info@felnottkepzes24.hu

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

MEGNÉZEM A TÖBBIT

Bemutatjuk Magyarország legelső államilag elismert és támogatott kisállatspecifikus állatorvosi asszisztens képzésének kidolgozóját, a Murmuczok Oktatási Centrumot

Tudjuk, hogy az elsőség önmagában nem elég… ezért minden egyes képzésünk meghirdetésekor még ma is törekszünk arra, hogy mi legyünk a legjobbak is!

Több, mint 20 éves állatgyógyászati tapasztalatunkat építettük be a képzéseinkbe. Célunk, hogy minél több gyakorlati tudást és igen széles elméleti alapot biztosítsunk a társállatokkal dolgozóknak. A nálunk megszerzett tanúsítványt elfogadja a MÁOK az állatorvosi asszisztens nyilvántartásba vételhez, a szükséges gyakorlati feltételek teljesítésével.

Szerettük volna, ha ezt a tudást a hozzánk érkező, tanulni vágyó felnőttek a lehető legjobb minőségű oktatás keretei között szívhatják magukba. Ezért készítünk saját tananyagokat, jegyzeteket, dolgoztuk ki egyedülálló “levelező” képzésünk tematikáját, és ezért áll tanulóink rendelkezésére több, mint 140 óra saját fejlesztésű digitális tananyag is.

A szomszéd épületben üzemelő állatkórház sikerére és szakmai hátterére alapozva hoztuk létre a MURMUCZOK Oktatási Centrumot

Az alapítás első látványos lépéseit 2013 elején tettük meg, mely az oktatási programok, engedélyek beszerzésével párhuzamosan a szomszédos épület felújítása volt. Első oktatásunk 2013-ban a Kedvencek jogi alapok nevű képzés volt, melyet az állatvédelem területén dolgozóknak tartottunk.

2014

2016

2019

2020

1

2014

2014 óta folyamatosan indítjuk az Állatorvosi Asszisztens képzéseinket. Többször megéltük a jogszabályi környezet változását, a képzésünk tartalma azonban a kezdeti minőségtől csak pozitív irányba változott.

2

2016

2016 óta az alapképzések mellett tematikus továbbképzési programokkal is segítjük a résztvevők naprakészségét. Állategészségügyi és aktuális állatvédelmi témakörökben indított programjaink jellemzően teltházas oktatások.

3

2019

2019-ben az Országos Atomenergetikai Hivatal engedélyezte Intézményünknek az Alap- és bővített fokozatú sugárvédelmi képzés és továbbképzés (egészségügy) tanfolyamok szervezését és lebonyolítását.

4

2020 Done!

2020 év újdonsága, hogy a tanfolyamaink oktatási anyagai egyedülálló módon mind E-LEARNING formában is hozzáférhetők, így segítve a tanulóink felkészülését. 2020 januárjában indult a 20. tanulói csoport és statisztikánk alapján a végzettek többsége a szóbeli záró vizsga idejére már új állással is rendelkezik ebben a szakmában.

Kik vagyunk?

Csasznek Imréné Linda

Csasznekné Linda vagyok a Murmuczok Oktatási centrum vezetője.

Mi leraktuk az alapokat a Te vágyaidhoz, hogy kisállatokon tudj segíteni, hiszen 2013 óta dolgoztunk azon, hogy elismerjék ezt az új szakmát itthon is! Szeretném megmutatni azt, hogy a felnőttképzés Magyarországon is szólhat a résztvevőkről! Nálunk nem csak száraz tudásanyagot kapsz, messziről magyarázó tanároktól, hanem szívvel-lélekkel készített jegyzeteket, tankönyveket, kellékeket a későbbi munkádhoz. “Murmuczokosnak” lenni kiváltság, és erre büszke vagyok!

Szak Enikő

Szak Enikő vagyok a Murmuczok Oktatási Centrum oktatója és oktatási referense.

Engem kereshetsz beiratkozás előtt, közben és után, egészen a vizsgákra készülés feszült pillanataiig, igyekszem minden területen segítséget és támogatást nyújtani. Felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolunk az elérhetőségeink bármelyikén.

Ne feledd! Mindenben segítünk, hogy elérd az álmodat, de a minőségből nem engedünk!

8 tappancsos garanciát vállalunk

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.

Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.

Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

Felnőttképzési intézményünk szigorú törvényi kereteken belül működik, melyet több sikeres hatósági ellenőrzésünk is bizonyít.

Első képzési napunk után 3 napig még elállhatsz a részvételtől, és visszafizetjük befizetett tandíjadat.

Befizetett regisztrációs díjadat 1 éven belül bármelyik induló csoportunknál felhasználhatod.

