info@felnottkepzes24.hu

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.

A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 8 év alatt 400 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.

MEGNÉZEM A TÖBBIT

558 órás LEVELEZŐ + E-LEARNING állatorvosi asszisztens képzés

ÁOA/PK/E08415001, E/2020/000156

Kinek ajánljuk az új 558 órás „LEVELEZŐ” állatorvosi asszisztens szakmai képzésünket?

Képzésünkre a már állatorvosi asszisztensként dolgozók vagy dolgozni vágyók jelentkezését várjuk, de az itt megszerzett tudás sokat segíthet a felelős haszon és társállattartással, az állatvédelemmel és a fajtamentéssel foglalkozóknak is.

Képzésünk központjában a társállatok közé tartozó KEDVENCEK állnak, de felkészülve az állami vizsgakövetelményre, tananyagunkat a haszon és társállatokkal (lovak) is bővítettük. A tematikában szereplő témákhoz saját jegyzeteket, könyveket, e-learning tananyagot és online konzultációt biztosítunk.

A képzés részeként kötelező 150 óra egyéni gyakorlatot a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közeli állatgyógyászati praxisban, állatmenhelyen, vadasparkban, állatkertben, haszonállat telepen, lovardában vagy bármely haszon vagy társállatok tartási helyszínen, illetve szakmailag kapcsolódó külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján végezheti el. Egyéni gyakorlathoz honlapunkon elérhető szerződött partnereink listája is a PARTNEREK menü pont alatt.

Képzés helye: 1184 Budapest Lenkei u. 5.  és online is

Egyéni gyakorlat helye: csomagválasztástól függően változó

Következő képzésünk 2024. október 5-én indul. A korán ébredők regisztrációs kedvezménye (így akár -15%) július 31-én lejár. Ne maradj le!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit kell tudni az új, 558 órás állatorvosi asszisztens képzésünkről?  Ügyvezetőnk összefoglalja a lényeget ebben a videóban.

🐾 8 tappancsos garancia

A piacon több képző intézménynél is elérhető az állatgyógyászati/állatorvosi asszisztens képzés. Hogy miért érdemes pont minket választanod, arra választ ad a 8 tappancsos garanciánk!

Limitált létszámú csoportjainknak köszönhetően minden beiratkozónk kiemelt figyelmet kap.
A képzés elvégzéséhez szükséges könyveket és jegyzeteket, illetve az új szakmához illeszkedő eszközöket is mi biztosítjuk, saját fejlesztésű online tanulófelületünkkel együtt.
Oktatóink saját területük legjobbjai, akik nem félnek átadni a tudást a tanulni vágyóknak. 10 év alatt 500 diákunk támasztja ezt alá.
Olyan plusz kompetenciákat is fejlesztünk, mellyel segítjük a munkaerőpiaci elhelyezkedésedet.
Felnőttképzési intézményünk szigorú törvényi kereteken belül működik, melyet több sikeres hatósági ellenőrzésünk is bizonyít.
Első képzési napunk után 3 napig még elállhatsz a részvételtől, és visszafizetjük befizetett tandíjadat.
Befizetett díjadat 1 éven belül bármelyik induló csoportunknál felhasználhatod.
A beiratkozástól számított két éven belül intézményünk korlátlan vizsgalehetőséget biztosít.
📍 Végezd el akár KÜLFÖLDRŐL is!
„LEVELEZŐ+E-LEARNING”– Állatorvosi- asszisztens képzés KÜLFÖLDRŐL is elvégezhető az alábbi feltételekkel:
 • Képzésünk nyelve magyar, így a bemeneteli iratokat is magyarul kérjük.
 • Külföldi gyakorlati hellyel kapcsolatos dokumentációt is magyarra fordítva tudjuk elfogadni.
 • Külföldi címre küldött képzéshez kapcsolódó iratok, dokumentumok, jegyzetek, könyvek postai költségét a képzésben résztvevőnek kell kifizetni számla ellenében.
🎓 Hahó, frissen érettségizettek!

Lecsúsztál az egyetemről vagy csak nem sikerült döntened? Aggaszt a megélhetésed? Szeptemberben induló képzésünkkel már a következő év júliusra szakmád és akár állásod is lehet!

Szereted az állatokat, és szívesen dolgoznál állatorvosi rendelőben? Figyelem! Itt nem csak simogatni kell az állatokat! Komoly segítsége lehetsz az állatorvosnak, és a gazdik is hálásak lesznek a segítségedért!

Anatómiai és gyógyszerészeti ismereteket szerezhetsz, megismerheted az állatvédelmi jogokat, mindezt haszon- és társállatok közelében is kamatoztathatod!

Nem utolsó sorban munka mellett is végezheted a képzést, melynek nagyrésze online, saját időbeosztásod szerint zajlik!

Legyél magasan képzett állatorvosi asszisztens, mert az állatorvosi rendelők mindig a hozzáértő segítőket keresik!

📕 A képzés tartalma

Képzésünket a 08415001 számú Állatorvosi asszisztens megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzéseket megalapozó programkövetelmény alapján fejlesztettük ki. A szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítés állami program és vizsgakövetelménye itt érhető el: https://api.ikk.hu/storage/uploads/files/08415001_allatorvosi_assziszte…

FONTOS!  Ez a képzés nem azonos, az OKJ-ben korábban szereplő hasonló elnevezésű képzéssel, és nem azonos a Murmuczok Oktatási Centrum saját, államilag támogatott, minősített szakmai B körös 200 órás képzésével sem. A korábbi OKJ tanfolyamok után járó kedvezmények NEM igényelhetők utána! (diákigazolvány, utazási kedvezmény stb.)

