett regisztrációs díjadat 1 éven belül bármelyik induló csoportunknál felhasználhatod.
A képzést záró utolsó oktatási/vizsga nap után számított fél éven belül intézményünk további vizsgalehetőséget biztosít a túlcsúszóknak.

 

🎓 Hahó, frissen érettségizettek!

Lecsúsztál az egyetemről vagy csak nem sikerült döntened? Aggaszt a megélhetésed? Képzésünkkel akár 6 hónap alatt szakmád és akár állásod is lehet!

Szereted az állatokat, és szívesen dolgoznál állatorvosi rendelőben? Figyelem! Itt nem csak simogatni kell az állatokat! Komoly segítsége lehetsz az állatorvosnak, és a gazdik is hálásak lesznek a segítségedért!

A társállatokról anatómiai és gyógyszerészeti ismereteket szerezhetsz, megismerheted az állatvédelmi jogokat!

Nem utolsó sorban munka mellett is végezheted a képzést, melynek nagyrésze online, saját időbeosztásod szerint zajlik!

Legyél magasan képzett kisállategészségügyi asszisztens, mert az állatorvosi rendelők mindig a hozzáértő segítőket keresik!

📍 Helyszín (akár KÜLFÖLDRŐL is!)

A kontaktórák képzési helyszíne: 1184 Budapest Lenkei u. 5. vagy ONLINE

„LEVELEZŐ + E-LEARNING” HIBRID–Kisállategészségügyi- asszisztens-képzés KÜLFÖLDRŐL is elvégezhető az alábbi feltételekkel:

 • Képzésünk nyelve magyar, így a bemeneteli iratokat is magyarul kérjük
 • Külföldi gyakorlati hellyel kapcsolatos dokumentációt is magyarra fordítva tudjuk elfogadni
 • Külföldi címre küldött képzéshez kapcsolódó iratok, dokumentumok, jegyzetek, könyvek postai költségét a képzésben résztvevőnek kell kifizetni számla ellenében.
⚡️ Képzésünk SZUPERINTENZÍV!

Ez azt jelenti, hogy akár 6 hónap alatt kezedben lehet egy új képzettség! Zárt facebook csoportunkban pedig segítjük az álláskeresésedet is!

📕 A képzés tartalma

„LEVELEZŐ + E-LEARNING” csoportjainkban a résztvevők:

 
a képzési idő több mint felében (51%-ban) jelenléti képzésen, azaz hagyományos (elméleti és gyakorlati) tanórákon/kontaktórákon vesz részt;
képzési idő kisebb részében (49%-ban) pedig lehetőség van egyedül, önállóan, a távoktatási tananyagba épített iránymutatás mellett tanulni.

Ezért az intézményünk által szervezett “Levelező” Kisállatgyógyászati asszisztens képzés sem nem „tiszta távoktatás”, sem nem „vegyes képzés”, hanem távoktatási módszereket alkalmazó csoportos (ún. „irányított”) képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy képzési idő kisebb részében (88 órában) lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

A képzés fő témakörei:

Anatómia és élettan (állatok szervezetének általános ismerete, működése, szaporodás-biológia).
Kutya és macska fertőző és nem fertőző betegségei (belgyógyászat, sebészet, bakteriológia, virológia, parazitológia, zoonózisok, járványtan, toxikológia, szülészet, fogászat és szemészet).
Gyógyszerismeret, gyógyszerek alkalmazási módjai, patikai protokoll.
Műszer- és eszköztan, műszeres kiegészítő vizsgálatok.
Asszisztálási munkák rendelői környezetben, kórházi feladatok, diagnosztikai, terápiás és mintavételezési lehetőségek a kisállatpraxisban.
Aneszteziológia, műtéttan (műtét előtti, alatti és utáni teendők, műtő felépítése, eszközök, sterilizálás, altatási formák, segítők illetékességi határai).
Kutya-macska egészségmegőrző tartása és táplálása, takarmányozástan speciális igényekre.
Kedvtelésből tartott kisállatok általános ismerete (hüllők, madarak, rágcsálók, nyulak, görények).
Adminisztráció és dokumentáció a kisállatpraxisban, informatikai alapok és ügyfél-kommunikáció, marketing- és PR-tevékenység, pénzügyi alapok.
Tűz-, munka- és balesetvédelem, vegyszerek és veszélyes anyagok kezelése.
Jogi alapok, állatvédelmi jog, állatjólét.
Alternatív gyógymódok a kisállatgyógyászatban.
+ Bővített sugárvédelmi oktatás

