info@felnottkepzes24.hu

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

MEGNÉZEM A TÖBBIT

LEVELEZŐ + E-LEARNING kutya-fizioterapeuta képzés

E08415002, E/2020/000156

Kinek ajánljuk a 448 órás „LEVELEZŐ” kutya-fizioterapeuta szakmai képzésünket?

Ezt a szakmát neked ajánljuk, ha megtapasztaltad már a mozgással kapcsolatos pozitív élettani hatásokat, ha életed, mindennapjaid meghatározó része a társállatokkal kapcsolatos gondoskodás, ha önállóan is kerestél már tudományos anyagokat a mozgás szervrendszere, anatómia, ortopédia neurológia és rehabilitáció témakörökben, ha személyes tapasztalatod van a kutyákkal, és szívesen tanítod fejleszted a kapcsolatot, kommunikációt velük.

Képzésünk 448 órás mely e-learning, önálló tanulás és havi minimum 2-4 nap személyes megjelenéses konzultációt is jelent. Közel 10 éves kiemelkedő magas színvonalú élményoktatást nyújtunk a felnőttképzési törvény alapján. Intézményünk több auditációs, és ellenőrzési folyamaton is sikeresen teljesített nem csak a több száz nálunk végzett állatorvosi asszisztens fémjelzi eredményes és kiemelkedően magasszintű munkánkat.

Oktatóink a szakma legjelesebb és legelhivatottabb képviselői, akik főállásban egyetemi oktatók vagy a szakmát évek óta sikeresen gyakorlók. Újító szándékunkat támogatják és követik újra fejlesztett modern tananyagokkal. Képzésünk középpontjában olyan naprakész, jól használhatótudásanyag szerepel, mellyel a nálunk végzettek minél előbb önálló munkavégzésre lesznek képesek ezért alapos áttekintést adunk a vállalkozás indítás legfontosabb területéről is. 

Képzésünk során betekintést nyerhetsz e fiatal szakma minden területére, de a fókusz a jól és könnyen adaptálható módszerek és eszközök elsajátítása. NASA szintű gépek, több tízmilliós beruházásokhoz kötődő eszközök, módszerek oktatása helyett a szakmai kapcsolat építését állatorvosokkal és az ügyfélkapcsolatot helyezzük előtérbe.

Képzés helye: 1184 Budapest Lenkei u. 5.  és online is

Következő képzésünk 2024. május 17-én indul, maximum 20 fővel. A korán ébredők regisztrációs kedvezménye (akár -15%) 2024. január 31-én lejár! Ne maradj le!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

🐾 8 tappancsos garancia

A piacon több képző intézménynél is elérhető az állami szakmai programkövetelmény alapján szervezhető kutya-fizióterapeuta képzés. Hogy miért érdemes pont minket választanod, arra választ ad a 8 tappancsos garanciánk!

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap. Ez a csoport maximum 20 fős létszámmal indul.
A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő felszerelés eszközöket több mint 200 000 Ft értékben is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 10 év alatt több mint 500 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet, az ügyfelekkel a kommunikációdat és segítséget nyújtunk az önálló vállalkozás kialakításához is.
Felnőttképzési intézményünk szigorú törvényi kereteken belül működik, melyet több sikeres hatósági ellenőrzésünk is bizonyít.
Első képzési napunk után 3 napig még elállhatsz a részvételtől, és visszafizetjük befizetett tandíjadat.
Befizetett tandíjadat 1 éven belül bármelyik induló csoportunknál felhasználhatod.
A képzés gyakorlati részét több oktató segítségével 220 tanórában valósítjuk meg, nem küldünk külső egyéni gyakorlati helyre.
📕 A képzés tartalma

Képzésünket a 08415002 számú Kutya-fizioterapeuta Kutya-fizioterapeuta  megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzéseket megalapozó programkövetelmény alapján fejlesztettük ki. A szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítés állami program és vizsgakövetelménye itt érhető el:

https://api.ikk.hu/storage/uploads/files/08415002_kutya_fizioterapeuta_pkpdf-1642511029462.pdf