Ez a képzés nem azonos a 2014-2022 között megszervezésre kerülő Kisállatgyógyászati asszisztens 200-240 órás képzéseinkkel sem.

Az új felnőttképzési tv. szerint B körös egyéb szakmai képzésünk programjának nyilvántartási száma: E-000711/2014/B002; B/2020/000011

TANANYAGEGYSÉGEINK

 • M-01    Társállatok és gazdasági haszonállatok anatómiája, élettana és szaporodásbiológiája
 • M-02    Társállatok és gazdasági haszonállatok gyógyítása, alternatív és intenzív terápiája, egészségének megőrzése és prevenció
 • M-03    Társállatok és gazdasági haszonállatok mikrobiológiai, immunológiai, toxikológiai, parazitológiai, gyógyszertani ismeretei
 • M-04    Társállatok és gazdasági haszonállatok helyes takarmányozása, állatjólléti és etikai szabályok a helyes tartásban
 • M-05    Társállatok és gazdasági haszonállatok etológiája, szocializációja és rehabilitációja
 • M-06    Állatvédelem, állatvédelmi jog, a Magyar Állatorvosi Kamara előírásainak alkalmazása az állatgyógyászatban és állattartásban
 • M-07    Ügyviteli, pénzügyi nyilvántartási és állatorvosi asszisztensi feladatok ellátása informatikai eszközökkel
 • M-08    Biztonságos munkavégzés, tűz-, munka-, baleset-, sugár- és környezetvédelem, valamint hulladékkezelés szabályai és feladatai (Bővített fokozatú hatósági sugárvédelmi bizonyítvánnyal)

A (…) szakképesítéssel ellátható legjellemzőbb munkaterület, tevékenység vagy munkakör leírása:

Az állatorvosi asszisztens állategészségügyi ismereteinek birtokában közreműködik a betegvizsgálat, betegellátás, szűrővizsgálatok, kórboncolás, sebészeti, szaporodásbiológiai és járványvédelmi feladatok végrehajtásában. Munkáját az állatorvos szakmai irányításával és felügyeletével, annak utasításának megfelelően végzi. Gondoskodik az állatok szakszerű, higiénikus elhelyezéséről. Képes elvégezni az állatok szűrő- és diagnosztikai vizsgálata során az állatok azonosítását, balesetmentes rögzítését, a vizsgálati terület feltárását. Az egyszerűbb betegségeket az állatorvos utasításai szerint, annak felügyelete mellett kezeli. A sebészeti beavatkozásoknál közreműködik az állatok előkészítésében, valamint segédkezik a sebészeti beavatkozások végrehajtásában. A kezeléseket, műtéteket követően elvégzi az előírt utókezeléseket, beadja a szükséges gyógyszereket. Figyelemmel kíséri a rábízott állatok egészségi állapotát, életjelenségeit, időszakosan ellenőrizve a szükséges paramétereket. Feladatát az állatjóléti szempontokat folyamatosan szem előtt tartva látja el. Ismeri a kisállatok és a gazdasági haszonállatok anatómiáját, élettanát, tipikus betegségeit és gyógyításukhoz szükséges alapvető eljárásokat, eszközöket és környezeti kondíciókat. Belátja annak jelentőségét, hogy a szolgáltató állatorvosi tevékenység során az állatokon alkalmazott beavatkozásokért, kezelésekért a szolgáltató állatorvos viseli a felelősséget. Részt vesz az állatorvos hatósági élelmiszer-higiéniai, járványvédelmi feladatainak elvégzésében. Szükség esetén elvégzi az elhullott állatok és egyéb állati melléktermékek összegyűjtését és ártalmatlanítását. Közreműködik a laboratóriumi vizsgálatok, mérések elvégzésében, a különféle mintavételezésekben és az elhullott állatok boncolásában. Munkájával összefüggésben felmerülő adminisztrációs feladatok elvégzéséhez megfelelő számítógépes ismeretekkel rendelkezik.

Állatorvosi asszisztensek munkavégzésének szakmai irányelvei:

„Az állatorvosi asszisztens munkáját irányító, azt felügyelő állatorvos az asszisztensnek adott utasításaiért, az asszisztens személyét érintő intézkedéseiért szakmai felelősséget visel. ” Az állatorvosi asszisztens gyakorlati idejétől, képesítésétől és egyéb vizsgáitól függetlenül, állatorvosi tevékenységet nem végezhet.

Így különösen: önállóan állatot nem vizsgálhat, leletet nem értékelhet, nem állíthat fel kórismét, nem dönthet kezelésről, nem minősíthet állatorvosi kezelést, önállóan nem nyilatkozhat kórokozóról, járványtanról, kórfejlődésről, a beteg állapotáról, kórjóslatáról.”  Forrás: www.maok.hu

Intézményünkben végzett diákjaink közül már többen megtalálhatóak a MÁOK Állatorvosi Asszisztens Névjegyzékében amelyet a http://maok.hu/allatorvosi_asszisztensek címen tekinthetsz meg.

 

FONTOS! A törvényi szabályozás szerint a képzést lezáró VIZSGÁT NEM MI SZERVEZZÜK! A képzésről tanúsítványt szerzők jelentkezhetnek a független, akkreditált vizsgaközpontokba képesítő vizsgára.

