Rólunk

Rólunk - filozófiánk

Bemutatjuk Magyarország legelső államilag elismert és támogatott kisállatspecifikus állatorvosi asszisztens képzését.

Szeretnél kisállatokkal dolgozni? Önkéntes állatvédő vagy és menhelyen szeretnél elhelyezkedni? Kisállatrendelőben dolgozol évek óta, de nincs szakirányú végzettséged?

Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalatunkat osztjuk meg veled e képzésünkön.

A képzés célja, hogy minél több gyakorlati tudást és igen széles elméleti alapot biztosítsunk a társállatokkal dolgozóknak. A megszerzett tanúsítványt elfogadja a MÁOK az állatorvosi asszisztens nyilvántartásba vételhez, a szükséges gyakorlati feltételek teljesítésével.

Korábban végzett diákjainkat már megtalálhatod a névjegyzékben! 

A szomszéd épületben üzemelő állatkórház sikerére és szakmai hátterére alapozva hoztuk létre a MURMUCZOK Oktatási Centrumot.

Az alapítás első látványos lépéseit 2013 elején tettük meg, mely az oktatási programok, engedélyek beszerzésével párhuzamosan a szomszédos épület felújítása volt. Első oktatásunk 2013-ban a Kedvencek jogi alapok nevű képzés volt, melyet az állatvédelem területén dolgozóknak tartottunk.

2014 óta folyamatosan indítjuk az Állatorvosi Asszisztens képzési tanfolyamainkat. 2020 januárjában indult a 20. tanulói csoport és statisztikánk alapján a végzettek többsége a szóbeli záró vizsga idejére már új állással is rendelkeznek ebben a szakmában. Ma már több mint 6 év tapasztalata, és közel 400 végzett diák véleménye alapján.

2016 óta az alapképzések mellett tematikus továbbképzési programokkal is segítjük a résztvevők naprakészségét. Állategészségügyi és aktuális állatvédelmi témakörökben indított programjaink jellemzően teltházas oktatások.

2019-ben az Országos Atomenergetikai Hivatal engedélyezte Intézményünknek az Alap- és bővített fokozatú sugárvédelmi képzés és továbbképzés (egészségügy) tanfolyamok szervezését és lebonyolítását. 

2020 év újdonsága, hogy a tanfolyamaink oktatási anyagai egyedülálló módon mind E-LEARNING formában is hozzáférhetők, így segítve a tanulóink felkészülését.