Ingyenes "Nyitott Kapuk" rendezvény

Ingyenes "Nyitott Kapuk" rendezvény

Ingyenes Nyitott Kapuk rendezvény

Jöjjön el hozzánk, és tájékozódjon, mielőtt döntene! Azokat várjuk szívesen, akik valóban a tudásra vágynak, tanulni szeretnének, és ár-érték arányban a legjobbat és legmegbízhatóbbat keresik!

Ismerjen meg minket! Jöjjön el hozzánk, és tudjon meg többet tanfolyamunkról!

Előzetes regisztráció szükséges!

Írjon nekünk egy létszámadatot (hányan jönnének rendezvényünkre) az info@felnottkepzes24.hu címre!

További információt kérhet képzésünkről a következő elérhetőségek egyikén: +36 30 294-2518 | info@felnottkepzes24.hu vagy Jelentkezzen még ma!

Keressen minket bizalommal!

Jelentkezés feltétele: Nincs feltétel. ? Mindenkit szeretettel várunk!

ONLINE (ZOOM) NYITOTT KAPUK az új 558 órás képzésről és becsatlakozás lehetőségéről

2021. október 15. péntek 18.00
2021. november 19. péntek 18.00
2022. augusztus 26. péntek 18:00
2022. szeptember 16. péntek 18:00

CSATLAKOZÁSI ADATOK:
Topic: ONLINE Nyitott Kapuk az 500 Órás képzésről
Time: This is a recurring meeting Meet anytime

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81461710320?pwd=aTZHbkVKdndrMUVTR0tUK2FmS0Jrd…

Meeting ID: 814 6171 0320
Passcode: 765695

NYITOTT KAPUK (személyes megjelenéssel) a MURMUCZOK OKTATÁSI CENTRUMBAN

2021. november 26. péntek 17.00
2022. március 25. péntek 17:00
2022. április 22. péntek 17:00
2022. május 27. péntek 17:00
2022. június 24. péntek 17:00

Ezek az tájékoztatók, az utolsó szeptemberi tantermi SZUPER INTENZÍV csoportba jelentkezők tájékoztatását szolgálják.

Ingyenes tudásszint felmérés: 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünk tevékenységének keretein belül a következő felnőttképzéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatásokat nyújtjuk Önöknek.

  1. Előzetes tudásszint felmérésre jelentkezniük kell (amennyiben igénylik)
  2. Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás (minden esetben megtörténik a képzésre való beiratkozást megelőző időben)

Kérjük, a jelentkezési lap kitöltésével juttassa el hozzánk az előzetes tudászint felmérésre
leadandó igényeit.

1. Előzetes tudásszint felmérés

Az előzetesen megszerzett tudás felmérése – a jogszabályi követelmények figyelembe vételével – a képzéseink iránt érdeklődő, képzéseinkre jelentkező potenciális résztvevők számára biztosított tevékenység.

A tevékenység célja:

Annak felmérése, hogy a képzési kínálatunkban szereplő képzési program iránt érdeklődő a program megvalósítása során elsajátítható kompetenciák közül melyekkel rendelkezik előzetes tanulmányai, munkavégzése során megszerzett tapasztalatai alapján.

A tevékenység megvalósításának folyamata:

Képzési programjaink esetében a képzési programban megfogalmazott követelményekből kiindulva végezzük el az előzetesen megszerzett tudás felmérését. Ehhez egyes képzési programok esetében az elsajátított kompetenciák értékeléséhez használt mérőeszközöket, módszereket alkalmazzuk.

A tevékenység elvégzése során vizsgáljuk, hogy milyen hasonló képzésekben vett részt az igénybevevő, milyen vizsgákat tett korábban, amelyek a vizsgált képzési program szempontjából relevánsak lehetnek, illetve milyen munkakörökben szerezhetett szakmai előélete során olyan ismereteket, munkatapasztalatokat, amelyek a képzési program során elsajátítható ismeretek körébe tartoznak.

Az előzetes tudásszint felmérése, a képzésre jelentkező meglévő tudásának beszámítása ügyfélszolgálatunkon történik. Minden résztvevőnek a jelentkezéskor van lehetősége kifejezni, hogy a szolgáltatást kívánja-e igénybe venni.

A részvétel tényét és a felmérő eredményét a szerződésben is feltüntetjük.

Az előzetes tudásszint/kompetenciaszint felmérés lehetőségét képzési programjainkban tüntetjük fel. A feladat lebonyolítására a képzési programokban feltüntetett tananyagok tartalmából összeállított teszt feladatlapokat, vagy azok tartalmának szóbeli felmérését használjuk.

2. Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

A képzési szükségletek feltárása, és a szükségletfeltáráshoz kapcsolódó képzési tanácsadás a képzéseink iránt érdeklődő, képzéseinkre jelentkező potenciális résztvevők számára biztosított díjmentes tevékenység. 2018-tól havonta megrendezzük e célból Nyitott kapuk rendezvényüket.

A tevékenység célja:

Annak felmérése, hogy a képzés iránt érdeklődő személyes képzési szándékai, célja és igényei egybe esnek-e az általunk biztosított képzések célrendszerével. Továbbá tanácsadási tevékenység keretében a képzéssel kapcsolatos személyes döntéshez szükséges, elsődlegesen a képzési kínálatunkkal kapcsolatos információk átadása.

Amennyiben képzési kínálatunk nem tartalmaz a jelentkező igényeinek megfelelő képzést vagy képzéseket, a tanácsadási tevékenység keretében támpontokat adunk a számára megfelelő képzések felkutatatásához.

Kelt: Budapest, 2018. január 01.
Csasznek Imréné
ügyvezető/intézmény vezet