Képesítő vizsga részei:

 1. Központilag összeállított komplex írásbeli feladat megoldása
  • Az írásbeli vizsgatevékenység egy összesen 60 kérdést tartalmazó feladatlap és 2 esszé kérdés megoldásából áll.
  • A feladatlap témánként 5 db egyszerű választásos, 5 db többszörös választásos és 5 db szókitöltéses tesztfeladatot tartalmaz az alábbi 4 témakörben:
   1. Háziállat- anatómia és élettan
   2. Állategészségtani alapismeretek
   3. Állattartás- és takarmányozás
   4. Állatvédelmi ismeretek
  • Az esszé az alábbi témakörök közül választott két kérdésből áll:
   1. a beteg állatok (gazdasági haszonállat és társállatok) gyógykezelésének alapelvei
   2. az állatok (gazdasági haszonállat és társállatok) balesetmentes rögzítésének főbb típusai
   3. a rendelőben keletkező állati eredetű melléktermékek és egyéb hulladékok kezelése
   4. az állatok (gazdasági haszonállat és társállatok) egyedi azonosításának módjai és az azonosítást igazoló dokumentumok leírása
   5. egy kiegészítő diagnosztikai vizsgálat (laboratóriumi, röntgen- és ultrahang vizsgálat) folyamatának ismertetése
  • A vizsgatevékenység végrehajtására rendelkezésre álló időtartam: 120 perc
  • A vizsgatevékenység aránya a teljes képesítő vizsgán belül: 40 %
 2. Állategészségügyi manuális feladat végrehajtása
  • 1. vizsgarész: az alábbi témaköröket érintő állategészségügyi manuális feladat végrehajtása élő állaton, mely a következő feladatokból áll:
   • A beteg állat előkészítése kiegészítő vizsgálatok elvégzéséhez,
   • Az állatok balesetmentes rögzítése
   • Elsősegélynyújtás, állatápolás
   • Egyszerűbb kezelések, beavatkozások elvégzése,
   • Műtéti eszközök sterilizálása, beteg állat műtétre történő előkészítése
   • Beteg állat mesterséges táplálása
  • 2. vizsgarész: A projektfeladat megoldása során felmerülő szakmai kérdések megválaszolása.
  • A vizsgatevékenység végrehajtására rendelkezésre álló időtartam: 30 perc
  • A vizsgatevékenység aránya a teljes képesítő vizsgán belül: 60 %

A vizsgatevékenység akkor eredményes, ha a vizsgázó a megszerezhető összes pontszám legalább 41 %-át elérte.

‼️ A jelentkezés feltételei

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk az info@felnottkepzes24.hu e-mail címen!

1. Jelentkezési lap, FAR adatlap kitöltése és a tandíj első részletének befizetése

2. Tandíj fizetése a határidők betartásával 

A képzési díj befizetésénél a legfontosabb a határidők betartása.
Válaszd azt a lehetőséget, amely a kedvezmények kihasználásával a neked legmegfelelőbb!
Lehetőség van készpénzes fizetésre, illetve átutalással való teljesítésre is. Készpénzzel fizethetsz a Murmuczok Oktatási Centrum Ügyfélszolgálatán, átutalással pedig a következő számlaszámra: OTP 11718000-20400529 (A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a képzésen résztvevő nevét!)
A képzés modulzáró vizsgákkal és a Tanúsítvány átadásával zárul, amely tartalmazza a vizsgákon elért százalékos eredményt, és az összesített minősítést is!
A pótvizsga díja 8 000 Ft. (Az első 2 pótvizsga INGYENES, a pótvizsgadíj a 3. ismétlővizsgától kerül felszámításra.)

3. Egészségügyi alkalmasság igazolása

Képzésünk megkezdéséhez szükséges (61/1999. XII. 1.) EüM – a biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalók egészségének védelméről) rendelet szerint az I. fokú foglalkozás-egészségügyi vizsgálat megléte.
A munka-alkalmassági vizsgálatot kizárólag foglalkozás-egészségügyi orvos végezheti. Ez sok esetben nem azonos a háziorvossal, bár érdemes megkérdezni, hogy esetleg rendelkezik-e foglalkozás-egészségügyi szakvizsgával.
A képzés gyakorlati része (akár egyéni, akár csoportos) nem kezdhető meg, fent nevezett igazolás benyújtása előtt. Mivel ez a képzéshez tartozó bemeneteli követelmények része, így kérjük a képzés megkezdése előtt, vagy legkésőbb a képzés első pár hete során beszerezni szíveskedjenek.
Ha szükséges, szívesen ajánljuk a MURMUCZOK Kft. szerződéses partnereit:
ONLINE vagy személyes ügyintézéssel: Dr. Nagy Katalin Irén háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. Asszisztense Csépke Sándorné Ildikó foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens. ZsebőkZoltán Szakrendelő 1183 Budapest, Thököly út 3. Rendelési ideje: Hétfő: 8-12, Kedd: 12-16, Szerda: 14-18, Csütörtök: 11-15, Péntek 8-12. Kapcsolat felvétel: email: ildicsepke@gmail.com (CSAK egészségügyi alkalmassági vizsgálat kapcsán!), telefon:+3630 3036155 (hétköznap 11-15 óra között hívható). Előre kitöltendő adatlap (melyet kérünk az ildicsepke@gmail.com  ra küldeni.). Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 Ft. Amennyiben előre egyeztetett időpontban ONLINE konzultáció szükséges + 6000 Ft/alkalom, mely átutalással fizetendő az alábbi számlára közvetlenül az orvosnak: OTP 11773078-00211255 Dr. Nagy Katalin Irén
Személyes ügyintézéssel: Dr. Rurik Imre háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. 1201 Budapest, Vörösmarty u. 5-7. | +36-1-285-8585  – Dr. Rurik Imre. Elfogadjuk az orvos által kiállított egységes formanyomtatványt, vagy letölthető az általunk készített is az első napi iratok közül.
Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat díja 8 000 – 20 000 Ft között mozog.