A képzést záró utolsó oktatási/vizsga nap után számított fél éven belül intézményünk tovbbi vizsgalehetőséget biztosít a túlcsúszóknak.

Miért minket válassz?

 • Elhivatottságot igénylő, szép szakmát tanulhatsz.
 • Fiatal, naprakész ismeretekkel rendelkező oktatóink és a szakma nagyágyúi is segítségedre lesznek.
 • Kis iskola vagyunk, speciális képzési palettával: mi igazán értünk az állatorvosi asszisztens képzéshez!
 • Nem csak 1 tanuló vagy a több 100-ból, így a beiratkozástól a gyakorlati képzésig személyes kapcsolatban vagyunk.
 • Élményoktatás! Az E-learning felületünk igényes, jól követhető, naprakész anyagokkal segíti a felkészülésedet, az ONLINE konzultáción az oktatóktól személyesen kérdezhetsz.
 • A képzéshez szükséges (saját fejlesztésű) tankönyveket, jegyzeteket már a képzés elején megkapod, és nem kell külön fizetned érte!
 • Tanfolyamunk díját kamatmentes részletekben is fizetheted!
 • Csoportos gyakorlati óráinkon saját, jól felszerelt, tiszta és modern berendezésű termeinkben vehetsz részt.
 • Kevés iskola működik közvetlenül egy Állatgyógyászati Centrum mellett, így az elméleti ismereteken túl a napi munkafolyamatokban felmerülő gyakorlati tapasztalatokat is átadjuk csoportos gyakorlati foglalkozásainkon.
 • Az online konzultációkat és a vizsgákat is a „hagyományos” munkaidőn kívül, hétvégén tartjuk,
 • Zárt FB csoportunkban folyamatosan tájékoztatunk aktuális állásajánlatokról.

Nekünk tényleg fontos, hogy elégedett légy!

Eleged van a nemtörődöm, elfogadhatatlan minőségű nagyüzemi ügyfélkezelésből; a bérelt, koszos, kényelmetlen középiskolai tantermekből; az egy-két oktatóra bízott, bizonytalan szakmai háttérből? Akkor gyere a Murmuczokba tanulni!

Egyre több visszajelzést kapunk a fenti problémákról, ezért fontos kiemelnünk, hogy nálunk:

 • ténylegesen kedves, személyre szóló és megoldásközpontú az ügyfélkezelés,
 • a tandíjadért mi is megdolgozunk:
  • saját szerkesztésű, lektorált szakmai jegyzeteket, tankönyveket adunk
  • kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy mindenkire elegendő figyelem jusson,
  • A hatékonyabb oktatás a cél, ezért mentorok is segítenek, ha bármi baj van!
  • Hallgatói elégedettségünk pontosan dokumentált és magas,
  • a tanítást szerető, naprakész, gyakorlatias oktatók, és a szakma „nagyágyúi” egyaránt segítségedre lesznek
  • a gyakorlati ismeretek elsajátításában is segítünk,
  • a tanfolyam befejezésével sem hagyunk magadra!

Mi azért dolgozunk, hogy minél mélyebb tudást adjunk át a leendő állatorvosi asszisztenseknek, tehát Neked. Ezért kísérünk el az alapoktól a gyakorlatodig, és ezért támasztunk reális követelményeket a képzéseinken résztvevők elé.
Ne feledd! Mi nem csupán papírt adunk, hanem tudást! Gyere, és jelentkezz a MURMUCZOK Oktatási Centrumba!

Néhány jó tanács, mikor felnőttképzési intézményt választasz...

⚠️ Gyanúsan sokféle képzést kínál: ahol manikűröstől targoncakezelőig bármit tanulhatsz, ott jellemzően külső óraadók, nagy eséllyel változó szakmai színvonalon oktatnak, sokszor igazi személytelen nagyüzemi formában.


Tanács: nem véletlenül "csak" az állategészségüggyel/állatvédelemmel foglalkozunk. Azt oktatjuk, amihez értünk és a gyakorlatban is évtizedek óta alkalmazzuk. Válassz szakmailag felkészült képző intézményt!

⚠️ Képzési idő: A rapid képzések, néhány hetes oktatással, valószínűleg nem tudják megfelelően átadni a tudást. Itt vissza is térhetünk az előző pontra.