A kutya-fizioterapeuta kutyák mozgásszervi, és bénulással járó idegrendszeri megbetegedései rehabilitációjában nyújt segítséget. Munkáját önállóan elkészített terápiás terv szerint hajtja végre. A terápiás terv alapját minden esetben állatorvosi diagnózis adja. A szakmai képzés során megszerzett tudása alapján érti a mozgásszervi betegségre vonatkozó állatorvosi diagnózist. Anatómiai ismeretei segítségével meghatározza a rehabilitációba bevonni kívánt területeket és megtervezi a mozgásterápiát. Fizioterápiás szakmai ismeretei alapján egyszerű, engedély nélkül kapható elektroterápiás készüléket, az ún. TENS készüléket, valamint terápiás ultrahang készüléket szakszerűen használ. Szükség esetén hidroterápiát is alkalmaz. Klinikai ismeretei segítségével felismeri azokat a helyzeteket – állapotromlás, fájdalom növekedése -, amelyek megoldása meghaladja a kutya-fizioterapeuta kompetenciáját, és állatorvoshoz visszautalja a kutyát. Az állatvédelemről szóló törvényt mindenkor szem előtt tartja, az abban foglaltakat munkája során következetesen betartja. Ha a törvény rendelkezései szempontjából az állattartásban problémát észlel, azt a kezelő állatorvossal közli.

TANANYAGEGYSÉGEINK

 • 08415002/M-01 A kutya anatómiája
 • 08415002/M-02 A kutyák ortopédiai és neurológiai megbetegedései
 • 08415002/M-03 A kutya fizioterápiás állapotfelmérése, kezelése

FONTOS! A törvényi szabályozás szerint a képzést lezáró VIZSGÁT NEM MI SZERVEZZÜK! A képzésről tanúsítványt szerzők jelentkezhetnek a független, akkreditált vizsgaközpontokba képesítő vizsgára.

Képesítő vizsga részei:

 1. Központilag összeállított komplex írásbeli feladat megoldása
  • A vizsgatevékenység megnevezése: Kutya-fizioterapeuta elméleti vizsga
  • A vizsgatevékenység, vagy részeinek leírása: 100 kérdésből álló tesztjellegű feladat, amely a teljes képzés ismeretanyagát magában foglalja. A teszt tartalma:
   – Egyszerű feleletválasztásos tesztkérdések mindhárom modulból – Anatómiai képletek azonosítása képről.
   – Ortopédiai elváltozás azonosítása ábrán.
   – Fizioterápiában kontraindikációk felsorolása.
   – A vizsgakérdések 60% fizioterápia, 20%-a ortopédiai és neurológiai, 20%-a anatómia témakörből álljon.
  • A vizsgatevékenység végrehajtására rendelkezésre álló időtartam: 180 perc
  • A vizsgatevékenység aránya a teljes képesítő vizsgán belül: 40%
  • A vizsgatevékenység értékelésének szempontjai: Az írásbeli feladathoz javítási
   értékelési útmutatót kell készíteni.
  • A vizsgatevékenység akkor eredményes, ha a vizsgázó a megszerezhető összes pontszám legalább 60%-át elérte.
 2. Projektfeladat
  • A vizsgatevékenység megnevezése: Terápiás terv készítése, gyakorlati bemutató
  • A vizsgatevékenység, vagy részeinek leírása:
   – Egy ortopédiai, vagy neurológiai beteg kórelőzményét, és egyes, a terápiás terv felállításához szükséges kulcsfontosságú információkat tartalmazó feladat elolvasása, értelmezése.
   – Terápiás terv kidolgozása, előadása.
   – A betegség által érintett területen található tapintható anatómiai képletek (csontok, izmok) bemutatása a kutyán.
   – Izomkörfogat, ízületi mozgáspálya mérésének bemutatása.
   – A terápiás tervben szereplő eljárások bemutatása kutyán, a vizsgáztató instrukciói alapján (masszázs, passzív kimozgatás, manuálterápia, asszisztált állás).
   – A terápiás tervben szereplő tornafeladat fokozatainak egyszerűsített demonstrációja a rendelkezésre álló eszközök segítségével.
  • A vizsgatevékenység végrehajtására rendelkezésre álló időtartam: 90 perc
  • A vizsgatevékenység aránya a teljes képesítő vizsgán belül: 60%
  • A vizsgatevékenység értékelésének szempontjai:
  • A vizsgatevékenység akkor eredményes, ha a vizsgázó a megszerezhető összes pontszám legalább 60%-át elérte. A vizsgán a terápiás terv felállítására az összpontszám 50%-a adható. A projektfeladat bemutatására szintén 50%-nak megfelelő pont adható. Amennyiben a vizsgázó a vizsga során nem megfelelő bánásmódban részesíti a kutyát (fájdalmat okoz neki, esetleg fizikai fenyítésben részesíti), úgy a projektfeladat végrehajtását a vizsgabizottság megszakítja és a vizsgázó teljesítményét 0%-ra értékeli. Ha a vizsgázó olyan eljárást épít be a terápiás tervbe, ami az adott betegségben kontraindikációnak minősül, úgy a vizsgáztatónak ezt jelezni kell a vizsgázó felé, de a hibára a vizsgázónak kell rájönnie. Amennyiben a vizsgázó nem ismeri fel a tévedését, úgy teljesítményét 0%-ra kell értékelni.
   Amennyiben az idegen környezetben a kutya nem teljesítené a vizsgafeladatokat, úgy a vizsgázó egyértelmű, szóbeli leírását is el kell fogadni a tornagyakorlattal kapcsolatban.