Állatorvosi asszisztensek munkavégzésének szakmai irányelvei:

„Az állatorvosi asszisztens munkáját irányító, azt felügyelő állatorvos az asszisztensnek adott utasításaiért, az asszisztens személyét érintő intézkedéseiért szakmai felelősséget visel. ”Az állatorvosi asszisztens gyakorlati idejétől, képesítésétől és egyéb vizsgáitól függetlenül, állatorvosi tevékenységet nem végezhet. 

Így különösen: önállóan állatot nem vizsgálhat, leletet nem értékelhet, nem állíthat fel kórismét, nem dönthet kezelésről, nem minősíthet állatorvosi kezelést, önállóan nem nyilatkozhat kórokozóról, járványtanról, kórfejlődésről, a beteg állapotáról, kórjóslatáról.” Forrás: www.maok.hu

Intézményünkben végzett diákjaink közül már többen megtalálhatóak a MÁOK Állatorvosi Asszisztens Névjegyzékében amelyet a http://maok.hu/allatorvosi_asszisztensek címen tekinthetsz meg.

Fontos! Ez a képzés nem azonos, az OKJ-ben korábban szereplő hasonló elnevezésű képzéssel, hanem a Murmuczok Oktatási Centrum saját, felnőttképzési rendszerben a 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) 1. § (1) bekezdés a) pontja szerinti oktatás és képzés, FAR bejelentéssel megvalósuló ÁFÁ-s szakmai képzése, ebből kifolyólag az OKJ tanfolyamok után járó kedvezmények NEM igényelhetők utána! (diákigazolvány, utazási kedvezmény stb.)

A felnőttképzési tv. szerint szakmai képzésünk nyilvántartási száma:  B/2020/000011

 

‼️ A jelentkezés feltételei

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk az info@felnottkepzes24.hu e-mail címen!

1. Jelentkezési lap, és FAR adatszolgáltatási űrlap kitöltése és regisztrációs díj befizetése

2. Tandíj fizetése a határidők betartásával 

A képzés díja 3 tételből áll: REGISZTRÁCIÓS DÍJ + TANDÍJ+ VIZSGADÍJ
A képzési díj befizetésénél a legfontosabb a határidők betartása.
Válaszd azt a lehetőséget, amely a kedvezmények kihasználásával a neked legmegfelelőbb!
Lehetőség van készpénzes fizetésre, illetve átutalással való teljesítésre is. Készpénzzel fizethetsz a Murmuczok Oktatási Centrum Ügyfélszolgálatán, átutalással pedig a következő számlaszámra: OTP 11718000-20400529 (A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a képzésen résztvevő nevét!)
A képzés modulzáró vizsgákkal és a Tanúsítvány átadásával zárul, amely tartalmazza a vizsgákon elért százalékos eredményt, és az összesített minősítést is!
Az online vizsgák díja egyben 68 000 Ft.
Bővített fokozatú hatósági sugárvédelmi bizonyítvány is társul hozzá!
A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra. Maximum 8 pótvizsgád lehet.)