Tanács: Figyeld a meghirdetett képzések hosszát, és tematikáját! Ha egy nap alatt 4 témát akarnak feldolgozni, valószínűleg otthon rengeteg energiát kell fordítanod a tananyag megértésére. Ha ez neked rendben van, akkor jó. Ha szeretnéd, hogy valaki fogja a kezed, lépésenként vezessen végig a tananyagon, állandó visszajelzéseket kapj a haladásodról, és ne egyszerre kelljen mindent megtanulnod, akkor válassz minket.⚠️ Vizsgagarancia, biztos bizonyítvány: Mi ilyen nem akarunk ígérni, és ugye ezt te sem gondolod komolyan? A vizsga sikeressége nem csak rajtunk múlik.

Tanács: A sikeres vizsgának több feltétele van, ennek csak egy része a jó felkészítés: megfelelő tanításmódszertan, jól kezelhető online tanulástámogató rendszerek, szakmailag igényes jegyzetek. A másik, bizony nagyobb feladat a biztosított tudásanyag elsajátítása: önálló feldolgozása, megértése, ismétlése egészen addig, amíg biztosan rögzül az ismeretanyag.  Bármelyik lába hiányzik ennek az építménynek, összedől. Akkor leszel sikeres a vizsgán, és ami valójában fontos: a szakmában, ha megfelelő felkészítés mellett te is beleteszed magad. Mi vállaljuk a tudás átadását, de aki nem tanul, az sajnos nagy valószínűséggel megbukik a vizsgán. Ezért mi nem ígérünk valótlant, inkább támogatjuk a tanulásodat.  

⚠️ Mi leraktuk az alapokat a Te vágyaidhoz, hogy kisállatokon tudj segíteni, hiszen 2013 óta dolgoztunk azon, hogy elismerjék ezt az új szakmát itthon is! Szeretnénk megmutatni azt, hogy a felnőttképzés Magyarországon is szólhat a résztvevőkről! Nálunk nem csak száraz tudásanyagot kapsz, messziről magyarázó tanároktól, hanem szívvel-lélekkel készített jegyzeteket, tankönyveket, kellékeket a későbbi munkádhoz. “Murmuczokosnak” lenni kiváltság, és erre büszkék vagyok!

Kedves Tanulóink Élményei

"Az ápolás nem orvoslás, külön szakma mely kéz a kézben együtt tud elérni hatalmas eredményeket legyen szó állatról vagy emberről. Büszke vagyok, hogy Murmuczok szerepel az asszisztens végzettséggel járó papíromon!"

Bana Bettina

 

"Színvonalas az oktatás, csodálatos a környezet és nagyon baráti a hangulat! Köszönöm, hogy megismerhettelek Benneteket!"

Plesz Krisztina

 

„A Murmuczoknál végre elkezdhettem az álmom megvalósítását. Köszönöm, hogy ilyen “első lépcsőfokot” kaphattam Tőletek! Színvonalas az oktatás, szép és igényes a helyszín, és nagyon baráti a hangulat, mindenki segítőkész. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Bálint Barbara

 

„A Murmuczoknál végre elkezdhettem az álmom megvalósítását. Köszönöm, hogy ilyen “első lépcsőfokot” kaphattam Tőletek! Színvonalas az oktatás, szép és igényes a helyszín, és nagyon baráti a hangulat, mindenki segítőkész. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Bálint Barbara - website.com

 

"A legjobb hely arra, hogy megtanulhasd, ami kell az Állatorvosi asszisztensi szakmához. Felkészült, kedves tanárok várnak, hogy megtöltsék a fejed és betanítsák a kezed. Légy nyitott és figyelmes. Megéri!"

Horváth Zsuzsanna

 

"Nagyszerű oktatásban volt részem a Murmuczoknál! Az oktatók, előadók szakmailag mind kiválóak! Az Oktatási Centrum szervezői, köztük Linda nagyon-nagyon segítőkész volt (bármiről is volt szó). Nagyon sokat ÚJAT kaptam ettől a tanfolyamtól és szívből ajánlom mindenkinek! :-)"

Király Evelin

 