4. Érettségi bizonyítvány bemutatása

A képzés tematikája több olyan tudományos területet is érint, illetve, olyan alapkészségeket feltételez, amelyhez elengedhetetlen az érettségi vizsga megléte.
Az idő rövidsége miatt sok otthon végzendő beadandó, és kutatással egybekötött feladat lesz, amelyekhez szintén szükség van már megszerzett, biztos kommunikációs, valamint fogalmazás- és íráskészségre.
Számítástechnikai alapismeretek nélkül ez a munkakör nehezen végezhető, ezért külön hangsúlyt fektetünk a legfontosabb területek fejlesztésére. Akinek ez most is a napi munkájának a része, az gyorsan teljesíti majd ezeket a feladatrészeket, akinek viszont hiányzik az alapképzettsége számítástechnikából, a beadandók segítségével sokat fog fejlődni.
A hallgatói csoport közös munkájához, az együtt haladáshoz szükségesek a fenti képességek.
Az érettségi bizonyítvány egy fénymásolt példányát kérjük a beiratkozáskor elhozni, vagy e-mailben elküldeni az alábbi címre: info@felnottkepzes24.hu

5. Társadalom biztosítás (TB) igazolása

TB, azaz Egészségügyi szolgáltatási járulék igazolása (munkáltatói igazolás, vagy saját maga után fizetett TB igazolás, vagy magánvállalkozó saját maga után fizetett igazolása, vagy nappali tagozatos diák hallgatói jogviszony igazolása). Egyéni gyakorlatra (praxisba) csak TB azaz Egészségügyi szolgáltatási járulék igazolása után lehet menni.
⏳ Időbeosztás

Kontaktórás képzés: 290 óra, ebből személyes jelenlétet igénylő tanóra: 180 óra

Irányított, önálló tanulás: 268 óra

Összes óraszám: 558 óra

Képzés tervezett kezdése: 2024. október 5.

Képzés tervezett vége: 2025. június 20.

Tervezett képzési és vizsga napok:

Első beszélgetés ONLINE:  2024. szeptember 17. 18:00 órától

2024. október 5., október 13.,

2024. november 15., 29.

2025. december 1., 14.

2025. január 10., 18.,

2025. január 25., 26., 27., 30.,31. TANTERMI Bővített Fokozatú Sugárvédelmi Képzés 2025. február 7., 22.,

2025. március 7., 22.,

2025. április 11., 26.,

2025. május 9., 17., 30.,

2025. június 7., 20.

 

A változtatások jogát fenntartjuk!

🧰 DIÁKHITEL - Kamatmentes Képzési Hitel!

558 órás Állatorvosi asszisztens képzésünkhöz igénybe veheted a KÉPZÉSI HITELT!

Amit a Képzési Hitelről tudnod kell:

 Felnőttképzésben maximum 500 000 Ft igényelhető

• A képzésednek minimum három hónapig kell tartania

• A képzési díj legalább 20%-át önerőként kell teljesítened a szakképző vagy felnőttképző felé

• A kért összeget két részletben (felnőttképzésben a tanfolyam kezdetén és félidőben, szakképzésbentanulmányi félévenként) utaljuk az oktatási intézményednek

• A képzés kezdő napján vagy azt követően bármikor igényelheted

• A kamat 0%, rejtett költségek nélkül

Képzési hitelt bárki igényelhet és kaphat, aki:

 • aktív felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezik
 • 18. életévét betöltött magyar állampolgár
 • 55. életévét nem töltötte be
 • bejelentett lakcímmel rendelkezik
 • rendelkezik olyan bankszámlával, amely magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkezik
 • büntetlen előéletű (erkölcsi bizonyítvány szükséges hozzá)
 • köztartozásmentes (köztartozásmentességet igazoló okirat szükséges hozzá)
 • a hiteligénylést megelőzően 12 hónapig rendelkezik társadalombiztosítási jogviszonnyal (társadalombiztosítási jogviszony igazolás szükséges hozzá), vagy 12 hónapon keresztül folyamatosan tanulói, felnőttképzési vagy felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkezik (felsőoktatási intézményben hallgatói jogviszony igazolás szükséges hozzá), vagy igényléskor otthongondozási/ápolási díjban részesül (fővárosi és megyei kormányhivatal járási vagy fővárosi kerületi hivatalának határozata szükséges hozzá)
 • igazolni tudja, hogy a képzési díj 20%-át befizette a felnőttképzőnek
 • minimum középfokú végzettséggel rendelkezik
 • nem rendelkezik a hitelkérelem benyújtásakor hatályos, a Diákhitel szervezettel fennálló, azonos hitelcélú felhasználást biztosító képzési hitel vagy kölcsönszerződéssel
 • nem rendelkezik a hitelkérelem benyújtásakor korábban megszűnt hitel- vagy kölcsönszerződésből eredő hallgatói vagy képzési hiteltartozással
 • Ügyfélkapu hozzáféréssel rendelkezik

Képzési hitel igénylésének menete:

✅ Ellenőrizd, hogy minden feltételnek megfelelsz-e!

✅ Jelentkezz képzésünkre, és jelezd, hogy Képzési Hitelből szeretnéd finanszírozni!

✅ A képzés megkezdését követően a www.diakhitel.hu oldalon keresd az IGÉNYLÉS gombot, majd válaszd ki a KÉPZÉSI HITEL lehetőséget!

✅Keresd ki a Murmuczok Oktatási Centrumot az intézmények közül!

✅ Igényeld meg a Képzési Hitelt az Ügyfélkapudon keresztül!

A képzési hitelről további információkat a Diákhitel Központ Zrt. Képzési Hitel Üzletszabályzatában találsz: https://diakhitel.hu/wp-content/uploads/2021/12/1sz_mell_Kepzesi-Hitel-Uzletszabalyzat.pdf

💰 Áraink

Jelentkezéskor minden esetben a képzési díj első részlete, 116.000 Ft fizetendő!

