info@felnottkepzes24.hu

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

MEGNÉZEM A TÖBBIT

LÓGYÓGYÁSZATI ASSZISZTENS  levelező + e-learning HIBRID képzés (288 óra)

B2020/000011/K/2022/207332

KISÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI KÉPZÉSÜNK PÁRJA, KIFEJEZETTEN LOVAKRA SPECIALIZÁLVA! ÉRDEKEL A LOVAK ANATÓMIÁJA, BETEGSÉGEI, ESETLEG MÁR VAN TAPASZTALATOD LOVAKKAL? ISMERD MEG A LÓGYÓGYÁSZAT ALAPJAIT, ÉS LEGYÉL AZ ÁLLATORVOS JOBB KEZE A LOVARDÁBAN! TUDÁSODAT LOVAK TARTÁSÁBAN ÉS OKTATÁSÁBAN IS HASZNOSÍTHATOD, MI GARANTÁLTAN BIZTOS ALAPOKAT ADUNK! 

Új képzésünkkel az állatorvos mellett dolgozni vágyók igényeihez szeretnénk maximálisan igazodni. A korábbi, „LEVELEZŐ” képzéseinkhez képest ebben a HIBRID képzésben igény szerint választható csoportos gyakorlat, személyes jelenléttel azoknak, akik szeretnék a szakma fortélyait élőben elsajátítani. Képzéseinkre továbbra is várjuk a már állatorvosi asszisztensként dolgozók vagy dolgozni vágyók jelentkezését is, de az itt megszerzett tudás sokat segíthet a felelős állattartással, az állatvédelemmel és a fajtamentéssel foglalkozóknak is. Képzésünk központjában a LOVAK állnak. A tematikában szereplő témákhoz saját jegyzeteket, könyveket biztosítunk.

A Murmuczok Oktatási Centrum által kidolgozott „LEVELEZŐ” képzési forma a résztvevők idejét és pénztárcáját kímélő egyedi, intézményünk által – szakértők bevonásával – kifejlesztett tanítási, tanulási eljárás, amely ötvözi a csoportos tanulás és a távoktatás ismert módszereit. Így az általunk szervezett képzés távoktatási módszereket tartalmazó csoportos „LEVELEZŐ” képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy a képzési idő jelentős részében lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

ELSŐ képzésünk 2023.03.26-án indul, de siess, mert a helyek vészesen fogynak!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

🐾 8 tappancsos garancia

A piacon több képző intézménynél is elérhető az állatgyógyászati/állatorvosi asszisztens képzés. Hogy miért érdemes pont minket választanod, arra választ ad a 8 tappancsos garanciánk!

 • Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.
 • A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
 • Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
 • Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.
 • Felnőttképzési intézményünk szigorú törvényi kereteken belül működik, melyet több sikeres hatósági ellenőrzésünk is bizonyít.
 • Első képzési napunk után 3 napig még elállhatsz a részvételtől, és visszafizetjük befizetett tandíjadat.
 • Befizetett regisztrációs díjadat 1 éven belül bármelyik induló csoportunknál felhasználhatod.
 • A képzést záró utolsó oktatási/vizsga nap után számított fél éven belül intézményünk tovbbi vizsgalehetőséget biztosít a túlcsúszóknak.
📍 Helyszín (akár KÜLFÖLDRŐL is!)

A kontaktórák képzési helyszíne: 1184 Budapest Lenkei u. 5. vagy ONLINE

„LEVELEZŐ + E-LEARNING” HIBRID–Lógyógyászati- asszisztens-képzés KÜLFÖLDRŐL is elvégezhető az alábbi feltételekkel:

 • Képzésünk nyelve magyar, így a bemeneteli iratokat is magyarul kérjük
 • Külföldi gyakorlati hellyel kapcsolatos dokumentációt is magyarra fordítva tudjuk elfogadni
 • Külföldi címre küldött képzéshez kapcsolódó iratok, dokumentumok, jegyzetek, könyvek postai költségét a képzésben résztvevőnek kell kifizetni számla ellenében.
📕 A képzés tartalma

„LEVELEZŐ + E-LEARNING” HIBRID csoportjainkban a résztvevők:

  • a képzési idő több mint felében (51%-ban) jelenléti képzésen, azaz hagyományos (elméleti és gyakorlati) tanórákon/kontaktórákon vesz részt;
  • egyéni igény szerint részt vehet 36 óra csoportos gyakorlaton a MURMUCZOK OKTATÁSI CETRUMBAN;
  • képzési idő kisebb részében (49%-ban) pedig lehetőség van egyedül, önállóan, a távoktatási tananyagba épített iránymutatás mellett tanulni.