Köszönjük ♥️ az értékeléseket

Köszönjük ♥️ Molnár Melinda

Úgy érzem nagyon sok mindent sikerült elsajátítanom, mind az előadóktól, mind a gyakorlati oktatás során. Mivel úgy vágtam bele ebbe a tanfolyamba, hogy az alaptudásom az állatokkal kapcsolatban elég csekély volt, így nagyon sok dolog új volt. Hálás vagyok azért, hogy ennyi mindent megtanulhattam ez alatt a pár hónap alatt. Úgy hiszem, hogy ezt a tudást a magánéletemben is nagyon jól fogom tudni hasznosítani. Bízok benne, hogy sikerül elhelyezkednem ebben a szakmában külföldön is, amennyiben nem, akkor sem fogok letörni, mivel tudom, hogy ha máshol nem, Magyarországon hasznosíthatom a megtanultakat. Örülök annak is, hogy ez alatt a pár hónap alatt sikerült rádöbbennem, mi az, ami engem valóban kiskoromtól foglalkoztat, és amivel bővebben is szeretnék foglalkozni, hála a tanfolyamnak. Nagyon jó kezdőlökésként is mindez, mivel tudom, hogy ennyi idő alatt minden ezzel kapcsolatos tudást lehetetlen átadni, de nagyon örülök, hogy nagyon is igyekeztek belevezetni minket ebbe a tudásba, és elindítani egy hosszú úton. Jó volt hallani az oktatóktól a személyes tapasztalataikat, és egy kicsit nekem is megtapasztalni milyen a való életben ez a szakma a gyakorlat által. A gyakorlathoz viszont hozzátenném, hogy én személy szerint örültem volna még pár napnak. Örülök viszont, hogy az oktatás nagyon sokszínű volt, és ennyi témával kapcsolatosakat is megtanulhattunk. Nagyon jó, belelátni az állatvédelembe, abba mi is a helyes takarmányozás alapja, gyógyszerismeretbe, különböző betegségekkel kapcsolatos tudnivalókba, adminisztrációs ismeretekbe, valamint mindennek az alapjában az anatómiába. Összességében meg vagyok elégedve a tanfolyammal, mert mind tudást, mind tapasztalatot szerezhettem. Szerettem/szeretek oda járni a hétvégeken, jó volt a hangulat is, és nagyon segítőkész mindenki. Nagyon nagy élmény volt ezt átélni, felépíteni magamban egy tudást, és elindulni egy úton, amit minden bizonnyal folytatni is fogok. Köszönöm.
 

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Elégedettségi felmérők

Minden képzés végén elégedettségi felmérőt töltenek ki a képzésben résztvevők. Itt tesszük közzé a felmérők és a záró beszámoló vizsgák összesítését.

 • 2020. július 10.-vel összesen 301 képzésben résztvevő szerzett Kisállatgyógyászati asszisztens – állatorvosi asszisztens végzettséget.
 • 2020 júliusában 30 fő (+18 fő szeptemberben induló csoport) képzése folyamatban van!
  Következő szóbeli záró beszámoló vizsgánk 2020. decemberében lesz.
 • A KORONA KARANTÉN alatt folyamatban lévő három csoportból, 9 diák kért halasztást (magánéleti, anyagi) problémák miatt, akik a következő két évben fejezhetik be a megkezdett képzést.
 • A jelentkezők közel 5%-a nem fejezte be a képzést.

KÖSZÖNJÜK AZ ÉPÍTŐ JELLEGŰ KRITIKÁKAT, HISZ ABBÓL FEJLŐDÜNK!

* kimutatásaink, nyilvántartásaink ügyfélszolgálatunkon megtekinthetők. Természetesen a tévedés jogát fenntartjuk!

2020. IV. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 15 fő | 85% | 9,64

E-000711/2014/B002 – 8031/2020/KÁGYA/ÁOA – Tantermi csoport
15 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 85 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival?    9,80
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival?    9,60
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával?    9,67
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával?    9,53
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek?    9,40
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.)    9,73
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével?    9,67
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével?    9,80
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében?   9,60

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,64

2020. december 11.-el összesen 334 képzésben résztvevő szerzett Kisállatgyógyászati asszisztens – állatorvosi asszisztens végzettséget.

2020 decemberében 33 fő (+18 fő januárban induló csoport) képzése folyamatban van!

Következő szóbeli záró beszámoló vizsgánk 2021. júniusában lesz.

A jelentkezők közel 5%-a nem fejezte be a képzést.

KÖSZÖNJÜK AZ ÉPÍTŐ JELLEGŰ KRITIKÁKAT, HISZ ABBÓL FEJLŐDÜNK!

* kimutatásaink, nyilvántartásaink ügyfélszolgálatunkon megtekinthetők. Természetesen a tévedés jogát fenntartjuk!

2020. III. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 15 fő | 87% | 9,76

E-000711/2014/B002 – 8030LEV/2020/KÁGYA/ÁOA – Levelező csoport 
15 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 87 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival?    9,73
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival?    9,80
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával?    9,73
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával?  9,73
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek?    9,80
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.)    9,73
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével?    9,60
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével?    9,87
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében?  9,87

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,76

2020. II. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 11 fő | 81% | 9,64

E-000711/2014/B002 – 8028/2020/KÁGYA/ÁOA – Tantermi csoport 
11 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 81 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival?    9,82
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival?    9,27
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával?    9,64
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával?    9,18
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek?    9,55
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.)    9,91
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével?    9,82
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével?    9,91
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében?    9,64

