info@felnottkepzes24.hu

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

MEGNÉZEM A TÖBBIT

EBRENDÉSZ levelező + e-learning képzés (60 óra)

KÉPZÉSÜNKKEL AZ EBRENDÉSZETI/GYEPMESTERI TELEPEKEN AZ ÁLLATTARTÁSI SZOLGÁLTATÓ FELADATOK ELLÁTÓ SZAKEMBEREK TEVÉKENYSÉGÉNEK IRÁNYÍTÁSÁT, KOORDINÁLÁSÁT ÁLLATJÓLLÉTI, ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ÉS HIGIÉNIAI SZEMPONTOKAT FIGYELEMBE VEVŐ ALAPJAIT RAKJUK LE. A TELEPEN DOLGOZÓ EBRENDÉSZ, ÁLLATGONDOZÓ ELVÉGZI A TAKARÍTÁSI/TISZTÍTÁSI ÉS FERTŐTLENÍTÉSI FELADATOKAT, ELLÁTJA ÉS GONDOZZA A KUTYÁKAT, TOVÁBBÁ KÉPES ELVÉGEZNI A LEGFONTOSABB KARBANTARTÁSI FELADATOKAT, KAPCSOLATOT TART A TELEP MUNKATÁRSAIVAL, ÁLLATORVOSSAL ÉS ÜGYFELEKKEL IS. AZ EBRENDÉSZ A HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK ISMERETE ALAPJÁN IRÁNYÍTJA A TELEPRE KERÜLŐ ÁLLATOK EGÉSZSÉG- ÉS ÁLLATVÉDELMÉT.

A Murmuczok Oktatási Centrum által kidolgozott „LEVELEZŐ” képzési forma a résztvevők idejét és pénztárcáját kímélő egyedi, intézményünk által – szakértők bevonásával – kifejlesztett tanítási, tanulási eljárás, amely ötvözi a csoportos tanulás és a távoktatás ismert módszereit. Így az általunk szervezett képzés távoktatási módszereket tartalmazó csoportos „LEVELEZŐ” képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy a képzési idő jelentős részében lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

Képzés helye: 1184 Budapest Lenkei u. 5.  és online is

Képzésünk 2025. március 2-án indul. A korán ébredők regisztrációs kedvezménye (akár -10%) 2024. december 31-ig vehető igénybe. Ne maradj le!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

🐾 8 tappancsos garancia

Hogy miért érdemes pont minket választanod, arra választ ad a 8 tappancsos garanciánk!

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.
A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 10 év alatt 500 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.
Felnőttképzési intézményünk szigorú törvényi kereteken belül működik, melyet több sikeres hatósági ellenőrzésünk is bizonyít.
Első képzési napunk után 3 napig még elállhatsz a részvételtől, és visszafizetjük befizetett tandíjadat.
Befizetett regisztrációs díjadat 1 éven belül bármelyik induló csoportunknál felhasználhatod.
A képzést záró utolsó oktatási/vizsga nap után számított fél éven belül intézményünk további vizsgalehetőséget biztosít a túlcsúszóknak.
📍 Helyszín (akár KÜLFÖLDRŐL is!)

A kontaktórák képzési helyszíne: 1184 Budapest Lenkei u. 5. vagy ONLINE ZOOM

„LEVELEZŐ + E-LEARNING” képzéseink KÜLFÖLDRŐL/OTTHONRÓL ONLINE is elvégezhetők az alábbi feltételekkel:

 • Képzésünk nyelve magyar, így a bemeneteli iratokat is magyarul kérjük
 • Külföldi gyakorlati hellyel kapcsolatos dokumentációt is magyarra fordítva tudjuk elfogadni
 • Külföldi címre küldött képzéshez kapcsolódó iratok, dokumentumok, jegyzetek, könyvek postai költségét a képzésben résztvevőnek kell kifizetni számla ellenében.
📕 A képzés tartalma
„LEVELEZŐ + E-LEARNING” csoportjainkban a résztvevők:
  • a képzési idő több mint felében (51%-ban) jelenléti képzésen, azaz hagyományos (elméleti és gyakorlati) tanórákon/kontaktórákon vesz részt;
  • a képzési idő kisebb részében (49%-ban) pedig lehetőség van egyedül, önállóan, a távoktatási tananyagba épített iránymutatás mellett tanulni.