Ezért az intézményünk által szervezett “Levelező” Lógyógyászati asszisztens képzés sem nem „tiszta távoktatás”, sem nem „vegyes képzés”, hanem távoktatási módszereket alkalmazó csoportos (ún. „irányított”) képzés, amely a képzés iránt érdeklődőknek jelzi, hogy képzési idő kisebb részében (88 órában) lehetőség van otthon egyedül, önállóan, iránymutatás mellett tanulni, ami kevesebb utazással és a családtól, munkahelytől való távolléttel jár.

HIBRID OKTATÁS – RÁD SZABVA 

EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG ( a SZUPER PRÉMIUM csomagban benne foglaltatik) vásárolható a jelenléti oktatás kedvelőinek. Csoportos gyakorlat a Murmuczok Oktatási és Állatgyógyászati Centrumban  36 tanóra (hat hétvégi nap szombat és vasárnap 09:00-14:00 között).

A képzés fő témakörei:

 • Lovak anatómiája és élettana (lovak szervezetének általános ismerete, működése, szaporodás-biológia).
 • Lovak fertőző és nem fertőző betegségei (belgyógyászat, sebészet, bakteriológia, virológia, parazitológia, zoonózisok, járványtan, toxikológia, szülészet, fogászat és szemészet).
 • Gyógyszerismeret, gyógyszerek alkalmazási módjai, patikai protokoll.
 • Műszer- és eszköztan, műszeres kiegészítő vizsgálatok.
 • Asszisztálási munkák lógyógyászatban, kórházi feladatok, diagnosztikai, terápiás és mintavételezési lehetőségek.
 • Aneszteziológia, műtéttan (műtét előtti, alatti és utáni teendők, műtő felépítése, eszközök, sterilizálás, altatási formák, segítők illetékességi határai).
 • Lovak egészségmegőrző tartása és táplálása, takarmányozástan speciális igényekre.
 • Lovak gyógyítása – alternatív terápiák .
 • Adminisztráció és dokumentáció a lovak tartásával, szállításával, informatikai alapok és ügyfél-kommunikáció, marketing- és PR-tevékenység, pénzügyi alapok.
 • Tűz-, munka- és balesetvédelem, vegyszerek és veszélyes anyagok kezelése.
 • Jogi alapok, állatvédelmi jog, állatjólét.

Állatorvosi asszisztensek munkavégzésének szakmai irányelvei:

„Az állatorvosi asszisztens munkáját irányító, azt felügyelő állatorvos az asszisztensnek adott utasításaiért, az asszisztens személyét érintő intézkedéseiért szakmai felelősséget visel. ”Az állatorvosi asszisztens gyakorlati idejétől, képesítésétől és egyéb vizsgáitól függetlenül, állatorvosi tevékenységet nem végezhet. 

Így különösen: önállóan állatot nem vizsgálhat, leletet nem értékelhet, nem állíthat fel kórismét, nem dönthet kezelésről, nem minősíthet állatorvosi kezelést, önállóan nem nyilatkozhat kórokozóról, járványtanról, kórfejlődésről, a beteg állapotáról, kórjóslatáról.” Forrás: www.maok.hu

Intézményünkben végzett diákjaink közül már többen megtalálhatóak a MÁOK Állatorvosi Asszisztens Névjegyzékében amelyet a http://maok.hu/allatorvosi_asszisztensek címen tekinthetsz meg.

Fontos!  Ez a képzés nem azonos, az OKJ-ben korábban szereplő hasonló elnevezésű képzéssel, hanem a Murmuczok Oktatási Centrum saját, felnőttképzési rendszerben a 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) 1. § (1) bekezdés a) pontja szerinti oktatás és képzés, FAR bejelentéssel megvalósuló ÁFÁ-s szakmai képzése, ebből kifolyólag az OKJ tanfolyamok után járó kedvezmények NEM igényelhetők utána! (diákigazolvány, utazási kedvezmény stb.)