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,64

2020. I. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 15 fő | 87% | 9,63

E-000711/2014/B002 – 8027/2020/KÁGYA/ÁOA – Tantermi csoport 
15 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 87 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival?    9,80
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival?    9,73
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával?    9,73
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával?    9,13
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek?    9,60
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.)    9,93
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével?    9,47
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével?    9,80
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében?    9,47

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,63

2019. IV. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 16 fő | 85% | 9,83

E-000711/2014/B002 – 8026LEV/2019/KÁGYA/ÁOA – „LEVELEZŐ” csoport
16 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 85 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival?    9,88
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival?    9,75
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával?    9,56
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával?    9,88
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek?    9,75
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.)    10,00
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével?    9,81
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével?    9,94
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében?    9,94

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,83

2019. III. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 17 fő | 88% | 9,33

E-000711/2014/B002 – 8025/2019/KÁGYA/ÁOA – Tantermi csoport csoport
17 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 88 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,65
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 8,88
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,41
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 8,53
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,29
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,71
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,53
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,71
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,24

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,33

2019. II. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 14 fő | 86% | 9,40

E-000711/2014/B002 – 8024LEV/2019/KÁGYA/ÁOA – „LEVELEZŐ” csoport
14 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 86 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,86
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,86
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 8,00
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,29
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,29
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,86
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,57
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,71
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,57

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,40

2019. I. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 15 fő | 82% | 9,68

E-000711/2014/B002 – 8023/2019/KÁGYA/ÁOA – Tantermi csoport
15 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 82 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,93
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,40
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,53
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,20
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,73
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,73
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,87
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,93
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,80

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,68

2018. V. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 12 fő | 83% | 9,41

E-000711/2014/B002 – 8020LEV/2018/KÁGYA/ÁOA – „IRÁNYÍTOTT” csoport
12 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 83 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,33
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,58
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 8,92
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,33
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,50
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,42
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,83
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,50
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,25

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,41

2018. IV. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 7 fő | 88% | 9,44

E-000711/2014/B002 – 8022/2018/KÁGYA/ÁOA – „IRÁNYÍTOTT” csoport
7 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 88 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,86
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,86
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 8,00
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,29
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,29
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,86
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,57
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,71
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,57

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,44

2018. december 31-vel összesen 210 képzésben résztvevő szerzett
Kisállatgyógyászati asszisztens – állatorvosi asszisztens végzettséget.

2019 januárjában 30 fő képzése folyamatban van!

A jelentkezők közel 5%-a nem fejezte be a képzést.

2018. III. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 12 fő | 87% | 9,34

E-000711/2014/B002 – 8021/2018/KÁGYA/ÁOA – hétvégi csoport
12 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 87 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,25
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 8,83
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,17
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,33
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,25
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,75
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,58
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,67
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,25

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,34

2018. II. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 13 fő | 89% | 9,58

E-000711/2014/B002 – 8019/2018/KÁGYA/ÁOA – hétvégi csoport
13 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 89 %

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,62
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,62
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,38
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,38
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,46
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,85
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,62
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,69
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,63

Elégedettségi felmérő teljes összesített átlaga: 9,58

2018. I. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens képzés | 17 fő | 84% | 9,50

E-000711/2014/B002 – 8018/2018/KÁGYA/ÁOA – hétvégi csoport
17 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 84%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,76
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 8,94
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,41
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,06
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,47
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,76
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,59
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,94
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,53

Teljes átlag összesítve: 9,50

2018. június 19-vel összesen 183 képzésben résztvevő szerzett
Kisállatgyógyászati asszisztens – állatorvosi asszisztens végzettséget.

KÖSZÖNJÜK AZ ÉPÍTŐ JELLEGŰ KRITIKÁKAT, HISZ ABBÓL FEJLŐDÜNK!

* kimutatásaink, nyilvántartásaink ügyfélszolgálatunkon megtekinthetők.
Természetesen a tévedés jogát fenntartjuk!