 

‼️ A jelentkezés feltételei

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk az info@felnottkepzes24.hu e-mail címen!

1. Jelentkezési lap, FAR adatszolgálttási űrlap kitöltése és a tandíj első részletének (388 000 Ft) befizetése

2. Tandíj fizetése a határidők betartásával 

A képzési díj befizetésénél a legfontosabb a határidők betartása.
Válaszd azt a lehetőséget, amely a kedvezmények kihasználásával a neked legmegfelelőbb!
Lehetőség van készpénzes fizetésre, illetve átutalással való teljesítésre is. Készpénzzel fizethetsz a Murmuczok Oktatási Centrum Ügyfélszolgálatán, átutalással pedig a következő számlaszámra: OTP 11718000-20400529 (A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a képzésen résztvevő nevét!)
A képzés modulzáró vizsgákkal és a Tanúsítvány átadásával zárul, amely tartalmazza a vizsgákon elért százalékos eredményt, és az összesített minősítést is!
A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra.)

3. Egészségügyi alkalmasság igazolása

Képzésünk megkezdéséhez szükséges (61/1999. XII. 1.) EüM – a biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalók egészségének védelméről) rendelet szerint az I. fokú foglalkozás-egészségügyi vizsgálat megléte.
A munka-alkalmassági vizsgálatot kizárólag foglalkozás-egészségügyi orvos végezheti. Ez sok esetben nem azonos a háziorvossal, bár érdemes megkérdezni, hogy esetleg rendelkezik-e foglalkozás-egészségügyi szakvizsgával.
A képzés gyakorlati része (akár egyéni, akár csoportos) nem kezdhető meg, fent nevezett igazolás benyújtása előtt. Mivel ez a képzéshez tartozó bemeneteli követelmények része, így kérjük a képzés megkezdése előtt, vagy legkésőbb a képzés első pár hete során beszerezni szíveskedjenek.
Ha szükséges, szívesen ajánljuk a MURMUCZOK Kft. szerződéses partnereit:
ONLINE vagy személyes ügyintézéssel: Dr. Nagy Katalin Irén háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. Asszisztense Csépke Sándorné Ildikó foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens. ZsebőkZoltán Szakrendelő 1183 Budapest, Thököly út 3. Rendelési ideje: Hétfő: 8-12, Kedd: 12-16, Szerda: 14-18, Csütörtök: 11-15, Péntek 8-12. Kapcsolat felvétel: email: ildicsepke@gmail.com (CSAK egészségügyi alkalmassági vizsgálat kapcsán!), telefon:+3630 3036155 (hétköznap 11-15 óra között hívható). Előre kitöltendő adatlap (melyet kérünk az ildicsepke@gmail.com  ra küldeni.). Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 Ft. Amennyiben előre egyeztetett időpontban ONLINE konzultáció szükséges + 6000 Ft/alkalom, mely átutalással fizetendő az alábbi számlára közvetlenül az orvosnak: OTP 11773078-00211255 Dr. Nagy Katalin Irén
Személyes ügyintézéssel: Dr. Rurik Imre háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. 1201 Budapest, Vörösmarty u. 5-7. | +36-1-285-8585  – Dr. Rurik Imre. Elfogadjuk az orvos által kiállított egységes formanyomtatványt, vagy letölthető az általunk készített is az első napi iratok közül.
Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 – 20 000 Ft között mozog.

4. Érettségi bizonyítvány bemutatása

A képzés tematikája több olyan tudományos területet is érint, illetve, olyan alapkészségeket feltételez, amelyhez elengedhetetlen az érettségi vizsga megléte.
Az idő rövidsége miatt sok otthon végzendő beadandó, és kutatással egybekötött feladat lesz, amelyekhez szintén szükség van már megszerzett, biztos kommunikációs, valamint fogalmazás- és íráskészségre.
Számítástechnikai alapismeretek nélkül ez a munkakör nehezen végezhető, ezért külön hangsúlyt fektetünk a legfontosabb területek fejlesztésére. Akinek ez most is a napi munkájának a része, az gyorsan teljesíti majd ezeket a feladatrészeket, akinek viszont hiányzik az alapképzettsége számítástechnikából, a beadandók segítségével sokat fog fejlődni.
A hallgatói csoport közös munkájához, az együtt haladáshoz szükségesek a fenti képességek.
Az érettségi bizonyítvány egy fénymásolt példányát kérjük a beiratkozáskor elhozni, vagy e-mailben elküldeni az alábbi címre: info@felnottkepzes24.hu