3. Egészségügyi alkalmasság igazolása

Képzésünk megkezdéséhez szükséges (61/1999. XII. 1.) EüM – a biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalók egészségének védelméről) rendelet szerint az I. fokú foglalkozás-egészségügyi vizsgálat megléte.
A munka-alkalmassági vizsgálatot kizárólag foglalkozás-egészségügyi orvos végezheti. Ez sok esetben nem azonos a háziorvossal, bár érdemes megkérdezni, hogy esetleg rendelkezik-e foglalkozás-egészségügyi szakvizsgával.
A képzés gyakorlati része (akár egyéni, akár csoportos) nem kezdhető meg, fent nevezett igazolás benyújtása előtt. Mivel ez a képzéshez tartozó bemeneteli követelmények része, így kérjük a képzés megkezdése előtt, vagy legkésőbb a képzés első pár hete során beszerezni szíveskedjenek.
Ha szükséges, szívesen ajánljuk a MURMUCZOK Kft. szerződéses partnereit:
ONLINE vagy személyes ügyintézéssel: Dr. Nagy Katalin Irén háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. Asszisztense Csépke Sándorné Ildikó foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens. ZsebőkZoltán Szakrendelő 1183 Budapest, Thököly út 3. Rendelési ideje: Hétfő: 8-12, Kedd: 12-16, Szerda: 14-18, Csütörtök: 11-15, Péntek 8-12. Kapcsolat felvétel: email: ildicsepke@gmail.com (CSAK egészségügyi alkalmassági vizsgálat kapcsán!), telefon:+3630 3036155 (hétköznap 11-15 óra között hívható). Előre kitöltendő adatlap (melyet kérünk az ildicsepke@gmail.com  ra küldeni.). Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 Ft. Amennyiben előre egyeztetett időpontban ONLINE konzultáció szükséges + 6000 Ft/alkalom, mely átutalással fizetendő az alábbi számlára közvetlenül az orvosnak: OTP 11773078-00211255 Dr. Nagy Katalin Irén
Személyes ügyintézéssel: Dr. Rurik Imre háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. 1201 Budapest, Vörösmarty u. 5-7. | +36-1-285-8585  – Dr. Rurik Imre. Elfogadjuk az orvos által kiállított egységes formanyomtatványt, vagy letölthető az általunk készített is az első napi iratok közül.
Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 – 20 000 Ft között mozog.

4. Érettségi bizonyítvány bemutatása

A képzés tematikája több olyan tudományos területet is érint, illetve, olyan alapkészségeket feltételez, amelyhez elengedhetetlen az érettségi vizsga megléte.
Az idő rövidsége miatt sok otthon végzendő beadandó, és kutatással egybekötött feladat lesz, amelyekhez szintén szükség van már megszerzett, biztos kommunikációs, valamint fogalmazás- és íráskészségre.
Számítástechnikai alapismeretek nélkül ez a munkakör nehezen végezhető, ezért külön hangsúlyt fektetünk a legfontosabb területek fejlesztésére. Akinek ez most is a napi munkájának a része, az gyorsan teljesíti majd ezeket a feladatrészeket, akinek viszont hiányzik az alapképzettsége számítástechnikából, a beadandók segítségével sokat fog fejlődni.
A hallgatói csoport közös munkájához, az együtt haladáshoz szükségesek a fenti képességek.

5. Társadalom biztosítás (TB) igazolása

TB, azaz Egészségügyi szolgáltatási járulék igazolása (munkáltatói igazolás, vagy saját maga után fizetett TB igazolás, vagy magánvállalkozó saját maga után fizetett igazolása, vagy nappali tagozatos diák hallgatói jogviszony igazolása). Egyéni gyakorlatra (praxisba) csak TB azaz Egészségügyi szolgáltatási járulék igazolása után lehet menni.

 

⏳ Időbeosztás

2024. TÉLI CSOPORT

Első technikai beszélgetés ONLINE: 2024. november 14.

Képzés tervezett kezdése: 2024. november 22.

Képzés tervezett vége: 2025. június eleje

Képzési napok:

2024. november 22., 30.

2024. december 14.

2025. január 25,26,27,30,31. Bővített Fokozatú Sugárvédelmi képzés ONLINE

2025. február 7., 22.

2025. március 7.,

2025. április 11.

2025. május 10., 24.

2025. június 6.

Csoportos gyakorlati napok lehetősége (személyes megjelenéssel a 1184 Budapest Lenkei utca 3-5.)
2025. február 15-16
2025. március 01-02.
2025. március 29-30.
2025. április 26.-27.

A változtatások jogát fenntartjuk!