Ennek befizetésével:

 • Igénybe veheted felnőttképzéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatásainkat is: képzési szükséglet felmérése és képzési tanácsadás.
 • Ezzel kiemelt helyet foglalhatsz magadnak az induló csoportban a sok érdeklődő között.
 • Regisztráljuk és kezeljük az adataidat, elkészítjük a képzéshez tartozó kötelező adminisztrációt és adatszolgáltatást.
 • Csatlakozási lehetőséget és segítséget kapsz online oktatási és vizsgafelületeinkhez.
 • Aktív kapcsolattal segítjük tanulmányaidat az ügyfélszolgálaton, telefonon és online is.
 • E-mailben tájékoztatunk a legfontosabb határidőkről és feladatokról.
 • Tartalmazza a tudásfelmérő felvételi vizsga és a pályaalkalmassági elbeszélgetés díját is.
 • Tartalmazza a tananyag és jegyzetek előállítási költségét.
 • Végzett diákként pedig rendszeresen tájékoztatunk zárt csoportunkban az aktuális állásajánlatokról

FONTOS!

A képző intézmény a befizetett első részletet csak akkor fizeti vissza, ha a képzés az intézmény hibájából végleg meghiúsul, és a jelentkezőt azonos tartalmú oktatásra – maximum egy éven belül – nem tudja beosztani.  A képzési díj első részlete sikertelen felvételi esetén nem jár vissza.

Tandíj csomagok:

Az igénybe vehető szolgáltatások mértéke szerint megkülönböztetünk alap, prémium és szuperprémium csomagokat, ezekről a Tandíj csomagok fül alatt olvashatsz részletes leírást.

  📦 Tandíj csomagok

  🥉 Alap csomag

  Képzési díj első részlete: 116 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.

  Csomag tartalma:

  • 558 óra, melyből 276 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás; (szeptembertől – júniusig)
  • 60 hétvégi kontaktóra (online élő ZOOM kapcsolattal).
  • csoportos szakmai gyakorlat 40 óra – személyes részvétellel vagy online, élő ZOOM kapcsolattal
  • 150 óra egyéni gyakorlat a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közeli kisállatgyógyászati praxisban, külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján.
  • 140 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
  • 20 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
  • Online modul- és témazáró vizsgák.
  • Csoportos és egyéni online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint. (online élő ZOOM kapcsolattal)
  • 30 óra Bővített fokozatú sugárvédelmi képzés (egészségügyi szakirány), vizsgával (hatósági bizonyítvánnyal).
  • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
  • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
  • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.

  Képzési díj második fele ALAP szolgáltatási csomaggal: 688 000 Ft

  A képzési díj második felének fizetése 3 részletben is lehetséges! Részletfizetés kérhető írásban, a határidők pontos betartásával!

  • Részletfizetés – kedvezmény nélkül
   • 229 000 Ft
   • 229 000 Ft
   • 230 000 Ft

  A tandíjból az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

  • „Korán ébredők” regisztrációs kedvezménye 5 %
  • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %
  • Tandíjat egyben befizetők kedvezménye 10%
  • Kedvezmény maximum 15 %

  Vizsgadíj (írásbeli modulzárók, 3 db pótvizsga lehetőség) árát a képzési díj tartalmazza!

  További pótvizsgadíj: 8 000 Ft

   

    🥈 Prémium csomag

    Képzési díj első részlete: 116 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.

    Csomag tartalma:

    • 558 óra, melyből 276 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás; (szeptembertől – júniusig)
    • 60 hétvégi kontaktóra (online élő ZOOM kapcsolattal).
    • csoportos szakmai gyakorlat 40 óra – személyes részvétellel vagy online, élő ZOOM kapcsolattal
    • 150 óra egyéni gyakorlat a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közeli kisállatgyógyászati praxisban, külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján.
    • 140 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
    • 20 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
    • Online modul- és témazáró vizsgák.
    • Csoportos és egyéni online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint. (online élő ZOOM kapcsolattal)
    • 30 óra Bővített fokozatú sugárvédelmi képzés (egészségügyi szakirány), vizsgával (hatósági bizonyítvánnyal).
    • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
    • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
    • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.
    • 20 óra tematikus online továbbképzés: 2 speciálisan állatorvosi asszisztenseknek készült webinárium (online) megtekinthetősége (1 hónapos eléréssel)
    • + Extra: kiegészítő ajándék

    Képzési díj második fele PRÉMIUM szolgáltatási csomaggal: 788 000 Ft

    A képzési díj második felének fizetése 5 részletben is lehetséges! Részletfizetés kérhető írásban, a határidők pontos betartásával!

    • Részletfizetés – kedvezmény nélkül
     • 157 000 Ft
     • 157 000 Ft
     • 157 000 Ft
     • 157 000 Ft
     • 160 000 Ft

    A tandíjból az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

    • „Korán ébredők” regisztrációs kedvezménye 5 %
    • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %
    • Tandíjat egyben befizetők kedvezménye 10%
    • Kedvezmény maximum 15 %

     

     Vizsgadíj (írásbeli modulzárók, 3 db pótvizsga lehetőség) árát a képzési díj tartalmazza!

     További pótvizsgadíj: 8 000 Ft

       🥇 Szuper prémium csomag

       Képzési díj első részlete: 116 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.