5. Saját kutya biztosítása a szakmai képzés gyakorlati képzési részéhez

6. Ezeken kívül: felnőttképzési jogviszony létesítése, illetve a felnőttképzési szerződés megkötése; a képzés megkezdéséhez és az abban való részvételhez szükséges feltételeket igazoló eredeti dokumentumok bemutatása; továbbá a természetes személyazonosító adatok, elektronikus levelezési cím és legmagasabb iskolai végzettség megadása a felnőttképző számára.

 

  ⏳ Időbeosztás

  Kontaktórás képzés: 268 óra, ebből személyes jelenlétet igénylő tanóra: 214 óra

  Irányított, önálló tanulás: 180 óra

  Összes óraszám: 448 óra

  2024. MÁJUSI CSOPORT

  Képzés tervezett kezdése: 2024. május 17.

  Képzés tervezett vége: 2025. május 4.

  Tervezett képzési és vizsga napok:

  Első beszélgetés: 2024. május 10. 18:00

  2024. május 17, 25, 31.
  2024. június 1, 2, 21, 22, 23.
  2024. augusztus 30, 31.
  2024. szeptember 6, 7, 8, 28. 
  2024. október 18, 19, 20, 26. 
  2024. november 16, 17, 24. 
  2024. december 7, 8.
  2025. január 10, 18, 19. 
  2025. február 8, 9, 22, 23.  
  2025. március 8, 9, 22, 23. 
  2025. április 13. 
  2025. május 3-4.

  A változtatások jogát fenntartjuk!

  🧰 DIÁKHITEL - Kamatmentes Képzési Hitel!

  448 órás Kutya-fizióterapeuta képzésünkhöz igénybe veheted a KÉPZÉSI HITELT!

  Amit a Képzési Hitelről tudnod kell:

   Felnőttképzésben maximum 500 000 Ft igényelhető

  • A képzésednek minimum három hónapig kell tartania

  • A képzési díj legalább 20%-át önerőként kell teljesítened a szakképző vagy felnőttképző felé

  • A kért összeget két részletben (felnőttképzésben a tanfolyam kezdetén és félidőben, szakképzésbentanulmányi félévenként) utaljuk az oktatási intézményednek

  • A képzés kezdő napján vagy azt követően bármikor igényelheted

  • A kamat 0%, rejtett költségek nélkül

  Képzési hitelt bárki igényelhet és kaphat, aki:

  • aktív felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezik
  • 18. életévét betöltött magyar állampolgár
  • 55. életévét nem töltötte be
  • bejelentett lakcímmel rendelkezik
  • rendelkezik olyan bankszámlával, amely magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkezik
  • büntetlen előéletű (erkölcsi bizonyítvány szükséges hozzá)
  • köztartozásmentes (köztartozásmentességet igazoló okirat szükséges hozzá)
  • a hiteligénylést megelőzően 12 hónapig rendelkezik társadalombiztosítási jogviszonnyal (társadalombiztosítási jogviszony igazolás szükséges hozzá), vagy 12 hónapon keresztül folyamatosan tanulói, felnőttképzési vagy felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkezik (felsőoktatási intézményben hallgatói jogviszony igazolás szükséges hozzá), vagy igényléskor otthongondozási/ápolási díjban részesül (fővárosi és megyei kormányhivatal járási vagy fővárosi kerületi hivatalának határozata szükséges hozzá)
  • igazolni tudja, hogy a képzési díj 20%-át befizette a felnőttképzőnek
  • minimum középfokú végzettséggel rendelkezik
  • nem rendelkezik a hitelkérelem benyújtásakor hatályos, a Diákhitel szervezettel fennálló, azonos hitelcélú felhasználást biztosító képzési hitel vagy kölcsönszerződéssel
  • nem rendelkezik a hitelkérelem benyújtásakor korábban megszűnt hitel- vagy kölcsönszerződésből eredő hallgatói vagy képzési hiteltartozással
  • Ügyfélkapu hozzáféréssel rendelkezik

  Képzési hitel igénylésének menete:

  ✅ Ellenőrizd, hogy minden feltételnek megfelelsz-e!

  ✅ Jelentkezz képzésünkre, és jelezd, hogy Képzési Hitelből szeretnéd finanszírozni!