A felnőttképzési tv. szerint szakmai képzésünk nyilvántartási száma:  B/2020/000011

‼️ A jelentkezés feltételei

1. Jelentkezési lap kitöltése és regisztrációs díj befizetése

2. Tandíj fizetése a határidők betartásával 

 • A képzés díja 3 vagy 4 tételből áll: REGISZTRÁCIÓS DÍJ + TANDÍJ+ EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT  + VIZSGADÍJ
 • A képzési díj befizetésénél a legfontosabb a határidők betartása.
 • Válaszd azt a lehetőséget, amely a kedvezmények kihasználásával a neked legmegfelelőbb!
 • Lehetőség van készpénzes fizetésre, illetve átutalással való teljesítésre is. Készpénzzel fizethetsz a Murmuczok Oktatási Centrum Ügyfélszolgálatán, átutalással pedig a következő számlaszámra: OTP 11718000-20400529 (A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a képzésen résztvevő nevét!)
 • A képzés modulzáró vizsgákkal és a Tanúsítvány átadásával zárul, amely tartalmazza a vizsgákon elért százalékos eredményt, és az összesített minősítést is!
 • Az online  vizsgák díja egyben 68 000 Ft.
 • A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra. Maximum 8 pótvizsgád lehet.)

3. Egészségügyi alkalmasság igazolása

  • Képzésünk megkezdéséhez szükséges (61/1999. XII. 1.) EüM – a biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalók egészségének védelméről) rendelet szerint az I. fokú foglalkozás-egészségügyi vizsgálat megléte.
  • A munka-alkalmassági vizsgálatot kizárólag foglalkozás-egészségügyi orvos végezheti.
  • Ha szükséges, szívesen ajánljuk a MURMUCZOK Kft. szerződéses partnerét, Dr. Rurik Imre háziorvost. 1201 Budapest, Vörösmarty u. 5-7. | +36-1-285-8585  – Dr. Rurik Imre
  • Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 4 000 – 20 000 Ft között mozog.

  4. Érettségi bizonyítvány bemutatása

  • A képzés tematikája több olyan tudományos területet is érint, illetve, olyan alapkészségeket feltételez, amelyhez elengedhetetlen az érettségi vizsga megléte.
  • Az idő rövidsége miatt sok otthon végzendő beadandó, és kutatással egybekötött feladat lesz, amelyekhez szintén szükség van már megszerzett, biztos kommunikációs, valamint fogalmazás- és íráskészségre.
  • Számítástechnikai alapismeretek nélkül ez a munkakör nehezen végezhető, ezért külön hangsúlyt fektetünk a legfontosabb területek fejlesztésére. Akinek ez most is a napi munkájának a része, az gyorsan teljesíti majd ezeket a feladatrészeket, akinek viszont hiányzik az alapképzettsége számítástechnikából, a beadandók segítségével sokat fog fejlődni.
  • A hallgatói csoport közös munkájához, az együtt haladáshoz szükségesek a fenti képességek.

   5. Társadalom biztosítás (TB) igazolása

   • TB, azaz Egészségügyi szolgáltatási járulék igazolása (munkáltatói igazolás, vagy saját maga után fizetett TB igazolás, vagy magánvállalkozó saját maga után fizetett igazolása, vagy nappali tagozatos diák hallgatói jogviszony igazolása). Egyéni gyakorlatra (praxisba) csak TB azaz Egészségügyi szolgáltatási járulék igazolása után lehet menni.
   ⏳ Időbeosztás

   2023 TAVASZI CSOPORT MÁRCIUSTÓL

   Képzés tervezett kezdése: 2023. március 26.

   Képzés tervezett vége: 2023. november vége

   TERVEZETT KONZULTÁCIÓS NAPOK:

   2023. március 26.

   2023. április 02., 15., 30.

   2023. szeptember 09., 24.

   2023. október 07., 15.,

   2023. november 04., 19.

   TERVEZETT ZÁRÓVIZSGA: 2023.november vége

   A változtatások jogát fenntartjuk!

   💰 Áraink

   Tanfolyami díjaink jellemzően 3-4 fő részből állnak: Regisztrációs díj + Tandíj + Vizsgadíj+HIBRID (EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT igény szerint)

   Regisztrációs díj: 58.000,- Ft

   A regisztrációs díj tartalma:

   • Igénybe veheted felnőttképzéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatásainkat is: képzési szükséglet felmérése és képzési tanácsadás.
   • Ezzel kiemelt helyet foglalhatsz magadnak az induló csoportban a sok érdeklődő között.
   • Regisztráljuk és kezeljük az adataidat, elkészítjük a képzéshez tartozó kötelező adminisztrációt és adatszolgáltatást.
   • Csatlakozási lehetőséget és segítséget kapsz online oktatási és vizsgafelületeinkhez.
   • Aktív kapcsolattal segítjük tanulmányaidat az ügyfélszolgálaton, telefonon és online is.
   • E-mailben tájékoztatunk a legfontosabb határidőkről és feladatokról.
   • Tartalmazza a tudásfelmérő felvételi vizsga és a pályaalkalmassági elbeszélgetés díját is.
   • Tartalmazza a tananyag és jegyzetek előállítási költségét.
   • Végzett diákként pedig rendszeresen tájékoztatunk zárt csoportunkban az aktuális állásajánlatokról.

