Rólunk

Rólunk

Bemutatjuk Magyarország legelső államilag elismert és támogatott kisállatspecifikus állatorvosi asszisztens képzését.

Szeretnél kisállatokkal dolgozni? Önkéntes állatvédő vagy és menhelyen szeretnél elhelyezkedni? Kisállatrendelőben dolgozol évek óta, de nincs szakirányú végzettséged?

Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalatunkat osztjuk meg veled e képzésünkön.

A képzés célja, hogy minél több gyakorlati tudást és igen széles elméleti alapot biztosítsunk a társállatokkal dolgozóknak. A megszerzett tanúsítványt elfogadja a MÁOK az állatorvosi asszisztens nyilvántartásba vételhez, a szükséges gyakorlati feltételek teljesítésével.

Korábban végzett diákjainkat már megtalálhatod a névjegyzékben!

A szomszéd épületben üzemelő állatkórház sikerére és szakmai hátterére alapozva hoztuk létre a MURMUCZOK Oktatási Centrumot.

Az alapítás első látványos lépéseit 2013 elején tettük meg, mely az oktatási programok, engedélyek beszerzésével párhuzamosan a szomszédos épület felújítása volt. Első oktatásunk 2013-ban a Kedvencek jogi alapok nevű képzés volt, melyet az állatvédelem területén dolgozóknak tartottunk.

2020 januárjában indul a 20. tanulói csoport és statisztikánk alapján a végzettek  többsége a szóbeli záró vizsga idejére már új állással is rendelkeznek ebben a szakmában. Ma már több mint 6 év tapasztalata, és közel 400 végzett diák véleménye alapján.

2020. márciustól tudásfelmérő felvételi vizsgát kell teljesíteni a „LEVELEZŐ – irányított önálló tanulás” csoportba jelentkezőknek.

8 tappancsos GARANCIÁT VÁLLALUNK

Jelentkezz képzésünkre

Felnőttképzés felelősen!

Letölthető anyagainkat, aktuális tájékoztatóinkat és jelentkezési lapot a Letölthető menüpont alatt találhatod.

Keresse az eredetit! Vigyázat!

Az MKIK honlapján megtalálható nyilvánosprogramkövetelmény szövegét bemásolva több oktatási cég is hasonló képzést hirdet, megtévesztve az érdeklődőket, azzal kecsegtet, hogy önállóan gyógyító tevékenységet is végezhet majd a náluk végző tanuló! Ez nem igaz! 

Magyarország legelső támogatott kisállatspecifikus állatorvosi asszisztens képzését, a MAOK segítségével MI dolgoztunk ki, az állatorvosok igényei és szakmai irányelve alapján!

Képzésünk kialakításán 2013 óta dolgozunk. Az engedélyeink, minősítéseink mögött saját szellemi termékünk áll, mely a képzésben aktívan részt vevő oktatók munkája. Képzésünk elfogadásának egyik állomása a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara minősítése. Az elfogadott programkövetelmény bárki számára hozzáférhető.

Az MKIK honlapján megtalálható programkövetelmény szövegét bemásolva több oktatási cég is hasonló képzést hirdet.

Programkövetelmény részletek

„A Magyar Állatorvosi Kamaráról (Kamara), valamint az állatorvosi szolgáltatói tevékenység végzéséről szóló 2012. évi CXXVII. törvény szerint állatorvosi asszisztensi tevékenységet az a személy végezhet, aki állatorvosi asszisztensi, illetve azzal egyenértékűként elismert képzettséggel rendelkezik, szerepel az asszisztensi névjegyzékben, praxisengedéllyel rendelkező állatorvos vagy állat-egészségügyi intézmény foglalkoztatottja, és betartja a Kamara állatorvosi asszisztensekre vonatkozó szakmai irányelveinek rendelkezéseit.

A Kamara 2015. január 1-jétől életbe lépő új praxisengedélye szerint a segítő szakszemélyzet létszámának meg kell egyeznie a szakmai tevékenységet éppen végző állatorvosok számával, így az valószínűsíthető, hogy nagyszámú érdeklődés mutatkozik a Kisállatgyógyászati asszisztens szakmai végzettség iránt, mind az állatorvosi szolgáltatók, mind a munkakört betölteni szándékozó potenciális munkavállalók részéről. Úgy ítéljük meg, hogy Kisállatgyógyászati asszisztens szakmai végzettség megteremtése a munkaadók és a munkavállalók közös érdeke. Jelenleg közel 1000 meglévő állatorvosi praxissal számolunk, ami létszámban ennél jóval nagyobb segítő szakszemélyzet kiképzését feltételezi, és az érettségivel rendelkező felnőttek ezreinek jelenhet perspektivikus karrierutat. Ehhez viszont megfelelő (egyéb) szakmai végzettség szükséges. Ezért a Kamara számára is megnyugtató helyzetet eredményezne olyan – a Kamara képzési irányelveit is figyelembe vevő –, a hatóság (NSzFH) engedélyével rendelkező képzés beindítása (Kisállatgyógyászati asszisztens – állatorvosi asszisztens néven), amely a felnőttképzés szabályai szerint valósul meg.”

Jöjjön el hozzánk, és tájékozódjon, mielőtt döntene! Azokat várjuk szívesen, akik valóban a tudásra vágynak, tanulni szeretnének és ár-érték arányban a legjobbat és legmegbízhatóbbat keresik!

Az Intézmény adatai

Intézmény nyilvántartási szám: E-000711/2014
Címe: Budapest, 1184 Lenkei u. 3-5.
Tulajdonos: MURMUCZOK Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00237-2013
Telefon: +36 30 294 25 18
Cégjegyzékszám: 01-09-734204

Intézmény akkreditációs lajstrom száma: AL-3005
E-mail: info@felnottkepzes24.hu
Adószám: 13418957-2-43 Bank: OTP 11718000-20400529