Vélemények

Molnár Melinda

- Molnár Melinda

Úgy érzem nagyon sok mindent sikerült elsajátítanom, mind az előadóktól, mind a gyakorlati oktatás során. Mivel úgy vágtam bele ebbe a tanfolyamba, hogy az alaptudásom az állatokkal kapcsolatban elég csekély volt, így nagyon sok dolog új volt. Hálás vagyok azért, hogy ennyi mindent megtanulhattam ez alatt a pár hónap alatt. Úgy hiszem, hogy ezt a tudást a magánéletemben is nagyon jól fogom tudni hasznosítani. Bízok benne, hogy sikerül elhelyezkednem ebben a szakmában külföldön is, amennyiben nem, akkor sem fogok letörni, mivel tudom, hogy ha máshol nem, Magyarországon hasznosíthatom a megtanultakat. Örülök annak is, hogy ez alatt a pár hónap alatt sikerült rádöbbennem, mi az, ami engem valóban kiskoromtól foglalkoztat, és amivel bővebben is szeretnék foglalkozni, hála a tanfolyamnak. Nagyon jó kezdőlökésként is mindez, mivel tudom, hogy ennyi idő alatt minden ezzel kapcsolatos tudást lehetetlen átadni, de nagyon örülök, hogy nagyon is igyekeztek belevezetni minket ebbe a tudásba, és elindítani egy hosszú úton. Jó volt hallani az oktatóktól a személyes tapasztalataikat, és egy kicsit nekem is megtapasztalni milyen a való életben ez a szakma a gyakorlat által. A gyakorlathoz viszont hozzátenném, hogy én személy szerint örültem volna még pár napnak. Örülök viszont, hogy az oktatás nagyon sokszínű volt, és ennyi témával kapcsolatosakat is megtanulhattunk. Nagyon jó, belelátni az állatvédelembe, abba mi is a helyes takarmányozás alapja, gyógyszerismeretbe, különböző betegségekkel kapcsolatos tudnivalókba, adminisztrációs ismeretekbe, valamint mindennek az alapjában az anatómiába. Összességében meg vagyok elégedve a tanfolyammal, mert mind tudást, mind tapasztalatot szerezhettem. Szerettem/szeretek oda járni a hétvégeken, jó volt a hangulat is, és nagyon segítőkész mindenki. Nagyon nagy élmény volt ezt átélni, felépíteni magamban egy tudást, és elindulni egy úton, amit minden bizonnyal folytatni is fogok. Köszönöm.

Bana Bettina

- Bana Bettina

Az ápolás nem orvoslás, külön szakma mely kéz a kézben együtt tud elérni hatalmas eredményeket legyen szó állatról vagy emberről. Büszke vagyok, hogy Murmuczok szerepel az asszisztens végzettséggel járó papíromon!

Plesz Krisztina

- Plesz Krisztina

Színvonalas az oktatás, csodálatos a környezet és nagyon baráti a hangulat! Köszönöm, hogy megismerhettelek Benneteket!

Bálint Barbara

- Bálint Barbara

„A Murmuczoknál végre elkezdhettem az álmom megvalósítását. Köszönöm, hogy ilyen “első lépcsőfokot” kaphattam Tőletek! Színvonalas az oktatás, szép és igényes a helyszín, és nagyon baráti a hangulat, mindenki segítőkész. Szívből ajánlom mindenkinek!” 

Horváth Zsuzsanna

- Horváth Zsuzsanna

A legjobb hely arra, hogy megtanulhasd, ami kell az Állatorvosi asszisztensi szakmához. Felkészült, kedves tanárok várnak, hogy megtöltsék a fejed és betanítsák a kezed. Légy nyitott és figyelmes. Megéri!

Király Evelin

- Király Evelin

Nagyszerű oktatásban volt részem a Murmuczoknál! Az oktatók, előadók szakmailag mind kiválóak! Az Oktatási Centrum szervezői, köztük Linda nagyon-nagyon segítőkész volt (bármiről is volt szó). Nagyon sokat ÚJAT kaptam ettől a tanfolyamtól és szívből ajánlom mindenkinek! :-)