2017. III. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens képzés | 14 fő | 87% | 9,87

E-000711/2014/B002 – 8017/2017/KÁGYA/ÁOA – hétköznap esti csoport
14 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 87%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 10,00
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,86
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,86
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,79
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,86
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 9,86
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,93
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,86
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,93

Teljes összesített átlag: 9,87

2017. II. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens képzés | 17 fő | 89% | 9,65

E-000711/2014/B002 – 8016/2017/KÁGYA/ÁOA – hétvégi csoport
17 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 89%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,94
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,35
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,65
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,71
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,41
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 9,76
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,47
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,88
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,71

Teljes átlag összesítve: 9,65

2017. I. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens képzés | 16 fő | 88% | 9,53

E-000711/2014/B002 – 8015/2017/KÁGYA/ÁOA
16 fő sikeresen vizsgázott.
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 88%

 • 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,75
 • 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,00
 • 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,69
 • 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 8,69
 • 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,75
 • 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,63
 • 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,88
 • 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,75
 • 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,63

Teljes összesített átlag: 9,53

2016. II. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 16 fő | 90% | 9,26

E-000711/2014/B002 – 8014/2015/KÁGYA/ÁOA
16 fő sikeresen vizsgázott
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 90%

 • 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,69
 • 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 8,88
 • 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,25
 • 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 8,75
 • 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,19
 • 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,88
 • 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,25
 • 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,19
 • 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,31

Teljes összesített átlag: 9,26

2016. I. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 17 fő | 84% | 9,37

E-000711/2014/B002 – 8013/2015/KÁGYA/ÁOA
17 fő sikeresen vizsgázott
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 84%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,53
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 8,88
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,29
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 8,88
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,18
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? (oktatástechnikai eszközök, gyakorlati képzés tárgyi feltételei, berendezés, fűtés, világítás, higiénia stb.) 9,75
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,47
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,88
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,41

Teljes összesített átlag: 9,37

Pozitív visszajelzések:

 • A képzés az elvárásaimat felülmúlta, rendkívül magas színvonalú képzés.
 • Nagyon jól szervezett képzés volt. Remek tanárokkal. KÖSZÖNÖK MINDENT! Csak így tovább =)
 • Nagyon jól éreztem magam, tetszett összeségében

Negatív visszajelzések:

 • kicsit több gyakorlat jó lett volna
  • Válasz: Igen. Mi is így látjuk, és a következő induló csoportnál, a csoportos gyakorlatok többsége megelőzi majd az egyéni gyakorlatokat. Ezzel talán az egyéni gyakorlaton is bátrabbak lesznek a képzésben résztvevők.
2015. IV. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 12 fő | 85% | 9,57

E-000711/2014/B002 – 8012/2015/KÁGYA/ÁOA
12 fő sikeresen vizsgázott
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 85%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,40
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,80
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,50
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,50
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,10
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 9,60
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,70
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,90
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,60

Teljes összesített átlag: 9,57

Szöveges értékelések címszavai:
Kiváló volt :), Nagyon sok tudásra tehettem szert , Összességében nagyon elégedett vagyok. Ajánlanám másoknak is, igénybe vennék más képzést is. Nagyon élveztem a hétvégi alkalmakat, sokat tanultam. Remélem mihamarabb tudom majd hasznosítani a tudásomat leendő munkahelyemen. Nagyon tetszettek az elméleti és a gyakorlati órák egyaránt. Összességében a képzés alatt megszerezhető tudásanyagot hasznosnak találtam. Az oktatók többségének előadásai élvezhetők voltak. Összességében elvárásaimnak a képzést megfelelt. Az külön tetszett, hogy az oktatók és a segítők is kedvesek, figyelmesek és nagyon segítőkészek voltak. Számomra teljesen megfelelt a képzés, úgy érzem nagyon sokat tanultam!

Negatív visszajelzések és válaszok:

 • a gyakorlati részeket hamarabb tettem volna és kicsit több óraszámba
  • Válasz: Igen. Mi is így látjuk, és a következő induló csoportnál, a csoportos gyakorlatok többsége megelőzi majd az egyéni gyakorlatokat.
 • én mindig fázom a teremben- ezért kicsit diszkomfortosan érzem magam.
  • Válasz: Nagyon sajnáljuk, ha ez az érzés maradt meg. A hosszabb oktatási blokkok miatt sokszor szellőztetünk, hogy az elhasznált levegő ne álmosítson. Így többször is hidegnek tűnhet a terem.
 • számonkérésről pedig, jó lenne valami visszacsatolás, hogy hogyan sikerült,vagy csak a teljesítés legyen a lényeg.
  • Válasz: egyénileg üzenetben mindenkinek elküldtük, sajnos névvel nem tehetjük közzé a személyiségi jogok védelme miatt. Természetesen igyekszünk majd még gyorsabban javítani! A teljesítés a lényeg, bár van, aki a minél szebb végső %-ra vágyik.
 • nagyon zsúfolt az “órarend”, ami miatt a végére már nem úgy koncentrált az ember
  • Válasz: Igen, sajnos a felnőttképzés szorítja és sűríti ennyire az órarendet. Ilyenkor sírjuk vissza a nyugodt nappali diák éveket. Ez sajnos nem olyan kényelmes. (munka, család mellett és sok utazással pedig külön megterhelő)
 • Kettő dolgon változtatnék: az egyik a tananyag sorrendje, a másik pedig a gyakorlati képzés időtartama (kevés a 4 nap)
  • Válasz: A tananyag sorrendjében köt az alapozó jellegű tárgyyak pioritása. A gyakorlattal kapcsolatos felvetése, nem ismeretlen számunkra. Igen tudjuk, mindenki ezt szeretné, ha sokkal több lenne a gyakorlat, de a kórház szolgáltatásának kárára nem mehet, így keressük még az egyensúlyt. A 2016-os képzéseink több csoportos gyakorlatot fognak tartalmazni, de nem a rendelőben.
 • az oktatás elején hiányoltam a fontosabb tárgyakat. A tűzvédelmi oktatásra, a a jogi részre kevesebb hangsúlyt helyeztem volna, ehelyett inkább az élettant, kórélettant, gyógyszerismeretre fektettem volna nagyobb hangsúlyt.
  • Válasz: Igen tudjuk, hogy a szakmai tárgyak sokkal népszerűbbek, de a többi sem kerülhető el, és ráadásul ezek azok a területek, ahol igazán segítő jobb keze lehetünk a praxisvezetőnek. Ha ilyen erős a vonzalom a szakmai tárgyak iránt, javaslom az állatorvosi egyetem megcélzását.
2015. III. Kisállatgyógyászati asszisztens – Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 15 fő | 88% | 9,26

E-000711/2014/B002 – 8010/2015/KÁGYA/ÁOA
15 fő sikeresen vizsgázott
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 88%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 8,70
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,30
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 8,90
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,30
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,10
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 9,80
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,00
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,90
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,30

Teljes összesített átlag: 9,26

Szöveges értékelések címszavai: teljesen elégedett; teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak; sok infót kaptam; tetszett; élvezetes órák; változtatnék a képzés hosszúságán, rengeteg dolgot tanultam; rengeteg dolgot kellett volna még tanulni; jobb volt, mint vártam; sok új kapcsolat született; teljesen megfelelt.

Negatív visszajelzések és válaszok:

 • hogy hétvégén volt;
  • Válasz: Igen, tudjuk, hogy nagyon fárasztó a hétvégi képzés, de a hétköznapok a felnőttek világában általában a munkahelyeké.
 • kevés műtétre jutott be;
  • Válasz: Értjük a felvetést, mert mindenki a műtőt tartja a legizgalmasabbnak, de a jövőbeli munkahelyen is ismerni kell a többi területtel kapcsolatos tevékenységeket. Mi lennénk a legboldogabbak, ha kizárólag állatorvosi műtőssegéd képzést indíthatnánk. (valós munkaerő igények alapján)
 • nagyon gyorsan haladunk;
  • Válasz: Mindenkinek jeleztük a képzés elején, hogy nagyon sok anyag vár elsajátításra. Az idő minket is szorított, de igyekszünk átgondolni a struktúrát.
 • több gyakorlati órára lett volna szükség;
  • Válasz: Bármely szakma elsajátításához hosszú évek kellenek, ezt nem tudjuk gyakorlati órák keretében biztosítani. Csak az alapok lerakására vállalkoztunk.
2015.09 - Tartásreform instruktor alap képzés -PAT | - fő | - | 10

8011/2015/TRIAK 2015.09.11.-2015.09.13.
OH engedély: 43/233/2014
A képzésen 5 fő vett részt

 1. Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? 5,00
 2. Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk? 5,00
 3. Milyen volt a továbbképzés gyakorlati hasznosságának megítélése? 5,00
 4. Mennyire voltak megfelelőek az alkalmazott oktatási módszerek? 5,00
 5. Teljesíthetők voltak-e a továbbképzés előírt követelményei? 5,00 .
 6. Megfelelő volt-e az ismeretek ellenőrzésének módja? 5,00
 7. Hogyan ítélték meg a résztvevők az oktató(k)/gyakorlatvezető(k) munkáját, szaktudását? 5,00
 8. Megfelelőek voltak-e a tárgyi feltételek (általános feltételek, eszközök, segédletek, kötelező irodalom? 5,00
 9. Megfelelő volt-e a továbbképzés szervezettsége? 5,00

Teljes összesített átlag: 5,00 1.