💰 Áraink

Tanfolyami díjaink jellemzően 3 fő részből állnak: Regisztrációs díj + Tandíj + Vizsgadíj

Regisztrációs díj: 68.000,- Ft

A regisztrációs díj tartalma:

Igénybe veheted felnőttképzéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatásainkat is: képzési szükséglet felmérése és képzési tanácsadás.
Ezzel kiemelt helyet foglalhatsz magadnak az induló csoportban a sok érdeklődő között.
Regisztráljuk és kezeljük az adataidat, elkészítjük a képzéshez tartozó kötelező adminisztrációt és adatszolgáltatást.
Csatlakozási lehetőséget és segítséget kapsz online oktatási és vizsgafelületeinkhez.
Aktív kapcsolattal segítjük tanulmányaidat az ügyfélszolgálaton, telefonon és online is.
E-mailben tájékoztatunk a legfontosabb határidőkről és feladatokról.
Tartalmazza a tudásfelmérő felvételi vizsga és a pályaalkalmassági elbeszélgetés díját is.
Tartalmazza a tananyag és jegyzetek előállítási költségét.
Végzett diákként pedig rendszeresen tájékoztatunk zárt csoportunkban az aktuális állásajánlatokról.

FONTOS!

A képző intézmény a befizetett regisztrációs díjat csak akkor fizeti vissza, ha a képzés az intézmény hibájából végleg meghiúsul, és a jelentkezőt azonos tartalmú oktatásra – maximum egy éven belül – nem tudja beosztani.  A regisztrációs díj sikertelen felvételi esetén nem jár vissza.

 

Tandíj 688.000.- Ft

Vizsgadíj:  68.000,- Ft

Vizsgadíj tartalma:

online segítséget adunk a képzéshez szükséges informatikai felületek használatához
online csoportos és egyéni vizsgafelkészítő konzultációt biztosítunk
vizsgára felkészítő (online) feladatlapokat adunk ki
modulzáró vizsgákat szervezünk (választható online is)
szakmai fejlődést támogató beadandó feladatokat adunk ki és értékeljük ezeket
szóbeli vizsgára felkészítő kommunikációs gyakorlatot biztosítunk
szóbeli záró beszámoló vizsgát szervezünk
hatósági vizsgabizonyítványt adunk a bővített Sugárvédelmi oktatást záró vizsgáról
részletes modulzáró eredményeket tartalmazó tanúsítványt adunk a Kisállategészségügyi asszisztens – állatorvosi asszisztens
2 db díjmentes pótvizsga lehetőségét biztosítjuk

A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra! Maximum 8 db lehetséges!)

 

❗️ Fizetési határidők

Regisztrációs díj: 68 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.                

Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 % –  2024. július 31-ig!                                          

Részletfizetési határidők:                     

I. részlet / tandíjat egyben fizetők:          2024.10.04

II. részlet:            2024.11.08.

III. részlet:          2024.12.06.

IV. részlet:          2025.01.10.

V. részlet:           2025.02.07.

Vizsgadíj 68 000 Ft melyet 2025. április 4-ig kell teljesíteni.    

🤔 Jelentkezés előtt...

Itt a helyed NÁLUNK, ha:

 • mindig állatokkal szerettél volna foglalkozni, esetleg állatorvos akartál lenni
 • segíteni szeretnél azokon, akik a legelesettebbek és leghálásabbak is egyben
 • szeretnél és tudsz szakmai alázattal csapatban dolgozni, saját érdekeidet is alá tudod rendelni a praxisnak és a gyógyításnak
 • elfogadod, hogy azokon a területeken kell igazán kiválónak lenned, amit az állatorvos nem szeret
 • készen állsz arra, hogy időt, energiát és pénzt áldozz erre az új szakmára
 • neked is fontos, hogy minél többet fejlődj
 • elfogadod az irányítást, hogy segítő jobb keze legyél az állatorvosnak
 • ebben a szakmában az egyik legjobb szeretnél lenni

Kérlek NE iratkozz be hozzánk, ha:

 • tenni nem akarsz az álmaidért, csak mesélni róla
 • szerinted nem is kell a papír ahhoz, hogy állatorvosi asszisztens legyél
 • tudásra és megfelelő szakmai alapokra nem vágysz, csak papírt akarsz
 • szerinted Te végzettség nélkül is állatorvosi asszisztens vagy és nem is akarsz fejlődni
 • szerinted csak a papír kell, és az máshol olcsóbb, és azzal is lesz jó munkahelyed
 • állatokkal foglalkozol és úgyis tudsz már mindent
 • papírt és tudást is szeretnél, de tanulni nincs időd vagy kedved
 • nem a legjobbaktól akarsz tanulni, és nem a tudásra és tapasztalatra vágysz