Ezért az intézményünk által szervezett “Levelező” képzés sem nem „tiszta távoktatás”, sem nem „vegyes képzés”, hanem távoktatási módszereket alkalmazó csoportos (ún. „irányított”) képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy képzési idő kisebb részében lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

A képzés fő témakörei:

 • ERTV-01 Szakszerű tartás és takarmányozás
 • ERTV-02 Biztonságos munkavégzés és higiénikus környezet
 • ERTV-03 Állatvédelmi alapismeretek
 • ERTV-04 Ebrendészeti feladatok a gyakorlatban
 • ERTV-05 Jogi, hatósági és kommunikációs ismeretek

FontosEz a képzés hivatalosan bejelentett felnőttképzés! A 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) 1. § (1) bekezdés a) pontja szerinti oktatás és képzés, a Murmuczok Oktatási Centrum saját, felnőttképzési rendszerben FAR bejelentéssel megvalósuló ÁFÁ-s szakmai képzése.

A felnőttképzési tv. szerint szakmai képzésünk nyilvántartási száma:  B/2020/000011

‼️ A jelentkezés feltételei

1. Jelentkezési lap kitöltése és regisztrációs díj befizetése

2. Tandíj fizetése a határidők betartásával 

 • A képzés díja 3 tételből áll: REGISZTRÁCIÓS DÍJ + TANDÍJ + VIZSGADÍJ
 • A képzési díj befizetésénél a legfontosabb a határidők betartása.
 • Válaszd azt a lehetőséget, amely a kedvezmények kihasználásával a neked legmegfelelőbb!
 • Lehetőség van készpénzes fizetésre, illetve átutalással való teljesítésre is. Készpénzzel fizethetsz a Murmuczok Oktatási Centrum Ügyfélszolgálatán, átutalással pedig a következő számlaszámra: OTP 11718000-20400529 (A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a képzésen résztvevő nevét!)
 • A képzés modulzáró vizsgákkal és a Tanúsítvány átadásával zárul, amely tartalmazza a vizsgákon elért százalékos eredményt, és az összesített minősítést is!
 • Az online  vizsgák díja egyben 38 000 Ft.
 • A képzés sikeres elvégzéséről a felnőttképző a FAR-on keresztül TANÚSÍTVÁNYT állít ki, amelyet a képzésben részt vevő személy választása szerint elektronikus úton vagy papíralapon a képzésben részt vevő személy rendelkezésére bocsátja.
 • A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra. Maximum 8 pótvizsgád lehet.)

3. Iskolai előképzettség: érettségi végzettség

4. Egészségügyi alkalmasság igazolása

Képzésünk megkezdéséhez szükséges (61/1999. XII. 1.) EüM – a biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalók egészségének védelméről) rendelet szerint az I. fokú foglalkozás-egészségügyi vizsgálat megléte.
A munka-alkalmassági vizsgálatot kizárólag foglalkozás-egészségügyi orvos végezheti. Ez sok esetben nem azonos a háziorvossal, bár érdemes megkérdezni, hogy esetleg rendelkezik-e foglalkozás-egészségügyi szakvizsgával.
A képzés gyakorlati része (akár egyéni, akár csoportos) nem kezdhető meg, fent nevezett igazolás benyújtása előtt. Mivel ez a képzéshez tartozó bemeneteli követelmények része, így kérjük a képzés megkezdése előtt, vagy legkésőbb a képzés első pár hete során beszerezni szíveskedjenek.
Ha szükséges, szívesen ajánljuk a MURMUCZOK Kft. szerződéses partnereit:
ONLINE vagy személyes ügyintézéssel: Dr. Nagy Katalin Irén háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. Asszisztense Csépke Sándorné Ildikó foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens. ZsebőkZoltán Szakrendelő 1183 Budapest, Thököly út 3. Rendelési ideje: Hétfő: 8-12, Kedd: 12-16, Szerda: 14-18, Csütörtök: 11-15, Péntek 8-12. Kapcsolat felvétel: email: ildicsepke@gmail.com (CSAK egészségügyi alkalmassági vizsgálat kapcsán!), telefon:+3630 3036155 (hétköznap 11-15 óra között hívható). Előre kitöltendő adatlap (melyet kérünk az ildicsepke@gmail.com  ra küldeni.). Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 Ft. Amennyiben előre egyeztetett időpontban ONLINE konzultáció szükséges + 6000 Ft/alkalom, mely átutalással fizetendő az alábbi számlára közvetlenül az orvosnak: OTP 11773078-00211255 Dr. Nagy Katalin Irén
Személyes ügyintézéssel: Dr. Rurik Imre háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. 1201 Budapest, Vörösmarty u. 5-7. | +36-1-285-8585  – Dr. Rurik Imre. Elfogadjuk az orvos által kiállított egységes formanyomtatványt, vagy letölthető az általunk készített is az első napi iratok közül.
Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 – 20 000 Ft között mozog.