       Csomag tartalma:

       • 558 óra, melyből 276 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás; (szeptembertől – júniusig)
       • 60 hétvégi kontaktóra (online élő ZOOM kapcsolattal).
       • csoportos szakmai gyakorlat 40 óra – személyes részvétellel vagy online, élő ZOOM kapcsolattal
       • 150 óra egyéni gyakorlat a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közeli kisállatgyógyászati praxisban, külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján.
       • 140 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
       • 20 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
       • Online modul- és témazáró vizsgák.
       • Csoportos és egyéni online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint. (online élő ZOOM kapcsolattal)
       • 30 óra Bővített fokozatú sugárvédelmi képzés (egészségügyi szakirány), vizsgával (hatósági bizonyítvánnyal).
       • 36 óra EXTRA CSOPORTOS SZAKMAI GYAKORLAT – KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG ( külső helyszínen)
       • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
       • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
       • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.
       • 8 db kiegészítő tankönyv az alapos tudáshoz.
       • 40 óra tematikus online továbbképzés: 4 speciálisan állatorvosi asszisztenseknek készült webinárium (online) megtekinthetősége (1 hónapos eléréssel).
       • Tematikus továbbképzésünkön személyes részvétel, 1 alkalommal. (online visszanézhető)
       • 20 óra egyéni gyakorlat lehetősége a Murmuczok Állatgyógyászati Centrumban.
       • 20 óra extra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
       • + Extra: kiegészítő ajándék

       Képzési díj második fele SZUPER PRÉMIUM szolgáltatási csomaggal: 872 000 Ft

       A képzési díj második felének fizetése 8 részletben és egyedi igények szerint is lehetséges! Részletfizetés kérhető írásban, a határidők pontos betartásával!

       • Részletfizetés – kedvezmény nélkül
        • 109 000 Ft
        • 109 000 Ft
        • 109 000 Ft
        • 109 000 Ft
        • 109 000 Ft
        • 109 000 Ft
        • 109 000 Ft
        • 109 000 Ft

       A tandíjból az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

       • „Korán ébredők” regisztrációs kedvezménye 5 %
       • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %
       • Tandíjat egyben befizetők kedvezménye 10%
       • Kedvezmény maximum 15 %

        

       Vizsgadíj (írásbeli modulzárók, 3 db pótvizsga lehetőség) árát a képzési díj tartalmazza!

       További pótvizsgadíj: 8 000 Ft

         👩‍🏫 HIBRID - Extra csoportos gyakorlat kiegészítő csomag

         Ezt a csomagot azoknak fejlesztettük ki, akik szeretnék az online tantermi találkozásokat élő csoportos gyakorlattal is kiegészíteni.

         Extra csoportos gyakorlat helyszíne: a Murmuczok Oktatási és Állatgyógyászati Centrumban (Budapest, Lenkei utca 3-5.) vagy külső helyszínen.

         36 tanóra (három dupla hétvége szombat és vasárnap 09:00-14:00 között)

         Ára:

         • Alap és Prémium csomaghoz: 148 000 Ft (melyre érvényesíthető a tandíj csomaghoz kapcsolt kedvezmény is max 15%)
         • Szuper Prémium csomag tartalmazza a 36 óra extra csoportos gyakorlatot!

         HIBRID csoportos gyakorlati napok:

         2025. február 15. szombat 09:00-14:00

         2025. február 16. vasárnap 09:00-14:00

         2025. március 1. szombat 09:00-14:00

         2025. március 2. vasárnap 09:00-14:00

         2025. március 29. szombat 09:00-14:00

         2025. március 30. vasárnap 09:00-14:00

         ❗️Fizetési határidők

         Tandíj első részlete: 116.000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.                

         Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 % –  2024. július 31-ig!                                          

         Részletfizetési határidők a tandíj második részére (Tandíj csomagok függvényében):                 

         I. részlet / tandíjat egyben fizetők: 2024. 09.06.    

         II. részlet: 2024.10.04.

         III. részlet: 2024.11.08.

         IV. részlet: 2024.12.06.

         V. részlet: 2025.01.10.

         VI. részlet: 2025.02.07.

         VII. részlet: 2025.03.07.    

         VIII. részlet: 2025.04.04.                       

         🤔 Jelentkezés előtt...

         Itt a helyed NÁLUNK, ha:

         • mindig állatokkal szerettél volna foglalkozni, esetleg állatorvos akartál lenni
         • segíteni szeretnél azokon, akik a legelesettebbek és leghálásabbak is egyben
         • szeretnél és tudsz szakmai alázattal csapatban dolgozni, saját érdekeidet is alá tudod rendelni a praxisnak és a gyógyításnak
         • elfogadod, hogy azokon a területeken kell igazán kiválónak lenned, amit az állatorvos nem szeret
         • készen állsz arra, hogy időt, energiát és pénzt áldozz erre az új szakmára
         • neked is fontos, hogy minél többet fejlődj
         • elfogadod az irányítást, hogy segítő jobb keze legyél az állatorvosnak
         • ebben a szakmában az egyik legjobb szeretnél lenni

         Kérlek NE iratkozz be hozzánk, ha:

         • tenni nem akarsz az álmaidért, csak mesélni róla
         • szerinted nem is kell a papír ahhoz, hogy állatorvosi asszisztens legyél
         • tudásra és megfelelő szakmai alapokra nem vágysz, csak papírt akarsz
         • szerinted Te végzettség nélkül is állatorvosi asszisztens vagy és nem is akarsz fejlődni
         • szerinted csak a papír kell, és az máshol olcsóbb, és azzal is lesz jó munkahelyed
         • állatokkal foglalkozol és úgyis tudsz már mindent
         • papírt és tudást is szeretnél, de tanulni nincs időd vagy kedved
         • nem a legjobbaktól akarsz tanulni, és nem a tudásra és tapasztalatra vágysz

         Vizsgára bocsátás feltételei

         • Beadandó feladatok /Modulzáró vizsgák megírása 60% feletti eredménnyel
         • Önálló feladatok beadása a határidők betartásával
         • Egyéni gyakorlat sikeres elvégzése
         • Vizsgadíj befizetése– határidő betartásával
         • A képzés során a hiányzás mértéke nem lépheti túl a tanórák 30%-át, „LEVELEZŐ – irányított önálló tanulással” képzés esetén a kontaktórák 20%-át

         A csoportok maximum 18 fővel indulnak!
         Várólistára 3 főt tudunk regisztrálni.