Vizsgára bocsátás feltételei

 • Beadandó feladatok /Modulzáró vizsgák megírása 60% feletti eredménnyel
 • Önálló feladatok beadása a határidők betartásával
 • Egyéni gyakorlat sikeres elvégzése
 • Vizsgadíj befizetése– határidő betartásával
 • A képzés során a hiányzás mértéke nem lépheti túl a tanórák 20%-át, „LEVELEZŐ – irányított önálló tanulással” képzés esetén a kontaktórák 20%-át

A csoportok maximum 38 fővel indulnak!
Várólistára 3 főt tudunk regisztrálni.

⚖️ Jogszabályi háttér

2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről

11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról

🆗 Képzési program, szerzői jogok
Felhívjuk a figyelmet, hogy a képzési programok szerzői jogi védelem alatt állnak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 1. § (2) bekezdés és (3) bekezdésének a.), h.) és p.) pontjai értelmében. A tartalmak jogtulajdonosa nem járul hozzá e közzétett tartalmak engedély nélküli másolásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez, felhasználásához, közléséhez, terjesztéséhez. A szerzői jog megsértőivel szemben a jogtulajdonos az Szjt. 94. § (1) bekezdése szerinti jogkövetkezmények érvényesítése érdekében minden esetben jogi lépéseket tesz.

A MURMUCZOK OKTATÁSI CENTRUM az általa szervezett képzéssel kapcsolatban elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak is tulajdonosa. E képzési programot a velünk szerződéses jogviszonyban álló magas szinvonalat képviselő egyetemi oktató csapat dolgozott ki. Ügyfélszolgálatunkon megtekinthető: 1184 Budapest Lenkei utca 5.

🙋‍♀️ Miért minket válassz?
 • Elhivatottságot igénylő, szép szakmát tanulhatsz.
 • Fiatal, naprakész ismeretekkel rendelkező oktatóink és a szakma nagyágyúi is segítségedre lesznek.
 • Kis iskola vagyunk, speciális képzési palettával: mi igazán értünk a állatokhoz kapcsolódó képzésekhez!
 • Nem csak 1 tanuló vagy a több 100-ból, így a beiratkozástól a gyakorlati képzésig személyes kapcsolatban vagyunk.
 • Élményoktatás! Az E-learning felületünk igényes, jól követhető, naprakész anyagokkal segíti a felkészülésedet, az ONLINE konzultáción az oktatóktól személyesen kérdezhetsz.
 • A képzéshez szükséges (saját fejlesztésű) tankönyveket, jegyzeteket már a képzés elején megkapod, és nem kell külön fizetned érte!
 • Tanfolyamunk díját kamatmentes részletekben is fizetheted!
 • Csoportos gyakorlati óráinkon saját, jól felszerelt, tiszta és modern berendezésű termeinkben vehetsz részt.
 • Kevés iskola működik közvetlenül egy Állatgyógyászati Centrum mellett, így az elméleti ismereteken túl a napi munkafolyamatokban felmerülő gyakorlati tapasztalatokat is átadjuk csoportos gyakorlati foglalkozásainkon.
 • Az online konzultációkat és a vizsgákat is a „hagyományos” munkaidőn kívül, hétvégén tartjuk,
 • Zárt FB csoportunkban folyamatosan tájékoztatunk aktuális állásajánlatokról.
🤩 Nekünk tényleg fontos, hogy elégedett légy!

Eleged van a nemtörődöm, elfogadhatatlan minőségű nagyüzemi ügyfélkezelésből; a bérelt, koszos, kényelmetlen középiskolai tantermekből; az egy-két oktatóra bízott, bizonytalan szakmai háttérből? 

Akkor gyere a Murmuczokba tanulni!