5. Egyéb feltételek:

 • felnőttképzési jogviszony létesítése, illetve a felnőttképzési szerződés megkötése;
 • a képzés megkezdéséhez és az abban való részvételhez szükséges feltételeket igazoló eredeti dokumentumok bemutatása;
 • továbbá a természetes személyazonosító adatok, elektronikus levelezési cím és legmagasabb iskolai végzettség megadása a felnőttképző számára.
⏳ Időbeosztás

Ebrendészet – 60 óra 2025.

Képzés tervezett kezdése: 2025.03.02.

Képzés tervezett vége: 2025.05.24.

Ebrendész képzés konzultációs és vizsga napok
Első technikai megbeszélés: 2025.02.21. péntek 18:00-19:00
2025.03.29 9:00-14:00 -17:00
2025.03.30 9:00-14:00-17:00
2025.04.11. péntek 16:00-20:00
2025.05.11 Csoportos gyakorlati nap külsős helyszínen 9:00-14:00-17:00
2025.05.16 péntek 16:00-20:00
2025.05.24 záróvizsga

A változtatások jogát fenntartjuk!

💰 Áraink

Tanfolyami díjaink jellemzően 3 főrészből állnak: Regisztrációs díj + Tandíj + Vizsgadíj 

1: Regisztrációs díj: 38.000,- Ft

A regisztrációs díj tartalma:

Igénybe veheted felnőttképzéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatásainkat is: képzési szükséglet felmérése és képzési tanácsadás.
Ezzel kiemelt helyet foglalhatsz magadnak az induló csoportban a sok érdeklődő között.
Regisztráljuk és kezeljük az adataidat, elkészítjük a képzéshez tartozó kötelező adminisztrációt és adatszolgáltatást.
Csatlakozási lehetőséget és segítséget kapsz online oktatási és vizsgafelületeinkhez.
Aktív kapcsolattal segítjük tanulmányaidat az ügyfélszolgálaton, telefonon és online is.
E-mailben tájékoztatunk a legfontosabb határidőkről és feladatokról.
Tartalmazza a tudásfelmérő felvételi vizsga és a pályaalkalmassági elbeszélgetés díját is.
Tartalmazza a tananyag és jegyzetek előállítási költségét.
Végzett diákként pedig rendszeresen tájékoztatunk zárt csoportunkban az aktuális állásajánlatokról.

FONTOS!

A képző intézmény a befizetett regisztrációs díjat csak akkor fizeti vissza, ha a képzés az intézmény hibájából végleg meghiúsul, és a jelentkezőt azonos tartalmú oktatásra – maximum egy éven belül – nem tudja beosztani.  A regisztrációs díj sikertelen felvételi esetén nem jár vissza.

 

2: Tandíj: 188 000 Ft

Csomag tartalma:

60 óra, melyből 29 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás;
23 hétvégi kontaktóra (élő, online kapcsolattal).
8 óra személyes jelenlétet igénylő tanóra csoportos gyakorlattal
60 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
Saját oktatóink által fejlesztett jegyzetek az előadásokhoz tematikai egység szerint.
Online modul- és témazáró kompetencia mérések.
Személyes és online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint.
Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.
„Korán ébredők” regisztrációs kedvezménye 5 %
Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %

A tandíj fizetése több részletben is lehetséges! A részletek kiszámításában Ügyfélszolgálatunk minden jelentkezőnk rendelkezésére áll. Részletfizetés kérhető írásban, a vállalt határidők pontos betartásával!

