Online

TÁRSÁLLATTAL ÉLEK- többet akarok tudni róla!

HITELES SZAKMAI TUDÁS – FELELŐS GAZDIKNAK, ÁLLATVÉDŐKNEK, ÁLLATGYÓGYÁSZAT TERÜLETÉN DOLGOZÓKNAK

Te miben fogsz fejlődni a MURMUCZOK WEBINÁRIUMON?

állattartás | állatvédelem | felelősgazdi | jövőkép | társadalmi párbeszéd

Mi az a MURMUCZOK WEBINÁRIUM?

A MURMUCZOK WEBINÁRIUM egy innovatív lehetőség a tudás megosztáshoz és a felelős gazdi önfejlesztésnek, mely alapjaiban változtatja meg az életedet. Hozd ki magadból és a környezetedből a maximumot, függetlenül attól, hogy éppen kisállattartó vagy, vagy vehemensen ellenzed a kedvtelésből tartott állatok körüli felhajtást.

Kivételes szakmai oktató csapat munkáját élvezheted otthonról, akik évek óta együtt dolgoznak a hazai legelső és legrégebbi hivatalos Kisállatgyógyászati asszisztens képzésében, így több száz végzett diákkal a hátuk mögött, ismerik a legtöbb gazdi fejében megforduló kérdéseket és tévhiteket is.

Sokszor sóhajtva soroljuk, hogy hány és hány területen kellene fejlődnünk, hogy az oly áhított nyugat-európai kultúrákhoz felzárkózzunk. (gazdasági, politikai kultúra vagy kulturált politizálás, gyermekvédelem, oktatás, állattartás, …)

Kiváló előadóink olyan témákat járnak körbe alaposan, mely alapján empatikusabban gondolsz majd közvetlen környezetedben élő kisállattartóra és kisállatot nem tartóra is. Előadásaink egy része a kisállatok tartásával, takarmányozásával, egészségükkel, viselkedésükkel kapcsolatos területekről ad szakmailag helyes és aktuális információkat. Sokszor olyan részletesen és alaposan kifejtve, amire állatorvosi rendelőben nem biztos, hogy idő lenne.

TÁRSÁLLATTAL ÉLEK- szeretném megismerni jobban!

A MURMUCZOK WEBINÁRIUM segítségével bepillantást nyerhetsz egy fiatal és keresett szakma alapjaiba a állattartás felelősségteljes döntéseibe és a tudáshoz online, jelentős idő- és költségmegtakarítással juthatsz hozzá a világ szinte bármely pontjáról.