         🖇 Előzetes tudás beszámítás Állatgyógyászati asszisztenseknek

         Az 558 órás Állatorvosi asszizstens képzésbe bárki, bármikor bekapcsolódhat, ha a képzésre jelentkező dokumentummal igazolni tudja a tanítási-tanulási folyamatban már megvalósított tananyagegységek követelményeinek teljesítését.

         Ennek során figyelembe lehet venni, hogy a felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartásában 2019. december 31-én szereplő Kisállatgyógyászati asszisztens (SzPk-00064-16-20 4 03 3 /1) programkövetelmény alapján szervezett képzés tananyagának tartalma 70%-ban megegyezik az Állatorvosi asszisztens megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés tartalmával.

         KIEGÉSZÍTŐ „LEVELEZŐ + E-LEARNING” –Állatorvosi-asszisztens-képzés (azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek Kisállatgyógyászati asszisztens végzettséggel)

         A képzési díj első részlete: 86 000 Ft – mely jelentkezéskor fizetendő.

         Csomag tartalma:

         • 505 óra, melyből 245 óra távoktatási elemeket tartalmazó, önálló, de irányított tanulás; (decembertől – júniusig)
         • 28 hétvégi kontaktóra (online élő ZOOM kapcsolattal).
         • csoportos szakmai gyakorlat 20 óra – személyes részvétellel vagy online, élő ZOOM kapcsolattal
         • 50 óra egyéni gyakorlat a képzésben résztvevő lakóhelyéhez közel, külsős helyszínen, a Murmuczok Oktatási Centrum szakmai irányítása alapján.
         • 140 óra e-learning tananyag: oktatóink előadásai otthoni tanuláshoz, többszöri megnézési lehetőséggel.
         • 8 db, a tanulást támogató és ellenőrző online tudáspróba a sikeres vizsgához.
         • Online modul- és témazáró vizsgák.
         • Csoportos és egyéni online konzultáció az oktatókkal – egyéni igény szerint. (online élő ZOOM kapcsolattal)
         • Élményoktatás, mert a képzéshez kapcsolódó hasznos eszközöket ajándékba adjuk. Ezeket munkád során később is használhatod.
         • Zárt szakmai közösségi tagság, mely hosszú távon segíti tanulmányaidat és álláskeresésedet.
         • 10%-os kedvezmény egy teljes évig a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum patikájában és webáruházában.
         • 20 óra tematikus online továbbképzés: 2 speciálisan állatorvosi asszisztenseknek készült webinárium (online) megtekinthetősége (1 hónapos eléréssel).
         • + Extra: kiegészítő ajándék

         Tandíj: 488 000 Ft

         • Korán ébredők regisztrációs kedvezménye 5 %, amennyiben az első részletet 2023. szeptember 9-ig befizeted!
         • Tandíjat egyben befizetők kedvezménye 10%
         • Párosan jelentkezők kedvezménye 5 %
         • MOC-ban végzett asszisztens kedvezménye 5%
         • Kedvezmény összevonható maximum 20 %-ig!

         Tandíj fizetése 6 részletben vagy egyéni előtakarékossággal is lehetséges! Részletfizetés kérhető írásban a határidők pontos betartásával!

         Részletfizetés összege kedvezmények nélkül:

         • 67.000 Ft
         • 67.000 Ft
         • 67.000 Ft
         • 67.000 Ft
         • 67.000 Ft
         • 67.000 Ft

         Részletfizetés előtakarékossággal:

         • Tandíj első részlete, mely jelentkezéskor fizetendő: 86 000 Ft
         • Előtakarékosság igény szerint: 8 x 51 000 Ft
         • Tandíj fennmaradó része, melyet május 31-ig kell teljesíteni.

         LEGKEDVEZŐBB ÁR: 390 400 Ft

         Írásbeli modulzáró vizsgák díja a tandíj része (szóbeli záró beszámoló vizsga NINCS)

         A harmadik pótvizsga után minden vizsgaismétlés 8000 Ft.

          

         Erről a lehetőségről, kérjük, érdeklődj a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén!

         ⚖️ Jogszabályi háttér

         2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről

         11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról

         2019. évi LXXX. törvény a szakképzésről

         12/2020. (II. 7.) Korm. rendelet a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról

         08415001 számú Állatorvosi asszisztens megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzéseket megalapozó programkövetelmény letölthető ITT: https://api.ikk.hu/storage/uploads/files/08415001_allatorvosi_assziszte…