Kedvezmény összevonható maximum 10 %-ig!

LEGKEDVEZŐBB ÁR: 178 600 Ft

4: Vizsgadíj:  38.000,- Ft

Vizsgadíj tartalma:

online segítséget adunk a képzéshez szükséges informatikai felületek használatához
online csoportos és egyéni vizsgafelkészítő konzultációt biztosítunk
vizsgára felkészítő (online) feladatlapokat adunk ki
modulzáró vizsgákat szervezünk (választható online is)
szakmai fejlődést támogató beadandó feladatokat adunk ki és értékeljük ezeket
az adminisztrációs gyakorlatot támogató munkafüzeteket adunk
részletes modulzáró eredményeket tartalmazó tanúsítványt adunk
2 db díjmentes pótvizsga lehetőségét biztosítjuk

A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra! Maximum 8 db lehetséges!)

❗️Fizetési határidők

Regisztrációs díj: 38 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő, ezzel lehet helyet foglalni az induló csoportba.                

Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 % –  2024. december 31-ig!                                          

Tandíj fizetési határideje: 2025. február 10

Vizsgadíj: 38 000 Ft, melyet 2025.04.10-ig kell teljesíteni.     

🤔 Jelentkezés előtt...

Itt a helyed NÁLUNK, ha:

 • szeretsz állatokkal fogllakozni
 • segíteni szeretnél azokon, akik a legelesettebbek és leghálásabbak is egyben
 • készen állsz arra, hogy időt, energiát és pénzt áldozz erre az új szakmára
 • neked is fontos, hogy minél többet fejlődj
 • ebben a szakmában az egyik legjobb szeretnél lenni

Kérlek NE iratkozz be hozzánk, ha:

 • tenni nem akarsz az álmaidért, csak mesélni róla
 • tudásra és megfelelő szakmai alapokra nem vágysz, csak papírt akarsz
 • szerinted csak a papír kell, és az máshol olcsóbb, és azzal is lesz jó munkahelyed
 • állatokkal foglalkozol és úgyis tudsz már mindent
 • papírt és tudást is szeretnél, de tanulni nincs időd vagy kedved
 • nem a legjobbaktól akarsz tanulni, és nem a tudásra és tapasztalatra vágysz

Vizsgára bocsátás feltételei

 • A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

A csoportok maximum 38 fővel indulnak!

Várólistára 3 főt tudunk regisztrálni.

⚖️ Jogszabályi háttér

2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről

11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról

Felnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vétel:
A Pest Megyei Kormányhivatal, mint a felnőttképzési államigazgatási szerv az Ügyfelet B/2020/000011 nyilvántartásba vételi számon a felnőttképzők nyilvántartásába regisztrálta, 2020. július 31-én.

🆗 A képzési program, szerzői jog
Felhívjuk a figyelmet, hogy a képzési programok szerzői jogi védelem alatt állnak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 1. § (2) bekezdés és (3) bekezdésének a.), h.) és p.) pontjai értelmében. A tartalmak jogtulajdonosa nem járul hozzá e közzétett tartalmak engedély nélküli másolásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez, felhasználásához, közléséhez, terjesztéséhez. A szerzői jog megsértőivel szemben a jogtulajdonos az Szjt. 94. § (1) bekezdése szerinti jogkövetkezmények érvényesítése érdekében minden esetben jogi lépéseket tesz.

A MURMUCZOK OKTATÁSI CENTRUM az általa szervezett képzéssel kapcsolatban elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak is tulajdonosa. E képzési programot a velünk szerződéses jogviszonyban álló magas szinvonalat képviselő egyetemi oktató csapat dolgozott ki. Ügyfélszolgálatunkon megtekinthető: 1184 Budapest Lenkei utca 5.