Egyre több visszajelzést kapunk a fenti problémákról, ezért fontos kiemelnünk, hogy nálunk:

 • ténylegesen kedves, személyre szóló és megoldásközpontú az ügyfélkezelés,
 • a tandíjadért mi is megdolgozunk:
  • saját szerkesztésű, lektorált szakmai jegyzeteket, tankönyveket adunk
  • kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy mindenkire elegendő figyelem jusson,
  • A hatékonyabb oktatás a cél, ezért mentorok is segítenek, ha bármi baj van!
  • Hallgatói elégedettségünk pontosan dokumentált és magas,
  • a tanítást szerető, naprakész, gyakorlatias oktatók, és a szakma „nagyágyúi” egyaránt segítségedre lesznek
  • a gyakorlati ismeretek elsajátításában is segítünk,
  • a tanfolyam befejezésével sem hagyunk magadra!

Mi azért dolgozunk, hogy minél mélyebb tudást adjunk át Neked. Ezért kísérünk el az alapoktól a gyakorlatodig, és ezért támasztunk reális követelményeket a képzéseinken résztvevők elé.
Ne feledd!

Mi nem csupán papírt adunk, hanem tudást! Gyere, és jelentkezz a MURMUCZOK Oktatási Centrumba!

⚠️ Néhány jó tanács, mikor felnőttképzési intézményt választasz...

⚠️ Gyanúsan sokféle képzést kínál: ahol manikűröstől targoncakezelőig bármit tanulhatsz, ott jellemzően külső óraadók, nagy eséllyel változó szakmai színvonalon oktatnak, sokszor igazi személytelen nagyüzemi formában.


Tanács: nem véletlenül „csak” az állategészségüggyel/állatvédelemmel foglalkozunk. Azt oktatjuk, amihez értünk és a gyakorlatban is évtizedek óta alkalmazzuk. Válassz szakmailag felkészült képző intézményt!

⚠️ Képzési idő: A rapid képzések, néhány hetes oktatással, valószínűleg nem tudják megfelelően átadni a tudást. Itt vissza is térhetünk az előző pontra.

Tanács: Figyeld a meghirdetett képzések hosszát, és tematikáját! Ha egy nap alatt 4 témát akarnak feldolgozni, valószínűleg otthon rengeteg energiát kell fordítanod a tananyag megértésére. Ha ez neked rendben van, akkor jó. Ha szeretnéd, hogy valaki fogja a kezed, lépésenként vezessen végig a tananyagon, állandó visszajelzéseket kapj a haladásodról, és ne egyszerre kelljen mindent megtanulnod, akkor válassz minket.⚠️ Vizsgagarancia, biztos bizonyítvány: Mi ilyen nem akarunk ígérni, és ugye ezt te sem gondolod komolyan? A vizsga sikeressége nem csak rajtunk múlik.

Tanács: A sikeres vizsgának több feltétele van, ennek csak egy része a jó felkészítés: megfelelő tanításmódszertan, jól kezelhető online tanulástámogató rendszerek, szakmailag igényes jegyzetek. A másik, bizony nagyobb feladat a biztosított tudásanyag elsajátítása: önálló feldolgozása, megértése, ismétlése egészen addig, amíg biztosan rögzül az ismeretanyag.  Bármelyik lába hiányzik ennek az építménynek, összedől. Akkor leszel sikeres a vizsgán, és ami valójában fontos: a szakmában, ha megfelelő felkészítés mellett te is beleteszed magad. Mi vállaljuk a tudás átadását, de aki nem tanul, az sajnos nagy valószínűséggel megbukik a vizsgán. Ezért mi nem ígérünk valótlant, inkább támogatjuk a tanulásodat.  

⚠️ Mi leraktuk az alapokat a Te vágyaidhoz, hogy kisállatokon tudj segíteni, hiszen 2013 óta dolgoztunk azon, hogy elismerjék ezt az új szakmát itthon is! Szeretnénk megmutatni azt, hogy a felnőttképzés Magyarországon is szólhat a résztvevőkről! Nálunk nem csak száraz tudásanyagot kapsz, messziről magyarázó tanároktól, hanem szívvel-lélekkel készített jegyzeteket, tankönyveket, kellékeket a későbbi munkádhoz. “Murmuczokosnak” lenni kiváltság, és erre büszkék vagyunk!