Online

Mi az a MURMUCZOK SZAKMAI TEMATIKUS WEBINÁRIUM?

TÁRSÁLLATTAL DOLGOZOM – tájékozott és naprakész akarok lenni értük!

HITELES SZAKMAI TUDÁS MINDEN ÉRINTETTNEK – ÁLLATORVOSI ASSZISZTENSEKNEK, ÁLLATVÉDŐKNEK, ÁLLATORVOSOKNAK, ÁLLATGYÓGYÁSZAT TERÜLETÉN DOLGOZÓKNAK

Te miben fogsz fejlődni a MURMUCZOK SZAKMAI TEMATIKUS WEBINÁRIUMOK SEGÍTSÉGÉVEL?

állatgyógyászat | állattartás | állatvédelem | felelős gazdi | jövőkép | társadalmi párbeszéd

Mi az a MURMUCZOK SZAKMAI TEMATIKUS WEBINÁRIUM?

A MURMUCZOK SZAKMAI TEMATIKUS WEBINÁRIUM egy innovatív lehetőség a tudás megosztáshoz, a felelős gazdi önfejlesztésének fóruma, mely alapvető változást hozhat a hétköznapok rutinjában.

Az egész napot felölelő szakmai tematikus továbbképzéseink célja, hogy minél több gyakorlati tudást és igen széles elméleti alapot biztosítsunk a társállatokkal dolgozóknak egy-egy téma alapos körbejárásával. 

Hozd ki magadból és a lehetőségeidből a maximumot, függetlenül attól, hogy éppen praxisban dolgozol, vagy lelkesen mented, véded az állatokat.

Kivételes szakmai oktatócsapat munkáját élvezheted otthonról, akik évek óta együtt dolgoznak a Magyarország első és legrégebbi, hivatalos kisállatgyógyászati asszisztensképzésében, így több száz végzett diákkal a hátuk mögött jól ismerik a legtöbb praxisban felmerülő kérdést, sőt az állatvédelem területén rögzült tévhiteket is.

Gyakran soroljuk sóhajtozva, hány és hány területen kellene fejlődnünk, hogy az oly áhított nyugat-európai kultúrához felzárkózzunk. (Gazdasági, politikai kultúra vagy kulturált politizálás, gyermekvédelem, oktatás, állattartás – és még folytathatnánk a sort.)

Kiváló előadóink olyan témákat járnak körbe rendszerezve, részletes alapossággal, mely alapján empatikusabban tekinthetsz majd a közvetlen környezetedben élő kisállattartóra és kisállatot nem tartóra is. Előadásaink a kisállatok tartásával, takarmányozásukkal, egészségükkel, viselkedésükkel kapcsolatos területekről ad szakmailag helyes és a legújabb kutatások szerinti információkat. Sokszor olyan részletesen és alaposan kifejtve, amire összetettségük miatt az érdekütközések figyelembevételével máshol nem mindig van idő.

Mostantól elérhető a MURMUCZOK WEBINÁRIUM kedvezményes bérlet opció is, a 2021. őszi/téli szezonra. 

A bérlettel 3 vagy 5 vagy 8 db szakmai tudást megosztó előadásunk tekinthető meg kedvezményesen. 

NORMÁL BÉRLETEK

  • 3 alkalmas bérlet: 8 640 Ft helyett 7 880 Ft
  • 5 alkalmas bérlet: 14 400 Ft helyett 12 880 Ft
  • 8 alkalmas bérlet: 23 040 Ft helyett 19 880 Ft

TÁMOGATÓI BÉRLETEK

  • 3 alkalmas bérlet: 14 640 Ft helyett 13 880 Ft
  • 5 alkalmas bérlet: 24 400 Ft helyett 22 880 Ft
  • 8 alkalmas bérlet: 39 040 Ft helyett 34 880 Ft

BÉRLETEK ITT:

A bérlet felhasználásának menete:

  1. Vásárold meg a 3/5/8 előadásra szóló bérletet kedvezményesen!
  2. Bérlet vásárlása után vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailben (info@felnottkepzes24.hu), és jelezd, hogy őszi/téli webinár sorozatunkból mely előadásokat szeretnéd megtekinteni. Online e-learning felületünkön beállítjuk hozzáférésedet a kiválasztott témákhoz.
  3. Az első kiválasztott esemény előtt rendszerünk e-mailben küldi ki neked a belépéshez szükséges egyedi azonosítódat, mellyel 5 napig bármikor megnézheted a kiválasztott előadást.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

 

BEIRATKOZOTT DIÁKOKNAK

 

MOODLE E-LEARNING rendszer

WEBINÁRIUM ELŐADÁSOK

Jegyértékesítő partnerünk a TIXA

Aktuális előadásaink:

TIXA ŐSZ/TÉL 2021. szerda esték

Dr. Somogyi Virág és dr. Fekete Mónika

A szívférgesség Magyarországon már valós veszély©

2022. március 09., szerda este 18 órától
https://tixa.hu/somogyi_fekete_szivfereg_itthon_03_09