  ✅ A képzés megkezdését követően a www.diakhitel.hu oldalon keresd az IGÉNYLÉS gombot, majd válaszd ki a KÉPZÉSI HITEL lehetőséget!

  ✅Keresd ki a Murmuczok Oktatási Centrumot az intézmények közül!

  ✅ Igényeld meg a Képzési Hitelt az Ügyfélkapudon keresztül!

  A képzési hitelről további információkat a Diákhitel Központ Zrt. Képzési Hitel Üzletszabályzatában találsz: https://diakhitel.hu/wp-content/uploads/2021/12/1sz_mell_Kepzesi-Hitel-Uzletszabalyzat.pdf

  💰 Áraink

  A képzés díja: 1.688.000 Ft (Legkedvezőbb ár: 1.434.800 Ft)

  Jelentkezéskor minden esetben a képzési díj első részlete, 388.000 Ft fizetendő!

  Ennek befizetésével:

  • Igénybe veheted felnőttképzéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatásainkat is: képzési szükséglet felmérése és képzési tanácsadás.
  • Ezzel kiemelt helyet foglalhatsz magadnak az induló csoportban a sok érdeklődő között.
  • A szakma gyakorlati részéhez és az állami vizsgához szükséges eszközöket, felszerelést több min 200 000 Ft értékben mi biztosítjuk a hozzánk beiratkozóknak.
  • Regisztráljuk és kezeljük az adataidat, elkészítjük a képzéshez tartozó kötelező adminisztrációt és adatszolgáltatást.
  • Csatlakozási lehetőséget és segítséget kapsz online oktatási és vizsgafelületeinkhez.
  • Aktív kapcsolattal segítjük tanulmányaidat az ügyfélszolgálaton, telefonon és online is.
  • E-mailben tájékoztatunk a legfontosabb határidőkről és feladatokról.
  • Tartalmazza a tudásfelmérő felvételi vizsga és a pályaalkalmassági elbeszélgetés díját is.
  • Tartalmazza a tananyag és jegyzetek előállítási költségét.
  • Végzett diákként pedig rendszeresen tájékoztatunk zárt csoportunkban az aktuális állásajánlatokról

  Tandíj összesen 1.688.000 Ft (mely tartalmazzza a képzés teljes elméleti és gyakorlati oktatását, jegyzeteket, tananyagot, gyakorlati felszerelést és eszközöket, a képzés díját és a modulzáró vizsgák díját, és két modulzáró pótvizsga lehetőséget is)

  Bővebben:

  • 448 óra, melyből 180 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás;
  • és 54 óra péntek délutáni kontaktóra (élő, online kapcsolattal ZOOM).
  • 214 óra gyakorlat a Murmuczok Oktatási Centrumban több gyakorlati oktató irányításával saját kutyán
  • 60 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
  • 20 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
  • Online modul- és témazáró vizsgák.
  • Személyes és online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint.
  • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
  • A szakma gyakorlati részéhez és az állami vizsgához szükséges eszközöket, felzerelést több min 200 000 Ft értékben mi biztosítjuk a hozzánk beiratkozóknak.
  • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
  • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.
  • + Extra: kiegészítő ajándék

  A tandíjból az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

  • Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 % – 2024. január 31.
  • Tandíjat egyben befizetők kedvezménye 10%
  • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %

  Kedvezmény összevonható maximum 15 %-ig!

  Legkedvezőbb ár: 1.434.800 Ft

  Tandíj fizetése 10 részletben is lehetséges!

  Részletfizetés kérhető írásban a határidők pontos betartásával.

  10 x 130 000 Ft (fizetési határidő: minden hónap első péntek)

  ❗️Fizetési határidők

  Tandíj első részlete: 388.000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.                

  Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 % –  2024. január 31-ig!                                          

  Részletfizetési határidők a tandíj második részére:                 

  I. részlet / tandíjat egyben fizetők: 2024.04.05.    

  II. részlet: 2024.05.10.

  III. részlet: 2024.06.07.

  IV. részlet: 2024.07.05.

  V. részlet: 2024.08.09.

  VI. részlet: 2024.09.06.

  VII. részlet: 2024.10.06.    

  VIII. részlet: 2024.11.03.

  IX. részlet 2024. 12. 06.

  X. részlet 2025. 01. 10.                       

  ⚖️ Jogszabályi háttér

  2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről

  11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról

  2019. évi LXXX. törvény a szakképzésről

  12/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról

  08415002 számú Kutya-fizioterapeuta megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzéseket megalapozó programkövetelmény letölthető ITT:

  https://api.ikk.hu/storage/uploads/files/08415002_kutya_fizioterapeuta_pkpdf-1642511029462.pdf

  🆗 A képzési program