   FONTOS!

   A képző intézmény a befizetett regisztrációs díjat csak akkor fizeti vissza, ha a képzés az intézmény hibájából végleg meghiúsul, és a jelentkezőt azonos tartalmú oktatásra – maximum egy éven belül – nem tudja beosztani.  A regisztrációs díj sikertelen felvételi esetén nem jár vissza.

   Tandíj

   Az igénybe vehető szolgáltatások mértéke szerint megkülönböztetünk alap, prémium és szuperprémium csomagokat, ezekről az Alap / Prémium / Szuper prémium fül alatt olvahatsz részletes leírást.

   Vizsgadíj:  68.000,- Ft

   Vizsgadíj tartalma:

   • online segítséget adunk a képzéshez szükséges informatikai felületek használatához
   • online csoportos és egyéni vizsgafelkészítő konzultációt biztosítunk
   • vizsgára felkészítő (online) feladatlapokat adunk ki
   • modulzáró vizsgákat szervezünk (választható online is)
   • szakmai fejlődést támogató beadandó feladatokat adunk ki és értékeljük ezeket
   • az adminisztrációs gyakorlatot támogató munkafüzeteket adunk
   • szóbeli vizsgára felkészítő kommunikációs gyakorlatot biztosítunk
   • szóbeli záró beszámoló vizsgát szervezünk
   • részletes modulzáró eredményeket tartalmazó tanúsítványt adunk a Kisállategészségügyi asszisztens – állatorvosi asszisztens
   • 2 db díjmentes pótvizsga lehetőségét biztosítjuk

   A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra! Maximum 8 db lehetséges!)

   🥉 Alap csomag

   Regisztrációs díj: 58 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.

   Csomag tartalma:

   • 288 óra, melyből 140 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás;
   • és 48 hétvégi és hétköznap esti kontaktóra (élő, online kapcsolattal).
   • 100 óra egyéni gyakorlat a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közeli állatgyógyászati praxisban, külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján.
   • 80 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
   • 20 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
   • Online modul- és témazáró vizsgák.
   • Személyes és online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint.
   • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
   • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
   • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.

   Tandíj: 518 000 Ft

   • “Korán ébredők” regisztrációs kedvezménye 5 %
   • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %
   • Kedvezmény maximum 5 %

   Részletfizetésre nincs lehetőség!

   LEGKEDVEZŐBB ÁR: 492 100 Ft

   Vizsgadíj: 68 000 Ft

   Pótvizsgadíj 8 000 Ft

    

   HIBRID: EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG ( a SZUPER PRÉMIUM csomagban benne foglaltatik)

   Csoportos gyakorlat a Murmuczok Oktatási és Állatgyógyászati Centrumban: 36 tanóra (hat hétvégi nap szombat és vasárnap 09:00-14:00 között)

   148 000 Ft (melyre érvényesíthető a tandíjcsomaghoz kapcsolt kedvezmény is max 5%)

   LEGKEDVEZŐBB ÁR: 140 600 Ft

    🥈 Prémium csomag

    Regisztrációs díj: 58 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.

    Csomag tartalma:

    • 288 óra, melyből 140 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás;
    • és 48 hétvégi és hétköznap esti kontaktóra (élő, online kapcsolattal).
    • 100 óra egyéni gyakorlat a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közeli állatgyógyászati praxisban, külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján.
    • 80 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
    • 20 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
    • Online modul- és témazáró vizsgák.
    • Személyes és online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint.
    • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
    • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
    • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.
    • 20 óra tematikus online továbbképzés: 2 speciálisan állatorvosi asszisztenseknek készült webinárium (online) megtekinthetősége (1 hónapos eléréssel).
    • + Extra: kiegészítő ajándék

    Tandíj: 588 000 Ft

    • Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 %
    • Tandíjat egyben befizetők kedvezménye 10%
    • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %
    • Kedvezmény összevonható maximum 15 %-ig!

    Tandíj fizetése több részletben is lehetséges! Részletfizetés kérhető írásban a határidők pontos betartásával!

    • Részletfizetés – Korán ébredők 5 %-os kedvezményével:
     • 188 000 Ft
     • 188 000 Ft
     • 182 600 Ft
    • Részletfizetés – kedvezmény nélkül
     • 196 000 Ft
     • 196 000 Ft
     • 196 000 Ft

    LEGKEDVEZŐBB ÁR: 499 800 Ft

    Vizsgadíj 68 000 Ft

    Pótvizsgadíj 8 000 Ft

     

    HIBRID: EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG ( a SZUPER PRÉMIUM csomagban benne foglaltatik)

    Csoportos gyakorlat a Murmuczok Oktatási és Állatgyógyászati Centrumban: 36 tanóra (hat hétvégi nap szombat és vasárnap 09:00-14:00 között)

    148 000 Ft (melyre érvényesíthető a tandíjcsomaghoz kapcsolt kedvezmény is max 15%)

    LEGKEDVEZŐBB ÁR: 125 800 Ft

     🥇 Szuper prémium csomag

     Regisztrációs díj: 58 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.

     Csomag tartalma:

     • 288 óra, melyből 140 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás;
     • és 48 hétvégi és hétköznap esti kontaktóra (élő, online kapcsolattal).
     • 100 óra egyéni gyakorlat a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közeli állatgyógyászati praxisban, külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján.
     • 80 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
     • 20 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
     • Online modul- és témazáró vizsgák.
     • Személyes és online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint.
     • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
     • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
     • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.
     • HIBRID – EXTRA CSOPORTOS GYAKORLAT KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG (értéke 148 000 Ft)
     • 40 óra tematikus online továbbképzés: 4 speciálisan állatorvosi asszisztenseknek készült webinárium (online) megtekinthetősége (1 hónapos eléréssel).
     • Tematikus továbbképzésünkön személyes részvétel, 1 alkalommal. (online visszanézhető)
     • 20 óra egyéni gyakorlat lehetősége a Murmuczok Állatgyógyászati Centrumban.
     • 20 óra extra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
     • + Extra: kiegészítő prémium ajándék

     Tandíj: 668 000 Ft

     • Korán ébredők regisztrációs kedvezménye: 5%.
     • Tandíjat egyben befizetők kedvezménye: 10%.
     • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %
     • A kedvezmények összevonhatóak, maximum 15%-ig!

     A tandíj fizetése 5 részletben is lehetséges! Részletfizetés kérhető írásban, a határidők pontos betartásával!

     • Részletfizetés – a Korán ébredők 5%-os kedvezményével:
      • 128 000 Ft
      • 128 000 Ft
      • 128 000 Ft
      • 128 000 Ft
      • 122 600 Ft
     • Részletfizetés – kedvezmény nélkül:
      • 134 000 Ft
      • 134 000 Ft
      • 134 000 Ft
      • 134 000 Ft
      • 132 000 Ft

     LEGKEDVEZŐBB ÁR: 567 800 Ft

     Vizsgadíj: 68 000 Ft

     Pótvizsgadíj 8 000 Ft

      👩‍🏫 HIBRID - Extra csoportos gyakorlat kiegészítő csomag

      Ezt a csomagot azoknak fejlesztettük ki, akik szeretnék az online tantermi találkozásokat élő csoportos gyakorlattal is kiegészíteni.

      Extra csoportos gyakorlat helyszíne: a Murmuczok Oktatási és Állatgyógyászati Centrumban (Budapest, Lenkei utca 3-5.) vagy külső helyszínen.

      36 tanóra (hat hétvégi nap, szombat és vasárnap 09:00-14:00 között)

      Ára:

      • Alap és Prémium csomaghoz: 148 000 Ft (melyre érvényesíthető a tandíj csomaghoz kapcsolt kedvezmény is max 15%)
      • Szuper Prémium csomag tartalmazza a 36 óra extra csoportos gyakorlatot!

       

      ❗️ Fizetési határidők

      Regisztrációs díj: 58 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.                

      Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 % –  2023. január 31-ig!                                          

      Részletfizetési határidők (Tandíj csomagok függvényében):                 

      I. részlet / tandíjat egyben fizetők: 2023.02.17.    

      II. részlet: 2023.03.17.

      III. részlet: 2023.04.14.

      IV. részlet: 2023.05.12.

      V. részlet: 2023.06.16.

      Vizsgadíj: 68 000 Ft, melyet 2023. 10. 14-ig kell teljesíteni.                   

      🤔 Jelentkezés előtt...

      Itt a helyed NÁLUNK, ha:

      • mindig állatokkal szerettél volna foglalkozni, esetleg állatorvos akartál lenni
      • segíteni szeretnél azokon, akik a legelesettebbek és leghálásabbak is egyben
      • szeretnél és tudsz szakmai alázattal csapatban dolgozni, saját érdekeidet is alá tudod rendelni a praxisnak és a gyógyításnak
      • elfogadod, hogy azokon a területeken kell igazán kiválónak lenned, amit az állatorvos nem szeret
      • készen állsz arra, hogy időt, energiát és pénzt áldozz erre az új szakmára
      • neked is fontos, hogy minél többet fejlődj
      • elfogadod az irányítást, hogy segítő jobb keze legyél az állatorvosnak
      • ebben a szakmában az egyik legjobb szeretnél lenni

      Kérlek NE iratkozz be hozzánk, ha:

      • tenni nem akarsz az álmaidért, csak mesélni róla
      • szerinted nem is kell a papír ahhoz, hogy állatorvosi asszisztens legyél
      • tudásra és megfelelő szakmai alapokra nem vágysz, csak papírt akarsz
      • szerinted Te végzettség nélkül is állatorvosi asszisztens vagy és nem is akarsz fejlődni
      • szerinted csak a papír kell, és az máshol olcsóbb, és azzal is lesz jó munkahelyed
      • állatokkal foglalkozol és úgyis tudsz már mindent
      • papírt és tudást is szeretnél, de tanulni nincs időd vagy kedved
      • nem a legjobbaktól akarsz tanulni, és nem a tudásra és tapasztalatra vágysz

      Vizsgára bocsátás feltételei

      • Beadandó feladatok /Modulzáró vizsgák megírása 60% feletti eredménnyel
      • Önálló feladatok beadása a határidők betartásával
      • Egyéni gyakorlat sikeres elvégzése
      • Vizsgadíj befizetése– határidő betartásával
      • A képzés során a hiányzás mértéke nem lépheti túl a tanórák 20%-át, „LEVELEZŐ – irányított önálló tanulással” képzés esetén a kontaktórák 20%-át

      A csoportok maximum 38 fővel indulnak!
      Várólistára 3 főt tudunk regisztrálni.

      ⚖️ Jogszabályi háttér

      2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről

      11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról

      🙋‍♀️ Miért minket válassz?
      • Elhivatottságot igénylő, szép szakmát tanulhatsz.
      • Fiatal, naprakész ismeretekkel rendelkező oktatóink és a szakma nagyágyúi is segítségedre lesznek.
      • Kis iskola vagyunk, speciális képzési palettával: mi igazán értünk az állatorvosi asszisztens képzéshez!
      • Nem csak 1 tanuló vagy a több 100-ból, így a beiratkozástól a gyakorlati képzésig személyes kapcsolatban vagyunk.
      • Élményoktatás! Az E-learning felületünk igényes, jól követhető, naprakész anyagokkal segíti a felkészülésedet, az ONLINE konzultáción az oktatóktól személyesen kérdezhetsz.
      • A képzéshez szükséges (saját fejlesztésű) tankönyveket, jegyzeteket már a képzés elején megkapod, és nem kell külön fizetned érte!
      • Tanfolyamunk díját kamatmentes részletekben is fizetheted!
      • Csoportos gyakorlati óráinkon saját, jól felszerelt, tiszta és modern berendezésű termeinkben vehetsz részt.
      • Kevés iskola működik közvetlenül egy Állatgyógyászati Centrum mellett, így az elméleti ismereteken túl a napi munkafolyamatokban felmerülő gyakorlati tapasztalatokat is átadjuk csoportos gyakorlati foglalkozásainkon.
      • Az online konzultációkat és a vizsgákat is a „hagyományos” munkaidőn kívül, hétvégén tartjuk,
      • Zárt FB csoportunkban folyamatosan tájékoztatunk aktuális állásajánlatokról.
      🤩 Nekünk tényleg fontos, hogy elégedett légy!

      Eleged van a nemtörődöm, elfogadhatatlan minőségű nagyüzemi ügyfélkezelésből; a bérelt, koszos, kényelmetlen középiskolai tantermekből; az egy-két oktatóra bízott, bizonytalan szakmai háttérből? 

      Akkor gyere a Murmuczokba tanulni!

      Egyre több visszajelzést kapunk a fenti problémákról, ezért fontos kiemelnünk, hogy nálunk:

      • ténylegesen kedves, személyre szóló és megoldásközpontú az ügyfélkezelés,
      • a tandíjadért mi is megdolgozunk:
       • saját szerkesztésű, lektorált szakmai jegyzeteket, tankönyveket adunk
       • kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy mindenkire elegendő figyelem jusson,
       • A hatékonyabb oktatás a cél, ezért mentorok is segítenek, ha bármi baj van!
       • Hallgatói elégedettségünk pontosan dokumentált és magas,
       • a tanítást szerető, naprakész, gyakorlatias oktatók, és a szakma „nagyágyúi” egyaránt segítségedre lesznek
       • a gyakorlati ismeretek elsajátításában is segítünk,
       • a tanfolyam befejezésével sem hagyunk magadra!

      Mi azért dolgozunk, hogy minél mélyebb tudást adjunk át Neked. Ezért kísérünk el az alapoktól a gyakorlatodig, és ezért támasztunk reális követelményeket a képzéseinken résztvevők elé.
Ne feledd!

      Mi nem csupán papírt adunk, hanem tudást! Gyere, és jelentkezz a MURMUCZOK Oktatási Centrumba!

      ⚠️ Néhány jó tanács, mikor felnőttképzési intézményt választasz...

      ⚠️ Gyanúsan sokféle képzést kínál: ahol manikűröstől targoncakezelőig bármit tanulhatsz, ott jellemzően külső óraadók, nagy eséllyel változó szakmai színvonalon oktatnak, sokszor igazi személytelen nagyüzemi formában.

      
Tanács: nem véletlenül „csak” az állategészségüggyel/állatvédelemmel foglalkozunk. Azt oktatjuk, amihez értünk és a gyakorlatban is évtizedek óta alkalmazzuk. Válassz szakmailag felkészült képző intézményt!

      ⚠️ Képzési idő: A rapid képzések, néhány hetes oktatással, valószínűleg nem tudják megfelelően átadni a tudást. Itt vissza is térhetünk az előző pontra.

      Tanács: Figyeld a meghirdetett képzések hosszát, és tematikáját! Ha egy nap alatt 4 témát akarnak feldolgozni, valószínűleg otthon rengeteg energiát kell fordítanod a tananyag megértésére. Ha ez neked rendben van, akkor jó. Ha szeretnéd, hogy valaki fogja a kezed, lépésenként vezessen végig a tananyagon, állandó visszajelzéseket kapj a haladásodról, és ne egyszerre kelljen mindent megtanulnod, akkor válassz minket.      ⚠️ Vizsgagarancia, biztos bizonyítvány: Mi ilyen nem akarunk ígérni, és ugye ezt te sem gondolod komolyan? A vizsga sikeressége nem csak rajtunk múlik.

      Tanács: A sikeres vizsgának több feltétele van, ennek csak egy része a jó felkészítés: megfelelő tanításmódszertan, jól kezelhető online tanulástámogató rendszerek, szakmailag igényes jegyzetek. A másik, bizony nagyobb feladat a biztosított tudásanyag elsajátítása: önálló feldolgozása, megértése, ismétlése egészen addig, amíg biztosan rögzül az ismeretanyag.  Bármelyik lába hiányzik ennek az építménynek, összedől. Akkor leszel sikeres a vizsgán, és ami valójában fontos: a szakmában, ha megfelelő felkészítés mellett te is beleteszed magad. Mi vállaljuk a tudás átadását, de aki nem tanul, az sajnos nagy valószínűséggel megbukik a vizsgán. Ezért mi nem ígérünk valótlant, inkább támogatjuk a tanulásodat.  

      ⚠️ Szeretnénk megmutatni azt, hogy a felnőttképzés Magyarországon is szólhat a résztvevőkről! Nálunk nem csak száraz tudásanyagot kapsz, messziről magyarázó tanároktól, hanem szívvel-lélekkel készített jegyzeteket, tankönyveket, kellékeket a későbbi munkádhoz. “Murmuczokosnak” lenni kiváltság, és erre büszkék vagyunk!