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 10,00
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 10,00
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 10,00
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 10,00
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 10,00
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 10,00
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 10,00
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 10,00
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 10,00

Teljes átlag összesítve: 10,00

Szöveges értékelések címszavai: felülmúlta az elképzeléseimet, feltöltődtem, várakozáson felüli élmény, kiváló, 100%

2015. II. Állatorvosi asszisztensképzés (kisállatspecifikus) csoport értékelése | 18 fő | 87% | 9,46

E-000711/2014/B001 – 8009/2015/ÁOA
18 fő sikeresen vizsgázott
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 87%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,40
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,20
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 9,60
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,20
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,30
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 9,90
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,40
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,60
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,50

Teljes összesített átlag: 9,46

Szöveges értékelések címszavai: felülmúlta,nagyon tetszett, több gyakorlati óra, profi,megfelelő, teljesmértében elégedett, jobbak az elvárásaimnál, szakmailag magas színvonalú, emberi hozzáállás külön elismerés, jól szervezett, alapos maximálisan megfelelt, naprakész, interaktív, kevesebb tananyag/hosszabb idő, alaposabb elsajátításra, figyelnek a tanulók igényeire, kevés a rendelőben töltött idő, elméleti órák nagyon jók, tartalmas és gyors, lehetne több gyakorlás.

Negatív visszajelzések és válaszok:

 • voltak hiányosságok (kommunikáció a képzés szervezőivel)
  • Válasz: a kapcsolatot annyi csatornán biztosítottuk, amennyin csak lehetett.(telefon, email, FB csoport) Nem tervezzük ennek bővítését. Ez is sokszor meghaladja erőnket.
 • az írásbeli eredményekről rosszul értesítettük a képzésben résztvevőket
  • Válasz: egyénileg üzenetben mindenkinek elküldtük, sajnos névvel nem tehetjük közzé személyiségi jogok védelme miatt. Természetesen igyekszünk majd még gyorsabban javítani!
 • gyakorlati oktatásból lehetne több, – gyakorlati képzések számát emelném meg
  • Válasz: Igen tudjuk, mindenki ezt szeretné, de az állatkórház szolgáltatásának kárára nem mehet, így keressük még az egyensúlyt. A 2016-os képzéseink több gyakorlatot fognak tartalmazni, de nem a rendelőben.
 • tananyag elméleti része fejlesztést igényel
  • Válasz: Igen. Állandóan fejlesztjük, és visszajelzéseitek alapján próbáljuk egyszerűsíteni és magyarosítani.
 • volt olyan tananyag, ami szerintem nem fontos a mi szemszögünkből
  • Válasz: Igen lehet, de az egész folyamat értelmezéséhez szükség lehet olyan tudásra is, amit nem végezhettek, de azért értenetek kell, hogy mi is történik a háttérben.
2015. I. Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 18 fő | 86% | 9,29

8008/2015/ÁOA
18 fő sikeresen vizsgázott
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 86%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 8,72
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,50
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 8,44
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,33
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,11
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 9,67
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,61
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,83
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,39

Teljes összesített átlag: 9,29

Szöveges értékelések címszavai: összességében elégedett vagyok, 1-10 skálán 9 pontos, maximálisan, az elméleti és a gyakorlati oktatás színvonala kimagasló, tökéletesen megfelelt, személy szerint meg vagyok elégedve, megfelelt teljesen, sokat segítettek, ha valamit nem értettünk, számomra megfelelő volt, jól megfelelt, nagyon megfelelt, összességében megfelelt, teljes mértékben, nagyon megfelelt, nagyon jól éreztem magam, és jobb lett annál is mint amire számítottam, nagyon jó a képzés, jó a társaság, az oktatók érthetően adják az anyagot. Mindenki nagyon segítőkész

2014. I. Állatorvosi asszisztens csoport értékelése | 14 fő | 89% | 9,32

8005/2014/ÁOA
14 fő sikeresen vizsgázott
Záró beszámoló vizsga eredmények átlaga: 89%

 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 9,21
 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,14
 3. Mennyire elégedett a képzéshez biztosított tananyagok színvonalával? 8,93
 4. Mennyire elégedett a gyakorlati képzés színvonalával? 9,00
 5. Mennyire feleltek meg elvárásainak a tudása ellenőrzésére alkalmazott módszerek? 9,36
 6. Mennyire elégedett a képző intézmény által biztosított infrastrukturális feltételekkel? 9,93
 7. Mennyire elégedett a képző intézménynek a képzés megszervezésével összefüggő tevékenységével? 9,50
 8. Mennyire elégedett a képző intézmény ügyfélszolgálati tevékenységével? 9,50
 9. Mennyire felelt meg elvárásainak a képzés összességében? 9,29

Teljes összesített átlag: 9,32
Szöveges értékelések címszavai
: felülmúlta,nagyon tetszett, sokoldalú és gyakorlatias, teljesen, átgondolt logikusan felépített, hatásos.