         🆗 A képzési program

         🙋‍♀️ Miért minket válassz?
         • Elhivatottságot igénylő, szép szakmát tanulhatsz.
         • Fiatal, naprakész ismeretekkel rendelkező oktatóink és a szakma nagyágyúi is segítségedre lesznek.
         • Kis iskola vagyunk, speciális képzési palettával: mi igazán értünk az állatorvosi asszisztens képzéshez!
         • Nem csak 1 tanuló vagy a több 100-ból, így a beiratkozástól a gyakorlati képzésig személyes kapcsolatban vagyunk.
         • Élményoktatás! Az E-learning felületünk igényes, jól követhető, naprakész anyagokkal segíti a felkészülésedet, az ONLINE konzultáción az oktatóktól személyesen kérdezhetsz.
         • A képzéshez szükséges (saját fejlesztésű) tankönyveket, jegyzeteket már a képzés elején megkapod, és nem kell külön fizetned érte!
         • Tanfolyamunk díját kamatmentes részletekben is fizetheted!
         • Csoportos gyakorlati óráinkon saját, jól felszerelt, tiszta és modern berendezésű termeinkben vehetsz részt.
         • Kevés iskola működik közvetlenül egy Állatgyógyászati Centrum mellett, így az elméleti ismereteken túl a napi munkafolyamatokban felmerülő gyakorlati tapasztalatokat is átadjuk csoportos gyakorlati foglalkozásainkon.
         • Az online konzultációkat és a vizsgákat is a „hagyományos” munkaidőn kívül, hétvégén tartjuk,
         • Zárt FB csoportunkban folyamatosan tájékoztatunk aktuális állásajánlatokról.
         🤩 Nekünk tényleg fontos, hogy elégedett légy!

         Eleged van a nemtörődöm, elfogadhatatlan minőségű nagyüzemi ügyfélkezelésből; a bérelt, koszos, kényelmetlen középiskolai tantermekből; az egy-két oktatóra bízott, bizonytalan szakmai háttérből? 

         Akkor gyere a Murmuczokba tanulni!

         Egyre több visszajelzést kapunk a fenti problémákról, ezért fontos kiemelnünk, hogy nálunk:

         • ténylegesen kedves, személyre szóló és megoldásközpontú az ügyfélkezelés,
         • a tandíjadért mi is megdolgozunk:
          • saját szerkesztésű, lektorált szakmai jegyzeteket, tankönyveket adunk
          • kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy mindenkire elegendő figyelem jusson,
          • A hatékonyabb oktatás a cél, ezért mentorok is segítenek, ha bármi baj van!
          • Hallgatói elégedettségünk pontosan dokumentált és magas,
          • a tanítást szerető, naprakész, gyakorlatias oktatók, és a szakma „nagyágyúi” egyaránt segítségedre lesznek
          • a gyakorlati ismeretek elsajátításában is segítünk,
          • a tanfolyam befejezésével sem hagyunk magadra!

         Mi azért dolgozunk, hogy minél mélyebb tudást adjunk át a leendő állatorvosi asszisztenseknek, tehát Neked. Ezért kísérünk el az alapoktól a gyakorlatodig, és ezért támasztunk reális követelményeket a képzéseinken résztvevők elé.
Ne feledd!

         Mi nem csupán papírt adunk, hanem tudást! Gyere, és jelentkezz a MURMUCZOK Oktatási Centrumba!

         ⚠️ Néhány jó tanács, mikor felnőttképzési intézményt választasz...

         ⚠️ Gyanúsan sokféle képzést kínál: ahol manikűröstől targoncakezelőig bármit tanulhatsz, ott jellemzően külső óraadók, nagy eséllyel változó szakmai színvonalon oktatnak, sokszor igazi személytelen nagyüzemi formában.

         
Tanács: nem véletlenül “csak” az állategészségüggyel/állatvédelemmel foglalkozunk. Azt oktatjuk, amihez értünk és a gyakorlatban is évtizedek óta alkalmazzuk. Válassz szakmailag felkészült képző intézményt!

         ⚠️ Képzési idő: A rapid képzések, néhány hetes oktatással, valószínűleg nem tudják megfelelően átadni a tudást. Itt vissza is térhetünk az előző pontra.

         Tanács: Figyeld a meghirdetett képzések hosszát, és tematikáját! Ha egy nap alatt 4 témát akarnak feldolgozni, valószínűleg otthon rengeteg energiát kell fordítanod a tananyag megértésére. Ha ez neked rendben van, akkor jó. Ha szeretnéd, hogy valaki fogja a kezed, lépésenként vezessen végig a tananyagon, állandó visszajelzéseket kapj a haladásodról, és ne egyszerre kelljen mindent megtanulnod, akkor válassz minket.         ⚠️ Vizsgagarancia, biztos bizonyítvány: Mi ilyen nem akarunk ígérni, és ugye ezt te sem gondolod komolyan? A vizsga sikeressége nem csak rajtunk múlik.

         Tanács: A sikeres vizsgának több feltétele van, ennek csak egy része a jó felkészítés: megfelelő tanításmódszertan, jól kezelhető online tanulástámogató rendszerek, szakmailag igényes jegyzetek. A másik, bizony nagyobb feladat a biztosított tudásanyag elsajátítása: önálló feldolgozása, megértése, ismétlése egészen addig, amíg biztosan rögzül az ismeretanyag.  Bármelyik lába hiányzik ennek az építménynek, összedől. Akkor leszel sikeres a vizsgán, és ami valójában fontos: a szakmában, ha megfelelő felkészítés mellett te is beleteszed magad. Mi vállaljuk a tudás átadását, de aki nem tanul, az sajnos nagy valószínűséggel megbukik a vizsgán. Ezért mi nem ígérünk valótlant, inkább támogatjuk a tanulásodat.  

         ⚠️ Mi leraktuk az alapokat a Te vágyaidhoz, hogy kisállatokon tudj segíteni, hiszen 2013 óta dolgoztunk azon, hogy elismerjék ezt az új szakmát itthon is! Szeretnénk megmutatni azt, hogy a felnőttképzés Magyarországon is szólhat a résztvevőkről! Nálunk nem csak száraz tudásanyagot kapsz, messziről magyarázó tanároktól, hanem szívvel-lélekkel készített jegyzeteket, tankönyveket, kellékeket a későbbi munkádhoz. “Murmuczokosnak” lenni kiváltság, és erre büszkék vagyunk!

         A Murmuczok Oktatási Centrumban készült rövid beszélgetés 2019 év végén az állatorvosi asszisztens képzésről: